Regnum Online

Hejo.Pomyślałem sobie,że zagram jeszcze raz w Regnum online kiedyś grałem ale coć coć nie ten teges było znaczy mm coś Mnie odcianeło od gry ale chce zagrać jeszcze raz lecz mam pare pytań jeśli pozowlicie:

1)Gra jest F2P bo jak kiedyś grałem to normalnie lecz ten co płaci ma przewage nad tym co nie płaci?

2)czy gra dużo ludzi oraz Polaków?

3)czy są jakieś ograniczenia?bo jeśli sie nie myle to kiedyś gra była płatna?bo jak wpisze Regnum Online w google to pisze w 1 Regnum Online | Free to Play MMORPG (F2P)wiec chyba bylo platne czy co?

to tyle. :P

1) Gra jest darmowa ale istnieje Premium - przedmioty kupowane za normalne pieniądze. Od zawsze tak było, ale kiedyś konto premium było mnie rozwinięte - teraz zostały dodane mounty, zmiany fryzur, twarzy, stroju... i nieszczęsne Lucky Boxy - tzn. że nie musimy expić żeby coś miłego wydropić, jeśli mamy pieniądze możemy takiego przypadkowego dropa kupić. Od siebie dodam, że jest to bardzo droga inwestycja i nie zawsze dostanie się coś dobrego.

2) Ludzi gra sporo, z różnych stron świata. Są serwery hiszpańskie, niemieckie, francuskie oraz ogólny (głównie angielski) - i tak możesz spotkać polaków... niestety nasze grono jest stosunkowo skromne, ale mam nadzieję, że swoją osobą je powiększysz :)

3) Samo granie jest całkowicie darmowe, ale jak wspomniałem wcześniej istnieje konto premium.

Dodam jeszcze od siebie, że gram na serwerze Horus (ogólnoświatowym) w Królestwie Syrtis. I tam właśnie Cię zapraszam :) Istnieje polski klan, który chętnie przyjmie nowego gracza. Szczegóły o grze jak i o samym klanie znajdziesz na naszej stronie: kingdom.ubf.pl

Pozdrawiam serdecznie,

Dami

Pograłbym ale grafika i system walki mnie odciąga.

Hejo.Pomyślałem sobie,że zagram jeszcze raz w Regnum online kiedyś grałem ale coć coć nie ten teges było znaczy mm coś Mnie odcianeło od gry ale chce zagrać jeszcze raz lecz mam pare pytań jeśli pozowlicie:

1)Gra jest F2P bo jak kiedyś grałem to normalnie lecz ten co płaci ma przewage nad tym co nie płaci?

2)czy gra dużo ludzi oraz Polaków?

3)czy są jakieś ograniczenia?bo jeśli sie nie myle to kiedyś gra była płatna?bo jak wpisze Regnum Online w google to pisze w 1 Regnum Online | Free to Play MMORPG (F2P)wiec chyba bylo platne czy co?

to tyle. :P