Dodając nowy wątek o gildii proszę pamiętać o prawidłowym nazwaniu tematu z prefixem dot. gry np.
[WoW] Gildia Rozkurwiacze zapraszamy od +45
[Tibia] Gildia Polish Mafia na Secura
[Metin2] Gildia Mastas
Dodając nowy wątek o gildii proszę pamiętać o prawidłowym nazwaniu tematu z prefixem dot. gry np.
[Metin2] Gildia Mastas
Dodając nowy wątek o gildii proszę pamiętać o prawidłowym nazwaniu tematu z prefixem dot. gry np.[WoW] Gildia Rozkurwiacze zapraszamy od +45[Tibia] Gildia Polish Mafia na Secura[Metin2] Gildia Mastas
Mam problem z opublikowaniem tematu. Nigdzie nie widzę opcji opublikuj niech ktoś mi pomoże.
Witam serdecznie, nie bardzo wiem gdzie zapytać o to dlatego z góry przepraszam za błąd: kto mógłby przypiąć temat gildii Lost Heaven tak jak mają to gildie Xeno Tavern czy IX Kohorta, ponieważ na podforum The Elder Scrolls Online stale rosną tematy odnośnie gildii lub community przez co po prostu jest troszkę bałagan na sekcji, a tak to ludzie mieli by klarowny dostęp do informacji na ten temat zwłaszcza, że tak jak wspomniałem zainteresowanych nie brakuje. Z góry dziękuję za odpowiedź i przepraszam za kłopot.
[Metin2] Gildia Mastas