Rejestracja Enmasse

Witam, od paru dni nie moge sie zarejestrowac, ciagle wyskakuje mi taki blad :

1 Error:

• Failed to generate fraud prevention signature.

Nie mam pojecia co dalej z tym zrobic, probowalem 3 roznych przegladarek, chrome, firefox, ie... nie mam zainstalowanego antywirusa, komputer jest przeczyszczony niedawno z przeroznego syfu bo formatowalem go. Pomysl jak to obejsc zeby moc zagrac? Bede wdzieczny za pomoc...

wejdź na przeglądarkę IE, wyłącz ochronę przed śledzeniem (poszperaj w opcjach, ''tracking protection'' jak masz po ang) i spróbuj wtedy się zarejestrować z IE. może coś pomoże.

możesz spróbować to samo w firefoxie/chrome ale dla pewności skorzystaj z podstawowego IE.

dobrze byłoby też wyłączyć firewalla oraz antywirusa na tę chwilę.

nie mam wlaczonego sledzenia, nawet z wlaczonym to tez nic nie pomaga... firewalla nie mam, antywirusow tez jak wspominalem w poscie, probowalem juz niemal wszystkiego... nie jestem w stanie zainstalowac Tery, a kiedys gralem w nia wlasnie na tej maszynie, gdzies tak do 20 lvlu... teraz chcialem wrocic i zostac na dluzej to nawet nie moge sie zarejestrowac... sprobowalem odzyskac stare konto, zresetowalem haslo i nie moge nawet zalogowac sie nim na EnMasse... czyzby jakas solidna blokada sie pojawila? Jestem w rozsypce...

nie mam wlaczonego sledzenia, nawet z wlaczonym to tez nic nie pomaga... firewalla nie mam, antywirusow tez jak wspominalem w poscie, probowalem juz niemal wszystkiego... nie jestem w stanie zainstalowac Tery, a kiedys gralem w nia wlasnie na tej maszynie, gdzies tak do 20 lvlu... teraz chcialem wrocic i zostac na dluzej to nawet nie moge sie zarejestrowac... sprobowalem odzyskac stare konto, zresetowalem haslo i nie moge nawet zalogowac sie nim na EnMasse... czyzby jakas solidna blokada sie pojawila? Jestem w rozsypce...

Powiem tak:

Zrob nowe konto - jezeli nie mieszkasz w PL albo masz inny IP adres (np aziatycki bo kiedys zmieniales by pograc w inne gre z ip blockiem) to nie zarejestrujesz sie przez IP block na poszczegolne regiony, pobierz gre poprzez game updater'a -> http://tera.enmasse.com/download (direct download), jak to nie pomoze format kompa i moze wtedy da rade.

O ile mnie pamięć nie myli, to ta amerykańska Tera zablokowała IP z Europy czy coś ten teges. Może dlatego?

O ile mnie pamięć nie myli, to ta amerykańska Tera zablokowała IP z Europy czy coś ten teges. Może dlatego?

Masz złe informacje ja mogę zakładać tyle kont ile chcę bez żadnego problemu. Steam dla Europy został zablokowany dla nowych, ale nie rejestracja na oficjalnej stronie.

DO autora tematu spróbuj skorzystać z tego rozszerzenia do chrome https://chrome.google.com/webstore/detail/unlimited-free-vpn-hola/gkojfkhlekighikafcpjkiklfbnlmeio?hl=pl

Masz złe informacje ja mogę zakładać tyle kont ile chcę bez żadnego problemu. Steam dla Europy został zablokowany dla nowych, ale nie rejestracja na oficjalnej stronie.DO autora tematu spróbuj skorzystać z tego rozszerzenia do chrome https://chrome.google.com/webstore/detail/unlimited-free-vpn-hola/gkojfkhlekighikafcpjkiklfbnlmeio?hl=pl

no kolego... stawiam piwo jesli jestes z Bydgoszczy... udalo mi sie zarejestrowac konto po uzyciu tego rozszerzenia, dopiero wszedlem do domu i od razu sie usmiechnalem widzac, ze to naprawde zadzialalo... dzieki wielkie! biore sie za pobieranie Tery od razu ^^

no kolego... stawiam piwo jesli jestes z Bydgoszczy... udalo mi sie zarejestrowac konto po uzyciu tego rozszerzenia, dopiero wszedlem do domu i od razu sie usmiechnalem widzac, ze to naprawde zadzialalo... dzieki wielkie! biore sie za pobieranie Tery od razu ^^

Nie ma za co dzisiaj mi wpadło do głowy że istnieje takie rozszerzenie, gdyż kiedyś z niego korzystałem.

Baw się dobrze :)

Witam, od paru dni nie moge sie zarejestrowac, ciagle wyskakuje mi taki blad :

1 Error:

• Failed to generate fraud prevention signature.

Nie mam pojecia co dalej z tym zrobic, probowalem 3 roznych przegladarek, chrome, firefox, ie... nie mam zainstalowanego antywirusa, komputer jest przeczyszczony niedawno z przeroznego syfu bo formatowalem go. Pomysl jak to obejsc zeby moc zagrac? Bede wdzieczny za pomoc...