Rejestracja na PBE ?! WTH

Witam mam pytanie : Dlaczego nie mogę zarejestrować się na PBE? Gdy wchodzę na stronę rejestracji od razu przenosi mnie na forum .? Proszę o pomoc

Póki co nie będzie możliwości zarejestrowania do pbe, więc nie masz co próbować.

Bo gra tam już duzo osób i zamkneli rekrutacje. Za jakies 2 miesiące otworzą znowu.

Nie dziwię się jak kolejki po 30 minut.

Kolejki po 30 minut i w grze pierwszy pick to jest ZED, nawet nie zdazysz znalesc kogo chcesz i ZED nie jest do wziecia :)

Zawsze tak przy nowym champie. Potem część osób odchodzi i znowu czekają na nową postać.

Sprawdzają także nowego skina dla Dariusa oraz Lulu.

A ma może ktoś wolne konto tam i porzyczy/odda i poda link do clienta

można się zarejestrować 1,2,3 dni miesiąca nie można w środku miesiąca ;/ zrobili tak bo za dużo ludzi gra

Już nie można. Rejestracja jest definitywnie zamknięta na ok. 2 miesiące.

już w ogóle nie można się rejesstrować... mam link do ściągnięcia, ale konta raczej już nie wyrwiesz no chyba, że się ktoś łaskawy znajdzie :D;)

Nawet jak ktoś Ci da konto, to raczej za dużo się nie pobawisz, bo aktualnie żeby wejść trzeba czekać ponad 30min. W kolejce jest over9000 ludzi. ; )

Witam mam pytanie : Dlaczego nie mogę zarejestrować się na PBE? Gdy wchodzę na stronę rejestracji od razu przenosi mnie na forum .? Proszę o pomoc