Witam mam pytanie : Dlaczego nie mogę zarejestrować się na PBE? Gdy wchodzę na stronę rejestracji od razu przenosi mnie na forum .? Proszę o pomoc
Rejestracja na PBE ?! WTH
Póki co nie będzie możliwości zarejestrowania do pbe, więc nie masz co próbować.
Bo gra tam już duzo osób i zamkneli rekrutacje. Za jakies 2 miesiące otworzą znowu.
Nie dziwię się jak kolejki po 30 minut.
Kolejki po 30 minut i w grze pierwszy pick to jest ZED, nawet nie zdazysz znalesc kogo chcesz i ZED nie jest do wziecia
Zawsze tak przy nowym champie. Potem część osób odchodzi i znowu czekają na nową postać.
Sprawdzają także nowego skina dla Dariusa oraz Lulu.
A ma może ktoś wolne konto tam i porzyczy/odda i poda link do clienta
można się zarejestrować 1,2,3 dni miesiąca nie można w środku miesiąca ;/ zrobili tak bo za dużo ludzi gra
Już nie można. Rejestracja jest definitywnie zamknięta na ok. 2 miesiące.
już w ogóle nie można się rejesstrować... mam link do ściągnięcia, ale konta raczej już nie wyrwiesz no chyba, że się ktoś łaskawy znajdzie
Nawet jak ktoś Ci da konto, to raczej za dużo się nie pobawisz, bo aktualnie żeby wejść trzeba czekać ponad 30min. W kolejce jest over9000 ludzi. ; )
Witam mam pytanie : Dlaczego nie mogę zarejestrować się na PBE? Gdy wchodzę na stronę rejestracji od razu przenosi mnie na forum .? Proszę o pomoc