Rejestracje. Help!

Zna może ktoś sposób na pobieraczka bo mój kumpel wbił tam i 113zł musi im dać :/

#_#_#_#_#_#_#_#_#_#_#_#_#_#_#_#_#_#_#_#_#_#_#_#_#_#_#_#_#_#_#_#_#_#_#_#_#_#_#_#_#_#_#_#_#_#_#_##_#_#_#_#_#_#_#_#_#_#_#_#_#_#_#_#_

Czy rejestracja tutaj -> http://784.etecariz.rawa-maz.pl/

Czy ma ktoś plik z odpowiedzami do książek z 1 gimnazjum :??

Najbardziej mi zależy || ćw. biologia || ćw. chemia || ćw. fizyka || gramatyki polski ||

Po pierwsze, po cholere to w gry forumowe walisz?

Po drugie, po cholere Ci te dziwne znaczki?

Po trzecie, sam zrób, chociaż się czegoś nauczysz.

Zna może ktoś sposób na pobieraczka bo mój kumpel wbił tam i 113zł musi im dać :/

Z tego co mi wiadomo, jeżeli dostał list (a jest on wydrukowany/kserowany) to ta pieczątka to hmmmm...... oszustwo ?? Sam miałem z tym problem, ale przerażeni rodzice oddrazu wysłali pieniądze ;/.Potem po rozmowie z babką z wosu, jak i z psycholog doszliśmy do wniosku, że to ja moge złożyć tą sprawę na policji, lub to zignorować, bo to było OSZUSTWO.

Czy ma ktoś plik z odpowiedzami do książek z 1 gimnazjum :??Najbardziej mi zależy || ćw. biologia || ćw. chemia || ćw. fizyka || gramatyki polski ||

Sam nie mam jakiś dobrych ocen, ale nauka się w życiu przyda....

Czy ma ktoś plik z odpowiedzami do książek z 1 gimnazjum :??Najbardziej mi zależy || ćw. biologia || ćw. chemia || ćw. fizyka || gramatyki polski ||

Tylko po co?

Ja jestem też w 1gim. nic nie robię, mam 4.5, a "koledzy" z klasy mają po 5-9 zagrożeń :]

Weź przestań w pierwszej to jest lajcik.

Już kiedyś było na forum o pobieraczku. Najlepsza metoda: olej ich. To wyrażenie jest skrótem wszystkich odpowiedzi z tamtego tematu. Opcja 'Szukaj' nie gryzie.

Poza tym, co do ćwiczeń: też jestem w 1. gim., i do biologii (z Nowej Ery) i polskiego (WSiP) znajdziesz z łatwością, i jeszcze jakbyś chciał, to łatwo też znaleźć ćwiczenia z historii (Nowa Era). No, chyba że masz inne książki.

@up skoro już się chwalimy średnią - 4.8 będę miał na pewno :D

Ludzie nigdy się nie nauczą, że te maile z pobieraczka wysyła bot? xD

Ludzie nigdy się nie nauczą, że te maile z pobieraczka wysyła bot? xD

Tyle, że tu chodzi o list który ci przychodzi :P.

Specjalnie założyłem konto by Ci to napisać więc :)

Gówno Ci zrobić mogą było o tym nawet w Uwadze ... ;] nigdy nikogo nie pozwali itp. to jedynie prawnicze bzdury olej to i ich wyśmiej tak jak ja :)

Tyle, że tu chodzi o list który ci przychodzi .

e6c9c8a5da51f78895438298259fb59b.jpg

Bez jaj, listy też wysyłają? Wątpie w to, autor nic o tym nie napisał, i z taką sytuacją sam się nie spotkałem, bo założyłem tam konto, a adres podałem kumpla z klatki, i nic mu nie przyszło

Bez jaj, listy też wysyłają? Wątpie w to, autor nic o tym nie napisał, i z taką sytuacją sam się nie spotkałem, bo założyłem tam konto, a adres podałem kumpla z klatki, i nic mu nie przyszło

Kumpla z klatki? :D Muszę spróbować !!!

§ 8. Opłata członkowska

• Usługobiorca zobowiązuje się do uiszczenia na rzecz Usługodawcy jednorazowej Opłaty Członkowskiej, płatnej z góry za cały okres obowiązywania Umowy w terminie 14 dni od momentu jej zawarcia, z zastrzeżeniem postanowień § 9.
  • Opłata Członkowska, którą zobowiązany jest uiścić Usługobiorca wynosi 98 zł (cena zawiera podatek VAT w ustawowo obowiązującej wysokości).
  • Strony ustalają, iż za dzień uiszczenia Opłaty Członkowskiej uważa się dzień wpływu pieniędzy na rachunek bankowy Usługodawcy.
  • Nieterminowe uiszczanie Opłaty Członkowskiej skutkować będzie naliczaniem odsetek w wysokości czterokrotności stopy procentowej kredytu lombardowego Narodowego Banku Polskiego.
  • Usługobiorca wyraża zgodę na wystawienie oraz przekazanie mu przez Usługodawcę elektronicznej faktury VAT za Usługę, przesłanej na osobisty adres email Usługobiorcy przy użyciu pliku w formacie PDF.

Wyciąg z regulaminu. Więc jednym słowem bulisz.

Tak to jest jak się tylko przewija regulamin i klika "Zgadzam się".

Oglądałem program w telewizji na temat tego i omijam tą stronę szerokim łukiem. Chyba zamknęli ją ale ta firma otworzyła kolejną stronę pod inną nazwę

#_#_#_#_#_#_#_#_#_#_#_#_#_#_#_#_#_#_#_#_#_#_#_#_#_#_#_#_#_#_#_#_#_#_#_#_#_#_#_#_#_#_#_#_#_#_#_##_#_#_#_#_#_#_#_#_#_#_#_#_#_#_#_#_

Czy rejestracja tutaj -> http://784.etecariz.rawa-maz.pl/

Czy ma ktoś plik z odpowiedzami do książek z 1 gimnazjum :??

Najbardziej mi zależy || ćw. biologia || ćw. chemia || ćw. fizyka || gramatyki polski ||