Reklama?

Na forum i portalu niektóre wyrazy są podkreślane na zielono i wygląda mi to na reklamy. Nie wiem bo mam Addblocka. Ja rozumiem, że jakoś trzeba zarobić ale to jest zbyt drastyczny sposób, Zwłaszcza, że Adblock tego nie blokuje :o .

Edit: sorry jednak na innych forach tez tka jest. Co to jest? Jakaś nowa polityka chroma?

Jakie wyrazy na zielono ? Chyba za dużo wtyczek masz zainstalowanych i coś Ci się krzaczy.

Jakie wyrazy na zielono ? Chyba za dużo wtyczek masz zainstalowanych i coś Ci się krzaczy.

Niee, to wygląda tak jak jest na ściądze czy gdzieś ze masz niektóre wyrazy podkreślone i jak na nie najedziesz to Ci się wyświetla jakaś reklama.

Uuu, ja nic takiego nie mam. Wiem o co Ci chodzi, bo azjatyckie portale mają coś takiego. Jakie wtyczki masz zainstalowane w tym chromie?

Edit: sorry jednak na innych forach tez tka jest. Co to jest? Jakaś nowa polityka chroma?

Nie wiem czy wiesz ale google (autor przeglądarki Chrome) od początku swojego istenia utrzymuje się z reklam, nie używaj tego g*wna, Firefox jest najlepszą z najlepszych przeglądarek.

Ja używam chroma i nie mam żadnych reklam ani nic.

Nie wiem czy wiesz ale google (autor przeglądarki Chrome) od początku swojego istenia utrzymuje się z reklam, nie używaj tego g*wna, Firefox jest najlepszą z najlepszych przeglądarek.

Albo mi się zdaje albo autor tematu nie o to prosił.

Mam rozwiązanie, chyba. Kliknij prawym przyciskiem na reklame > Adblock > Blokuj reklame na tej stronie i ustawiasz według preferencji.

Albo mi się zdaje albo autor tematu nie o to prosił.Mam rozwiązanie, chyba. Kliknij prawym przyciskiem na reklame > Adblock > Blokuj reklame na tej stronie i ustawiasz według preferencji.

Niby mogę, ale nie chce mi się tak robić, z każdym słowem, a poza tym całe słowo znika. Ale na przykład teraz już nic mi w tym temacie nie wyskakuje.

To raczej nie chrome bo u mnie nic takiego nie wystepuje. Nie mam nawet zainstalowanego ad blocka :o.

Ja nic takiego również nie posiadam. Na żadnej przeglądarce czegoś takiego nie mam.

Nie mamy tego typu reklam na stronie. To jakiś błąd po Twojej stronie. Prześlij tego screenshot (wygląd i po najechaniu). Najlepiej jakbyś także zaznaczył ten link i kliknął "Zbadaj element", po czym też zrobił fotkę.

Niektóre strony mają coś takiego, ale tutaj nie zauważyłem takich reklam, a też korzystam z chrome więc to nie jego wina

Chyba chodzi mu o to, że niektóre wyrazy ma podkreślone takimi dwiema liniami. To wina leży po stronie google, czasem coś takiego jest jak używa się Chrome.

Przezinstaluj Adblocka i skonfiguruj go od nowa.

Jak dla mnie to zainstalowałeś po prostu jakiegoś syfa, który wciska Ci reklamy do przeglądarki. Google czegoś takiego w życiu by nie zrobiło, szczególnie teraz kiedy tak napracowali się żeby odebrać rynek Firefoksowi.

Zapewne instaluje toolbary jakie tylko mu podetkną i tak teraz wyszło. :D Wyrzuć wszystko, ewentualnie odinstaluj chroma, przeczyść rejestr i zainstaluj ponownie.

Dobra odinstalowałem, zainstalowałem i jest ok. Nie wiem czemu nie zrobiłem tego od razu... A co do postu wyżej to w takich sprawach jestem bardzo delikatny, także nigdy nie instaluje jakichś pierdół ani toolbarów. ;)

i na przyszłość polecam zainstalować adblocka aby uchronić się od spamu okienek czy też denerwujących reklam ;)

i na przyszłość polecam zainstalować adblocka aby uchronić się od spamu okienek czy też denerwujących reklam

Ale ja mam zainstalowanego adblocka. Bez niego ani rusz. ;)

Co do używania Adblocka . Macie w sieci w chooy rzeczy za darmo . Ludzie utrzymują serwisy z reklam . Rozumiem te wyskakujące blokować , bo to serio przeszkadza . Ale dla mnie używanie adblocka to najgorsza forma piracenia :) Gdyby nie reklamy to pewnie byśmy tu nawet nie siedzieli :) Nie używałem , używać nie będę .