Reklamy "I am ninja"

Mam wielką prośbę do admina portalu: mógłbyś wyłączyć te głośne reklamy "I am ninja"? To pierwsza strona, na której spotykam się z tego rodzaju nachalną reklamą: nie dość, że zaczyna grać zanim się zgodzę, to jeszcze nie można tego wyłączyć. Byłbym wdzięczny za szybkie rozwiązanie problemu, bo po prostu nie da się przeglądać newsów...

Właśnie miałem pisać taki sam temat. Ja rozumiem, że strona musi zarabiać ale ta reklama to już przesada nie dość, że reklamuje ona ch**** grę to ta muzyczka, którą nie da się wyłączyć, jest tak wkur*******, że nie da się nic robić na waszej stronce.

warn_ico.png
Wulgaryzmy ~ NS

Czemu by więc nie zacząć używać AdBlocka? Chwila i po kłopocie.

A czemu by nie zacząć używać mniej chamskich reklam? Wilk syty i owca cała. Ta reklama jeszcze bardziej mnie zniechęca do produktu, jeśli by ktoś pytał o moje zdanie.

Czemu nie zacząć używać AdBlocka? Bo nie mam nic przeciwko zwykłym reklamom, a gdyby wszyscy byli tacy jak ty Misiael, to połowa internetów już dawno by nie istniała. Zrozum, że inni też chcą zarabiać.

Podpinam się pod prośbę , jest to tak denerwujące że muszę wyciszać dźwięki :C

Również pragnę aby administracja się tym zainteresowała i zrobiła coś z tym !

Wywalcie tą głupią reklamę lub chociaż dajcie możliwość wyłączenia głosu z tej reklamy!

Przekazałem info. ;)

Przekazałem info.

Dzięki Salek.

@Topic

Ludziska, tak do 2 miesięcy powinno tego już nie być.

3326.gif

#Edit

Teraz gif pasuje.

Nie ma co liczyć. Za 2 miesiące odświeżania tematu pewnie "Góra" napisze jakieś info, że postaram się to naprawić i będzie cisza.

A nie można ustawić w ADblocku czegoś takiego, że blokuje tylko reklamy na tej stronie?

Skrytek mam naprawdę dość Twojego marudzenia, gorzej niż z babą. (jednocześnie przepraszam wszystkie panie)

Tak możesz dać taki filtr na adblocka.

Reklama powinna zniknąć jeszcze dziś. Temat zamykam.

Mam wielką prośbę do admina portalu: mógłbyś wyłączyć te głośne reklamy "I am ninja"? To pierwsza strona, na której spotykam się z tego rodzaju nachalną reklamą: nie dość, że zaczyna grać zanim się zgodzę, to jeszcze nie można tego wyłączyć. Byłbym wdzięczny za szybkie rozwiązanie problemu, bo po prostu nie da się przeglądać newsów...