Reklamy, wszędzie reklamy!

Witam!
Otóż od dłuższego czasu zmagam sie z ogromem reklam na mojej przeglądarce. Jest ich tak dużo, ze nawet Adblock nie pomaga. Niektóre słowa są zaznaczone na zielono i prowadzą do innych stron "hiperłącza"

przykład:

Jest jakikolwiek sposób, aby je usunąć? Zmiana przeglądarki nie wchodzi w grę.

miałem taki sam problem, masz zainstalowany programik, nie pamiętam jak się nazywa, ale musisz odpalić funkcje "odinstaluj lub zmień program" i poszukać tam czegoś czego nie instalowałeś i nie wiesz do czego służy i to usunąć, poszukaj metodą prób i błędów, raczej sobie nie przypomnę co to więc mogę tylko tak ci pomóc

chyba jak nakierujesz na tekst z reklamą na byle jakiej stronie pojawi się nazwa tej denerwującej aplikacji

Nie baw się w "Dodaj usuń programy"... Przeglądarkę masz zasyfioną jakimś śmieciem.

Do tego jest najlepszy program który kasuje śmieci z przeglądarki czyli AdwCleaner http://www.dobreprogramy.pl/AdwCleaner,Program,Windows,38865.html.

Skanuje przeglądarkę i usuwa z niej cały syf w postaci toolbarów i tego podobnych rzeczy.

Nie baw się w "Dodaj usuń programy"... Przeglądarkę masz zasyfioną jakimś śmieciem.Do tego jest najlepszy program który kasuje śmieci z przeglądarki czyli AdwCleaner.Skanuje przeglądarkę i usuwa z niej cały syf w postaci toolbarów i tego podobnych rzeczy.

człowieku ja wiem co to jest bo miałem identyczny problem, tutaj żaden blocker i cleaner nie pomoże i żadna inna przeglądarka, co do tolbarów przecież widać że nie ma zainstalowanego żadnego na screenie

tylko i wyłącznie dodaj usuń ratuje i znalezienie, usunięcie tego syfu

Ewentualnie google i rozwiazanie problemu http://usunwirusa.pl/jollywallet/

Tyle ze nie ma tu Opery, ale sprawa wyglada podobnie.

człowieku ja wiem co to jest bo miałem identyczny problem, tutaj żaden blocker i cleaner nie pomoże i żadna inna przeglądarka, co do tolbarów przecież widać że nie ma zainstalowanego żadnego na screenie tylko i wyłącznie dodaj usuń ratuje i znalezienie, usunięcie tego syfu

Ojj, to ty chyba nie widziałeś najnowszych spamerów. Jeśli pomoże usunięcie to nie ma problemu ale w innym przypadku może to być wirus albo inny program który uruchomia się wraz z przeglądarką.

Problem rozwiązany. Usunąłem opere wraz z danymi, folderami. Ogólnie cały clean przeglądarki i pomogło :)
Ale dzięki za sugestie ^^

Ojj, to ty chyba nie widziałeś najnowszych spamerów. Jeśli pomoże usunięcie to nie ma problemu ale w innym przypadku może to być wirus albo inny program który uruchomia się wraz z przeglądarką.

bardzo możliwe, ja miałem z tym problem jakieś 3 miechy temu i też część tekstu na każdej stronie miała mały wykrzyknik i tekst miał iny kolor po najechaniu odpalała się reklama, mogłem się pośpieszyć i nie wziąć pod uwagę że jest więcej identycznego softu w sieci, ale w moim wypadku tak jak pisałem to był oddzielny programik a nie addon do przeglądarki

Edit:

okidoki

Witam!
Otóż od dłuższego czasu zmagam sie z ogromem reklam na mojej przeglądarce. Jest ich tak dużo, ze nawet Adblock nie pomaga. Niektóre słowa są zaznaczone na zielono i prowadzą do innych stron "hiperłącza"

przykład:

Jest jakikolwiek sposób, aby je usunąć? Zmiana przeglądarki nie wchodzi w grę.