Witam!
pamięta ktoś z Was kiedy w tym roku wypadają rekolekcję szkolne ? Jaki miesiąc i dzień/dni bo z z tego co pamiętam to były 3 dni prawda?
Witam!
pamięta ktoś z Was kiedy w tym roku wypadają rekolekcję szkolne ? Jaki miesiąc i dzień/dni bo z z tego co pamiętam to były 3 dni prawda?
z tego co pamiętam, to szkoły ustalaly to sobie indywidualnie. Terminy mogly byc rozne nawet na przestrzeni danej dzielnicy miasta, a co dopiero calego kraju, bo ciul wie skad jestes.
Post uciekł.
Ja mam jakoś 2-3 tyg. po feriach, które kończą mi się teraz w niedziele/poniedziałek
Moja szkoła ma na początku marca jakoś.
O, a co to? Serio sie pytam.
Jak są rekolekcje to ja nawet nie idę na nie...
u mnie zawsze rekolekcje byly w wielkim tygodniu ( poniedzialek, wtorek sroda, a od czwartku wolne, czyli caly tydzien wolny )
Barosz powiedz mi , czemu chcesz przodować w ilości założonych tematów które nie mają sensu? Już nie jeden ci się taki zdarza, więc spasuj trochę i pomyśl. Odpal Google i tak wyszukuj swoje problemy a nie z każdym lecisz na forum.
@UP
W koncu to forum wielotematyczne a nie MMO
O.o ja nigdy chyba czegos takiego nie mialem
@UP
Gdzie Ty żyjesz?
Opolskie. Pierwszy raz o czyms takim slysze xD
@Xasarm, uważaj bo zaraz zaczną cie hejtować, że jakimś muzułmaninem jesteś
My mieliśmy głównie w lutym pod koniec. Wszyscy sobie szli do kościoła na 7 a ja na 10 dopiero do szkoły hehe. Współczułem im.
"25-27 lutego 2013 r. (pn-śr)
Szkolne rekolekcje wielkopostne – szkoły podstawowe (II tydz. W. Postu)"
Gógluj czasami
Wszyscy sobie szli do kościoła na 7 a ja na 10 dopiero do szkoły hehe. Współczułem im.
Chwila, chcesz powiedzieć, że ty w rekolekcje do szkoły chodziłeś? Ahh, ta dobra młodzież
@up. Tak, przynajmniej w podstawówce zawsze tak miałem. A to się w rekolekcje nie chodzi do szkoły?
Zawsze tak jest, że po kościele normalnie lekcje trwają, a przynajmniej ja tak mam.
A to ja tak nigdy nie miałem, zawsze po rekolekcjach autobusikiem do domu. ^^