Rekrutacja Former Celestial Lust

Gratulację za zajęcie działek na DS'ie :)

Jestem ciekawa przez jaki okres czasu utrzymają się kolejki na poziomie tych 2000+ osób.

Od jutra będzie lepiej.

Powód sporo Amerykańskich graczy logowało na EU z powodu, że ich servery leżały do teraz. Czyli dzień później wystartowały.

Polecam wydać 12$ na pierwszy miesiąc. A później oczywiście premka ingame.

PS. Pamiętam o tym miejscu dla Ciebie ;)

No właśnie mocno zastanawiam się nad tym patronem, bo wiem, że pierwszy miesiąc zawsze lepiej kupić za normalny hajs, a potem to już z góry leci.. ^^ Jak grałam na Kyprosie ta mechanika się sprawdziła.

Bardzo mi miło, że pamiętasz. <3

od 13 kolejka jest 23:10 a ja 800 jestem wczoraj wyłączlem kolejke na 1,6k wlaczylem i od razu do gr mnie zalogowało xD madness

Kolejki już jutro powinny się mocno ograniczyć. Teraz był ogromny hajp połączony z weekendem, każdy grał ile wlezie. W tygodniu jednak każdy ma swoje obowiązki, chce się też czasem wyspać, amerykańce pójdą do siebie :)

Rekrutacja zamknięta całkowicie.

Rekrutacja zamknięta całkowicie.

ej kolegoo... :D znajdźcie jeszcze jedno chociaż miejsce dla mnie, proszę :D jestem w trakcie ściągania właśnie AA, po za tym na meta jestem juz dluzej bo gram tam z gildia z TESO

kiedy znowu zaczniecie rekrutować? ;)

Nie idzie nam źle.. ^_^

gcurpebhdkpbxawfcqfqkblblqjbitpflpgjqxhg

wjscgseshrnmbruiircodjqrwxkohbyqbylavsjz

eqtgreragcjnowjzpgqjpemohwjfjceiijoedwkz

Jako pierwsi na serwerze wbiliśmy 5 lvl gildii \o/

Ranking dominionów wciąż trzymamy na pierwszym miejscu z wynikiem 7/3.

Zamazałam lekko nazwę, bo jakiś czas temu ją zmienialiśmy i jest niecenzuralna, a nie cem wyrwać warna. XD

Trzeba było się pochwalić, że daily robimy, tak ? :v

Żałosne nie móc pograć z jedną normalną dobrą gildią, gra to gra, normalna osoba oleje jakieś podania jak w urzędzie pracy tylko po prostu będzie grała drużynowo.

Jeśli ktoś ma problem ze złożeniem podania to zawsze może iść do jakiejś innej gildii.

normalna osoba oleje jakieś podania jak w urzędzie pracy

Gdybyśmy mieli normalne osoby w gildii to myślisz, że bylibyśmy pierwsi w rankingu? Kappa

Jeżeli wypełnienie wniosku, czyli jakies 5 min robooty to zadużo to zawsze można wejść na TS, zaczepić i pogadać jak chce się dołączyć. Ja nie widzę żadnego problemu, tylko rozwiązania.

Jeżeli wypełnienie wniosku jest dla kogoś zbyt czasochłonne, zbyteczne lub za trudne to może i dobrze, że go u Nas nie będzie? :)

fcjljhqxf

9c0065c531127203f216008e1d7ca88a.jpg
Pokusiłam się tym razem o wstawienie top10, a nie top5 gdyż możemy zaobserwować polską gildię ze strony Nuia w rankingu - Uprising. ;) Graty dla nich.

Przed nami siege - trzeba obronić zamek. o/

W końcu Anon za coś do tej Turcji musi lecieć, nie? :D

Po wielomiesięcznej grze oraz podbiciu pierwszego zamku na Melisarze jako Celestial Lust oraz przygodzie jako const-party Wpi**** Delivery na Rangorze,

postanowiliśmy powrócić przy okazji patcha 3.0 jako gildia MetaPlay, w skład której wchodzi lider oraz dowódcy former Celestial Lust.

Aktualna gildia swój nowy początek znajdzie na najnowszym europejskim serwerze.

W skład grupy oficerskiej wejdą:

Lider:

Anonymous(Emergence - Rangora)

REKRUTACJA

Rozmowa na TS3. Rozmowy rozpoczną się 20 XI 2016 od godz. 20:00.

Zapraszamy szczególnie osoby doświadczone/mające wystarczające pojęcie o grze, by uczestniczyć w realizacji głównych celów gildii.

CELE GILDII

Gildia MetaPlay jest nastawiona na realizacje wszystkich mniejszych i większych celów zarówno PvE jak i PvP. Plan szczegołowy zostanie opracowany oraz przedstawiony po wstępnych zebraniach gildyjnych.

KONTAKT

WWW: metaplay.pl

Teamspeak: metaplay.pl