Gratulację za zajęcie działek na DS'ie
Jestem ciekawa przez jaki okres czasu utrzymają się kolejki na poziomie tych 2000+ osób.
Gratulację za zajęcie działek na DS'ie
Jestem ciekawa przez jaki okres czasu utrzymają się kolejki na poziomie tych 2000+ osób.
Od jutra będzie lepiej.
Powód sporo Amerykańskich graczy logowało na EU z powodu, że ich servery leżały do teraz. Czyli dzień później wystartowały.
Polecam wydać 12$ na pierwszy miesiąc. A później oczywiście premka ingame.
PS. Pamiętam o tym miejscu dla Ciebie
No właśnie mocno zastanawiam się nad tym patronem, bo wiem, że pierwszy miesiąc zawsze lepiej kupić za normalny hajs, a potem to już z góry leci.. ^^ Jak grałam na Kyprosie ta mechanika się sprawdziła.
Bardzo mi miło, że pamiętasz.
od 13 kolejka jest 23:10 a ja 800 jestem wczoraj wyłączlem kolejke na 1,6k wlaczylem i od razu do gr mnie zalogowało xD madness
Kolejki już jutro powinny się mocno ograniczyć. Teraz był ogromny hajp połączony z weekendem, każdy grał ile wlezie. W tygodniu jednak każdy ma swoje obowiązki, chce się też czasem wyspać, amerykańce pójdą do siebie
Rekrutacja zamknięta całkowicie.
Rekrutacja zamknięta całkowicie.
ej kolegoo... znajdźcie jeszcze jedno chociaż miejsce dla mnie, proszę
jestem w trakcie ściągania właśnie AA, po za tym na meta jestem juz dluzej bo gram tam z gildia z TESO
kiedy znowu zaczniecie rekrutować?
Nie idzie nam źle..
Jako pierwsi na serwerze wbiliśmy 5 lvl gildii \o/
Ranking dominionów wciąż trzymamy na pierwszym miejscu z wynikiem 7/3.
Zamazałam lekko nazwę, bo jakiś czas temu ją zmienialiśmy i jest niecenzuralna, a nie cem wyrwać warna. XD
Trzeba było się pochwalić, że daily robimy, tak ?
Żałosne nie móc pograć z jedną normalną dobrą gildią, gra to gra, normalna osoba oleje jakieś podania jak w urzędzie pracy tylko po prostu będzie grała drużynowo.
Jeśli ktoś ma problem ze złożeniem podania to zawsze może iść do jakiejś innej gildii.
normalna osoba oleje jakieś podania jak w urzędzie pracy
Gdybyśmy mieli normalne osoby w gildii to myślisz, że bylibyśmy pierwsi w rankingu?
Jeżeli wypełnienie wniosku, czyli jakies 5 min robooty to zadużo to zawsze można wejść na TS, zaczepić i pogadać jak chce się dołączyć. Ja nie widzę żadnego problemu, tylko rozwiązania.
Jeżeli wypełnienie wniosku jest dla kogoś zbyt czasochłonne, zbyteczne lub za trudne to może i dobrze, że go u Nas nie będzie?
Pokusiłam się tym razem o wstawienie top10, a nie top5 gdyż możemy zaobserwować polską gildię ze strony Nuia w rankingu - Uprising. Graty dla nich.
Przed nami siege - trzeba obronić zamek. o/
W końcu Anon za coś do tej Turcji musi lecieć, nie?
Po wielomiesięcznej grze oraz podbiciu pierwszego zamku na Melisarze jako Celestial Lust oraz przygodzie jako const-party Wpi**** Delivery na Rangorze,
postanowiliśmy powrócić przy okazji patcha 3.0 jako gildia MetaPlay, w skład której wchodzi lider oraz dowódcy former Celestial Lust.
Aktualna gildia swój nowy początek znajdzie na najnowszym europejskim serwerze.
W skład grupy oficerskiej wejdą:
Lider:
Anonymous(Emergence - Rangora)
REKRUTACJA
Rozmowa na TS3. Rozmowy rozpoczną się 20 XI 2016 od godz. 20:00.
Zapraszamy szczególnie osoby doświadczone/mające wystarczające pojęcie o grze, by uczestniczyć w realizacji głównych celów gildii.
CELE GILDII
Gildia MetaPlay jest nastawiona na realizacje wszystkich mniejszych i większych celów zarówno PvE jak i PvP. Plan szczegołowy zostanie opracowany oraz przedstawiony po wstępnych zebraniach gildyjnych.
KONTAKT
WWW: metaplay.pl
Teamspeak: metaplay.pl