Dzięki za info zatem musze zrobić nowe konto ;p
Rekrutacja Former Celestial Lust
Chetnie dołacze AA już zasysam po formacie na ts wpadne jutro jeżeli wciąż rekrutujecie
Kurde, przepraszam. Ale nie piszcie ze gildiia 5 osobowa bo w Gw2 dajemy rade :< ostetnie statystyki w GW2 ● w samym październiku dołączyło do nas 24 osoby. ● wydalonych za zbyt małe zaangażowanie w gildiie + nielogowanie się do gry przez 5+ miesięcy 36 osób. ● jest nas na dzień dzisiejszy 129 osób. ● online od 15:00 do 23:00 15 - 35! Codziennie jakieś rajdy,fractale więc również mogę napisać jak tam LH daje sobie radę :<
Imo
LH jest jedną z bardziej przeciętnych polskich gildii w GW2, bez większych osiągnięć, ot nie wyróżniającą się z tłumu, nie nazwałabym tego "dawaniem sobie rady". Śmiem twierdzić, że ZMA ze swoją Akaszą na czele jest bardziej rozpoznawalna, ze względu na sam staż w GW1/GW2
Btw gratulacje, chwalenie się rzeczami które są normalne wszędzie (tzn. dbanie o aktywność graczy/przyjmowanie nowych)... ^^
....
UPDATE JEST JUŻ DO POBRANIA
Cześć. Mam pytanko do bardziej obeznanych w temacie Archeage 3.0:
Jeżeli stworzę nowe konto na europejskim Fresh serwerze, to mogę stworzyć alternatywną postać na jakimkolwiek amerykańskim serwerze, czy też muszę drugą postać stworzyć też na amerykańskim Fresh serwerze ?
Pozdrawiam wszystkich i bardzo proszę o odpowiedź.
czy też muszę drugą postać stworzyć też
Nie rozumiem.
Tworzysz nowe konto które pozwala Ci stworzyć postać na nowych serwerach EU i NA.
Pytanie dosyć ciekawe - wydaję mi się, że z tego co mówili to NOWE konto jest potrzebne, by nie próbować jakichś przekrętów przed samym startem. Fresh server i tak jest odseparowany jeżeli chodzi o labor, apexy itp. na innych serwerach, więc myślę, że potem nie ma to znaczenia Nie widzę jednak celu zakładania alternate character na jakimkolwiek innym serwerze amerykańskim(poza tym fresh), ze względu na wspomniane właśnie odseparowanie
Na fresh tylko będzie mozna, jeżeli w ogóle nadal będzie taka opcja tworzenia na 2regionach postaci. Powód jest prosty. Ludzie by przetransfelowali credyty uzbierane wcześniej.
h
Kredyty załadowane, kod foundera czeka na 16:30, international gildia ready, Czekamy see you in game girls
Pytanie dosyć ciekawe - wydaję mi się, że z tego co mówili to NOWE konto jest potrzebne, by nie próbować jakichś przekrętów przed samym startem. Fresh server i tak jest odseparowany jeżeli chodzi o labor, apexy itp. na innych serwerach, więc myślę, że potem nie ma to znaczenia Nie widzę jednak celu zakładania alternate character na jakimkolwiek innym serwerze amerykańskim(poza tym fresh), ze względu na wspomniane właśnie odseparowanie
Już śpieszę z wyjaśnieniami.
Chodzi mi mianowicie o to, że na starym amerykańskim serwerze mam sporo golda. Zastanawiałam się nad tym czy nie można by tak zrobić, że:
1. tworzę nową postać na europejskim Fresh serwerze.
2. tworzę nową postać na amerykańskim serwerze, na którym mam starą postać.
3.Kupuję apexy za golda poprzez starą postać na amerykańskim serwerze i wysyłam pocztą do nowo stworzonej.
4. Odbieram nowyą postacią z poczty apexy(z nowego konta) od starej postaci (ze starego konta), rozpakowuje je i mam Patrona na nowym koncie/
Nie można Tak jak napisałem - serwery są odseparowane
Dobra powiedzcie mi coś. Każdy marudzi, że za jakiś czas ludzie będą mogli robić transfer na ten nowy serwer tak ? I że tam ludzie będą wykoksani itp. A jeżeli taki gracz jak ja który PVP nie interesuje to mam czym się przejmować, że za jakiś czas będzie wysyp tych ludzi,którzy wydają $$$$ ???
Czy w AA dla gracza PVE znajdzie się miejsce czy nie ? Jakieś wspólnie instancje,rajdy coś takiego ? Na czym end-game polega ?
Dzięki za odpowiedź :).
Podsumowując:
Nowe konto = postacie muszą być tylko i wyłacznie na Fresh serwerach.?
Dobra powiedzcie mi coś. Każdy marudzi, że za jakiś czas ludzie będą mogli robić transfer na ten nowy serwer tak ? I że tam ludzie będą wykoksani itp. A jeżeli taki gracz jak ja który PVP nie interesuje to mam czym się przejmować, że za jakiś czas będzie wysyp tych ludzi,którzy wydają $$$$ ??? Czy w AA dla gracza PVE znajdzie się miejsce czy nie ? Jakieś wspólnie instancje,rajdy coś takiego ? Na czym end-game polega ?
Archeage jest zbyt obszerną konstrukcją żeby odpowiedzieć w jednym zdaniu, ale postaram się w dużym skrócie.
PvE - included siedzenie na farmach jest bardzo ważne dla całej rozgrywki. Bez osób, które farmią matsy nie można zrobić paczek, a bez paczek - ucieka jeden z głównych powodów do PvP(:D) i nie ma golda na serwerze Paczki to trzon Archeagowej ekonomii. Dodatkowo jeżeli chodzi o dungeony - sporo broni itp. możesz stworzyć tylko i wyłącznie, gdy dropisz matsy z dungeonów.
Czyli: Z jednej strony gracz chcący osiągnąć WSZYSTKO musi angażować się w każdy element gry. A z drugiej strony jeżeli ktoś mocno skupia się TYLKO I WYŁACZNIE NA ZARABIANIU przez PvE lub TYLKO I WYŁĄCZNIE NA KRADZIEŻY paczek prze PvP też może osiągnąć bardzo wiele, gra umożliwia kilka ciekawy ścieżek.
Podsumowując - dla każdego jest miejsce w Archeage, od Ciebie zależy jaka droga "na szczyt" będzie dla Ciebie najbardziej optymalna i najprzyjemniejsza
Dobra powiedzcie mi coś. Każdy marudzi, że za jakiś czas ludzie będą mogli robić transfer na ten nowy serwer tak ? I że tam ludzie będą wykoksani itp. A jeżeli taki gracz jak ja który PVP nie interesuje to mam czym się przejmować, że za jakiś czas będzie wysyp tych ludzi,którzy wydają $$$$ ??? Czy w AA dla gracza PVE znajdzie się miejsce czy nie ? Jakieś wspólnie instancje,rajdy coś takiego ? Na czym end-game polega ?
Wysyp ludzi z kasą zawsze będzie. Ludzie grają z całej Europy, a tam jest trochę inny przelicznik roboczogodzin na euro :).
Tylko mówie mnie tam nie obchodzi to bo mnie pvp nie interesuje. Po prostu jestem ciekaw czy znajdą się w AA elementy jakiegoś "klasycznego" mmo gdzie są jakieś wspólne rajdy bądź instancje
Działki na Diamond Shores już zajęte przez naszą gildię
Jednemu z naszych oficerów udało się tam dopłynąć jako pierwszemu na servie i przeteleportować gildię.
1,5h kolejki widze hype jest
Brawo za zajecie Diamond Shores już niedługo dołączam do was ale najpierw kreator postaci ja lubie dopiescic xD
@Edit pisałem 3h temu a wciąż jestem 1,2k w kolejce xD dzisiaj już nie pogram xD
Zmieniłem trochę politykę jeśli chodzi o rekrutacje, więc śmiało można pytać o gildię.
Łatwiej będzie można się dostać, jak i wypaść.
Ponieważ poszukujemy tylko i wyłącznie w miarę aktywnych graczy. I to będzie głównie brane pod uwagę.
Powód jest prosty pierwsze tygodnie wiele osób będzie napalonych i wejdzie pograć, z czasem ucieknie.
A my z tych wszystkich Polskich duszyczek chcemy wyłapać te które będą chciały zostać przy AA na dłużej i z nami czerpać przyjemność z każdego aspektu tej gry.
Nie mówimy tutaj o maniaczeniu, większość z nas ma życie prywatne, pracę, rodzinę, studia. Więc również traktujemy to jako hobby w większości