Rekrutacja Gildia- INFINITUM

Szukamy wszystkich, którym nie obce są humor i kultura xD.

Oferujemy przeżywanie wspaniałych przygód w świecie Tyrii,

wspólne wypady na instancję, od czasu do czasu na PvP.

Jesteśmy Gildią która pomoże Ci stanąć na nogi w tym niezbadanym i bezkresnym świecie.

Nie wymagamy wielogodzinnego siedzenia przy grze, u nas liczy się zabawa, relaks i psychiczny komfort.

Chcesz czuć się luźno? Join us!

W celu jakich kolwiek pytan prosze pisac na szept albo maile do- Bol.2940

Nasze Promo ^^

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=N1IB3cTgzs0

Wymagamy! Reprezentowania gildi i przynajmniej na Dungach, Msjach Gildowych, sPvP, WvW, wchodzenia na Tsa chociaz na odsluch ^.^

Grałem w infinitum na starcie, masa ludzi się wykruszyła po miesiącu, ponoć gildia miała przenieść się na inna grę... przynajmniej tak było napisane na starej stronie, która już nie działa.

Fajno było, ale się skończyło z czołowych graczy/założycieli pewnie już nikt nie gra (m.in. Kaliksfa) przynajmniej na filmiku nie widziałem nikogo znajomego btw. mój nick Ukryty grałem od premiery, kojarzę tylko Annamea i cywila

Wracając do tematu klimat na starcie był bardzo fajny, ale to już nie ta sama ekipa i cały hype na grę opadł

No Ukryty... mnie chyba pamietasz jeszcze... :) Ekipa byla i sie wy kruszyla, ale teraz jest nas wiecej. No i klimat jest. Wracaj.

A wy gracie jeszcze w ten crap??

A wy gracie jeszcze w ten crap??

Piszesz o grze czy o gildii ? Bo już się pogubiłem w związku z tytułem tematu.

(...)W celu jakich kolwiek pytan prosze pisac na szept albo maile do- Bol.2940Nasze Promo ^^http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=N1IB3cTgzs0Wymagamy! Reprezentowania gildi i przynajmniej na Dungach, Msjach Gildowych, sPvP, WvW, wchodzenia na Tsa chociaz na odsluch ^.^

W opisie tej prezentacji brakuje jakiegoś kontaktu co i jak. Chyba, że chcecie udostepniać się tylko na forach, bo na YT faktycznie sporo jest niechcianej randomowości.

Bol.2940

Tu masz kontakt ;]

Się pomyśli... myślałem o powrocie wraz z dodatkiem, ale już sam nie wiem kiedy takowy będzie, aktualnie pc upieczony, ale we wrześniu się zobaczy - według mnie infi to najsympatyczniejsza gildia w GW2, pewnie jakby to była inna gra typu AION, RIFT to byśmy dalej grali w tym samym składzie, ale każdy za bardzo hardził na starcie i się GW znudził :>

Tu masz kontakt ;]

Raczej chodziło mi o filmik na Youtube... btw. dopiero zauważyłem, że ten duży link ma także normalne zdanie, tylko się zlinkował z adresem do trailera Gidlii. Autor lepiej niech to poprawi- mogło by być trochę bardziej czytelne.

Poza tym trailer bardzo spoko, aż zacząłem znowu rozważać kupno GW2.

Troche wiecej by sie przydało napisac o gildi :P, a moze bym pomyślał o tym bardziej bo szukam nowej gildii

jestem w gildi praktycznie od poczatku dolaczylem 1 miech po swtorzeniu gildi i do tej pory moge policzyc ile osob jest juz ponad 7 miechow i jest lux doszlo nowych ludzi troche leader jest zmieniony jezel moze nie znasz aktualnej sytuacji w gildi po prostu sie nie wypowiadaj ja nie pisze tu w celu jak bylo tylko o zachecanie do grania z nami nowych i aktualnych wyjadaczow gry . :) nie podobalo sie moze nie pasowales? wina moze byc z twojej strony nie naszej , ja nie zmienie tej gildi nigdy na inna !

CZARODZIEJU

:)

No co prawda to prawda, gildie przy początku gry były całkiem inne ;) ja pamiętam jak wraz z Dzikim Gonem wyczekiwaliśmy gry, a potem jedna osoba po drugiej się wykruszała i tak wszystko się rozpadło przez tak naprawdę 3 osoby które miały się za lordów.

Teraz jak są jakieś dobre gildie to tylko dlatego, że są w nich stałe ekipki znajomych.

Więc nie opłaca się robić ekipy z randomkow z gry bo to nigdy praktycznie nie wypala, a dobrym pomyslem jest przedstawienie sie tutaj i logiczne ze szukacie nowych graczy i nikt nie powinien tu wypominac co bylo kiedys. Ale w koncu po to jest temat by sie wypowiadac, a moderatorzy po to by nadzorować.

Ja czekam na szersze przedstawienie gildii

czepiacie sie detali ze cos zle wstawilem spoko przyznaje sie nie o tym pojecia ale poprostu chce zaproponowac nowym osobom mile granie razem z nami, szkoda ze nikt nie widzi w Tym pozytywnych stron ale jak mowilem ludzie sa rozni ^^ wejdziecie na rozmowe tsa potem zdecydujecie co myslicie po drugie podalem kontakt --- Bol.2940 ---jak by ktos nie widzial :) po drugie nie sluchajcie opinii innych osob kazdy jest innym czlowiek i odpowiada mu inne towarzystwo :) a ja uwazam ze mamy duzo ludzi ciekawymi osobowosciami ^^ oraz kreatywnymi pomyslami .

Tak naprawde co robomi w gildi pokazane jest filmiku :D kazdy tez robi jakies indywidualne swoje rzeczy w grze z ktorych sie cieszy i ma przyjemnosc ja osobiscie robie wszystko na co mam ochote :D i zazwyczaj znajduje w gildi osoby do wspolnej przygody trolowaniu na 3w unicestawianiu przeciwnikow nie narzekam na brak zajec :) zapraszam do gildi zawsze mozecie wejsc na okres probny przekonac sie sami :) nic na sile prawda :)

Zapraszam :) Wszystkich rekrutacja nadal jest otwarta od momentu zalozenia tematu dolaczylo do nas juz 4 osoby i z tego co widze sa zadowole z pobytu :) bo nie uciekly :) wszyscy sa mile widzianie veterani GW2 jak i zaczynajacy gre! :)

Napisz ktoś do mnie z tej gildii w grze ( Wagon Rebiczerep ) albo tutaj bo jestem zainteresowany

Szukamy wszystkich, którym nie obce są humor i kultura xD.

Oferujemy przeżywanie wspaniałych przygód w świecie Tyrii,

wspólne wypady na instancję, od czasu do czasu na PvP.

Jesteśmy Gildią która pomoże Ci stanąć na nogi w tym niezbadanym i bezkresnym świecie.

Nie wymagamy wielogodzinnego siedzenia przy grze, u nas liczy się zabawa, relaks i psychiczny komfort.

Chcesz czuć się luźno? Join us!

W celu jakich kolwiek pytan prosze pisac na szept albo maile do- Bol.2940

Nasze Promo ^^

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=N1IB3cTgzs0

Wymagamy! Reprezentowania gildi i przynajmniej na Dungach, Msjach Gildowych, sPvP, WvW, wchodzenia na Tsa chociaz na odsluch ^.^