Rekrutacja graczy do wspólnej gry w Archeage Legacy

Serwer: Jakar / Strona: Nuia

Gildia Out of Control Prowadzi Rekrutację!

Zapraszamy do wspólnej gry w szeregach naszego Gildii.

UTG002.png

• Dojrzałość (zalecany wiek 18+)
  • Kultura osobista
  • Poczucie humoru
  • Umiejętność gry zespołowej
  • Luźne podejście do gry ( nie try hard)
  • Pozytywne nastawienie do świata i ludzi.
  • Aktywność w grze
  • Otwartość na współpracę i pomoc wewnątrz Gildii
    UTG001.png
  • Miłą atmosferę, kulturalne, przyjazne i pomocne towarzystwo.
  • Komunikator głosowy Discord https://discord.gg/aKNXCXg
  • Regularne wypady PvE.
  • Pomoc w questach solo i grupowych.
  • Informacje dla nowych graczy (Kto pyta nie błądzi)
    **Zapraszamy serdecznie! Kontakt bezpośrednio na naszym serwerze discord oraz w grze **
    Jeżeli jesteś zainteresowany/zainteresowana pisz do
  • Camel
  • Urrd
  • Bajdy
  • Reedi
  • Dakaska

Co za typ xD ktoś pozwolił Ci użyć moich “grafik-napisów” które sam zrobiłem typie? W dodatku ukradłeś dosłownie całą treść mojego Postu Rekrutacyjnego z innego tematu. To tylko pokazuję wasze/twoje amatorstwo i niekompetencję. Post oczywiście zgłoszony i domagam się jego usunięcie i nie publikowania nigdy więcej mojej własności intelektualnej.

rozumiem że przeszkadza tobie to. Powieliłem starą rekrutacje gdyż myslałem że nikt nie bedzie miał z tym problemu. Zawsze moge zrobic nowa

Ale jak można powielać coś co nie jest twoją własnością? Tak przeszkadza mi to, że kradniecie czyjeś pomysły. W ogóle śmieszni jesteście i ten was cały Lider. Wszedłem do was na Discord żeby wyjaśnić sytuację, napisałem do Urda, wyjaśniłem całą sytuację (kojarzę typa kiedyś chyba graliśmy razem) to mnie chłop od razu zbanował i wywalił z Discorda. Dziecinne zachowanie.

Przepraszam za to, jak tylko moderator usunie post odrazu stworze nowa rekrutacje , nie znam twojej sytuacji poniewaz jestem w gildi od niedawna. zajmuje sie tylko rekrutacją.

@Adartaer dorośnij typie, za dużo to żeś sie nie napracował Elo
Napisałem w twoim języku żebyś zrozumił :wink:

f2p ? heja

Hej. Tak F2P z racji iż niektórzy z nas grają od startu gry nie mamy zamiaru przenosić się na Unchained :slight_smile: