@up
Jeżeli masz coś ciekawego do napisania w tej recenzji to dawaj.
@up
Jeżeli masz coś ciekawego do napisania w tej recenzji to dawaj.
Mam jeszcze jedno pytanie. W jaki sposób przebiega wypłata?
Przelew pieniężny na konto PayPal. Z konta PayPal bezproblemowo pieniądze możesz wypłacić na swoje konto bankowe (o ile mi wiadomo bezpłatnie) lub po prostu zrobić w necie jakieś zakupy. Na życzenie podpisujemy także umowę.
Mam jeszcze pewien problem... Przez prawie cały Sierpień nie będę mieć dostępu do internetu. Będę pisać recenzję dalej, ale nie dam rady ich szybko zamieścić. Czy jest możliwość przedłużenia okresu próbnego np. o miesiąc?
Koleś, nie dostałeś jeszcze etatu, baa, nie napisałeś nawet pracy próbnej, a już stawiasz nam warunki? Wiesz dobrze, że nie będziemy przedłużać rekrutacji z woli jednej osoby.
Dziwie się czemu Wszyscy z tego portalu boją się zwracać uwagi na błędy w newsach Dzisiaj jak czytałem to naliczyłem ich 12 ...wczoraj ich było o wiele więcej...
Panie guru wiem, że jeszcze nie wysłałem pracy, ale jak chcesz wiedzieć to już ją napisałem i jako człowiek dociekliwy chcę wiedzieć jakiego kota kupuję! Jeśli wiem, że okres zostanie przedłużony to wysyłam tera, jeżeli wiem, że nie zostanie przedłużony, a ja mogę nie podołać w wyznaczonym terminie z powodu wyjazdów to wysyłam po powrocie kiedy wiem, że będę mieć możliwość systematycznej pracy!
Dziwie się czemu Wszyscy z tego portalu boją się zwracać uwagi na błędy w newsach Dzisiaj jak czytałem to naliczyłem ich 12 ...wczoraj ich było o wiele więcej...
A ja w Twojej, krótkiej dywagacji NIE naliczyłem żadnego przecinka.
boją się
Może dlatego, że jak zwrócą uwagę, to się obrażę i przestanę pisać, co skutkowało sam-wiesz-czym.
Przypominam, że nie jestem żadnym dziennikarzem, nie ukończyłem żadnego studium polinistycznego, baaa, nawet na maturze miałem tylko 50%. Piszę, bo lubię, a jeśli wszyscy rozumieją moje newsy, to czego chcieć więcej?
Panie guru wiem, że jeszcze nie wysłałem pracy, ale jak chcesz wiedzieć to już ją napisałem i jako człowiek dociekliwy chcę wiedzieć jakiego kota kupuję! Jeśli wiem, że okres zostanie przedłużony to wysyłam tera, jeżeli wiem, że nie zostanie przedłużony, a ja mogę nie podołać w wyznaczonym terminie z powodu wyjazdów to wysyłam po powrocie kiedy wiem, że będę mieć możliwość systematycznej pracy!
@Cad - tak więc, po co było to dociekiwanie, jeśli i tak dostaniemy Twoją pracę w terminie?
Po to, bo w pierwszym poście z tego tematu było napisane, że po pomyślnym rozpatrzeniu podania jest MIESIĄC okresu próbnego. Jeżeli rozpatrzone zostałoby dziś to dwudziestego ósmego sierpnia koniec okresu próbnego, a przez ten okres będę może przez tydzień mógł zamieszczać recenzje.
Z ciekawości - do kiedy trwa rekrutacja ?
dotąd aż się nie pojawi parę godnych stanowiska osób.
Kiedyś napisałem prace próbną, tylko pod innym nickiem. Podobieństwo e-maili powinno pomóc mi przekonać was, że nie kłamię. Czy tą pracę mogę wykorzystać? Czy muszę napisać nową?
@up
Jak tamtej pracy nie przyjęliśmy, to myślisz, że teraz będziemy bardziej miłosierni? Aż tak trudno wykrzesać z siebie kilkaset słów na nowy artykuł?
Jeśli już teraz nie chcę Ci się pisać, to co będzie po ewentualnym przjęciu i minimum 2 dłuuugich tekstach miesiecznie?
Po cóż od razu tak sceptycznie podchodzić do ludzi?
Po prostu uważam, tekst jak na swoje lata nie jest aż taki zły i zależy mi żebyście go w końcu ocenili, bo poprzednim razem został ominięty z racji tego, że już przyjęliście pare najlepszych prac i reszty nie sprawdzaliście.
A pisać mogę nawet i więcej niż 2 teksty miesięcznie. W zasadzie to taki limit powinien obowiązywać cotygodniowych dostaw nowych tekstów. Ale nie moja broszka, wy tu ustalacie reguły.
Po cóż od razu tak sceptycznie podchodzić do ludzi? Po prostu uważam, tekst jak na swoje lata nie jest aż taki zły i zależy mi żebyście go w końcu ocenili, bo poprzednim razem został ominięty z racji tego, że już przyjęliście pare najlepszych prac i reszty nie sprawdzaliście.A pisać mogę nawet i więcej niż 2 teksty miesięcznie. W zasadzie to taki limit powinien obowiązywać cotygodniowych dostaw nowych tekstów. Ale nie moja broszka, wy tu ustalacie reguły.
To wysyłaj pracę. Wydajesz się być pewny siebie także chętnie poczytam co tam naskrobałeś Chociaż z tego co widziałem, były już tutaj "kozaki" u których z tekstem było cieniutko
Mam nadzieję, że tutaj będzie inaczej
A co do pisania minimum 2 tekstów tygodniowo - to nawet w dużych redakcjach (np CDA, Play i inne takie) nie piszą tylu tekstów Więc sam nie wiem. No i na takiej masowej produkcji mogłaby ucierpieć jakość produkowanego materiału
A co do pisania minimum 2 tekstów tygodniowo - to nawet w dużych redakcjach (np CDA, Play i inne takie) nie piszą tylu tekstów Więc sam nie wiem. No i na takiej masowej produkcji mogłaby ucierpieć jakość produkowanego materiału
W sumie racja, na to nie zwróciłem uwagi. Tak w zasadzie to napisze coś nowego, zobaczę jak mi to jeszcze wychodzi.
że już przyjęliście pare najlepszych prac
No fuksiasty, sam sobie odpowiedziałeś na pytanie. Widocznie, Twoja praca nie była dobra. Kropka.
do pisania minimum 2 tekstów tygodniowo
Grabkien, proszę Cię, czytaj ze zrozumieniem. Napisałem "2 dłuuugich tekstach miesiecznie", a nie tygodniowo.
Grabkien, proszę Cię, czytaj ze zrozumieniem. Napisałem "2 dłuuugich tekstach miesiecznie", a nie tygodniowo.
Zgadza się, ale Fuksiasty pisał, że dla niego limit powinien wynosić minimum 2 prace tygodniowo i moja wypowiedź była skierowana do niego Proszę o oczyszczenie mojego dobrego imienia (nicku)
A pisać mogę nawet i więcej niż 2 teksty miesięcznie. W zasadzie to taki limit powinien obowiązywać cotygodniowych dostaw nowych tekstów.
No fuksiasty, sam sobie odpowiedziałeś na pytanie. Widocznie, Twoja praca nie była dobra. Kropka.
Doskonale wiem o czym mówię i nie mam zamiaru się kłócić. Nie była oceniona, z mojej winy częściowo. Najpierw założyłem wątek, nie zdążyłem napisać całej recenzji bo wezwano mnie do pracy, zdeklarowałem się, że wstawię tekst później. Najwidoczniej o tym zapomniano. Ale nie jest to teraz ważne, tak czy siak napiszę nowy.
@up
I tak własnie będzie najlepiej