Rekrutacja

Witam was wszystkich poszukuje ogarniętej ekipy na Streamy z gier + chciałbym wprowadzić mój pomysł w życie . Mój pomysł polega na tym żeby zrobić coś ala "Review Territory" (dla tych którzy niewiedzą co to jest program w który oceniają gry , recenzują pokazują gameplay'e albo sami testują i jakieś słabe tytuły poprostu hejtują) potrzebuję osób w wieku 17+ którzy mają głowe na karku i lubią grać w gry oczywiście. Z tym że my bd Oceniać itp itd gry MMO wszelkich rodzajów od MMOFPS po MOBA bądz MMO Racing. Kto jest zainteresowany niech poda w temacie Skype albo GG albo niech wyśle do mnie na PW z góry dziękuje ;)

Bez sensu no ale niech będzie. Potraficie chociaż przeprowadzić prawdziwą recenzję gry choćby po angielsku. Bo nie traficie z tym pomysłem w polskie community. Pełno na YT/Twitch podobnych ekip z 100 subskrypcjami i 200 wyświetleniami przez 2 tygodnie.

A nawet i gdyby to potraficie co napisałem wyżej to musicie załatwić jakiegoś kolesia który ma głos bo napalonych 17'astek nie chciał bym osobiście słuchać. :) Tylko prawdziwy poważny głos lektorski.

Mieszkam w irlandii od 5 lat więc ja niemam z tym problemu ale z tego co się przyjżałem grając w gry z polakami to przynajmniej 80% ludzi w moim wieku umie angielski

a co z głosem to akurat problem jest z głowy :)

Powiem tak żyjemy w świecie w którym jak nie zaryzykujesz to nie zyskasz ale przynajmniej jakiegoś doświadczenia nabierzesz

warn_ico.png
Używamy opcji edytuj. - Az

Ja mogę, zhejcę wam każdą grę. Tyle, że nie umiem na tyle angielskiego, aby zapylać jak mały traktorek, tak czy inaczej się nie piszę, dla mnie takie recenzje są bezwartościowe, idiotyczne i nudne, to jeszcze debili trzeba mieć jako rozmawiających, bo w Review Territory tak chyba było.

Oj takeshi było to jest tylko pomysł nie musi być zrealizowany :)

Witam was wszystkich poszukuje ogarniętej ekipy na Streamy z gier + chciałbym wprowadzić mój pomysł w życie . Mój pomysł polega na tym żeby zrobić coś ala "Review Territory" (dla tych którzy niewiedzą co to jest program w który oceniają gry , recenzują pokazują gameplay'e albo sami testują i jakieś słabe tytuły poprostu hejtują) potrzebuję osób w wieku 17+ którzy mają głowe na karku i lubią grać w gry oczywiście. Z tym że my bd Oceniać itp itd gry MMO wszelkich rodzajów od MMOFPS po MOBA bądz MMO Racing. Kto jest zainteresowany niech poda w temacie Skype albo GG albo niech wyśle do mnie na PW z góry dziękuje ;)