Witam was wszystkich poszukuje ogarniętej ekipy na Streamy z gier + chciałbym wprowadzić mój pomysł w życie . Mój pomysł polega na tym żeby zrobić coś ala "Review Territory" (dla tych którzy niewiedzą co to jest program w który oceniają gry , recenzują pokazują gameplay'e albo sami testują i jakieś słabe tytuły poprostu hejtują) potrzebuję osób w wieku 17+ którzy mają głowe na karku i lubią grać w gry oczywiście. Z tym że my bd Oceniać itp itd gry MMO wszelkich rodzajów od MMOFPS po MOBA bądz MMO Racing. Kto jest zainteresowany niech poda w temacie Skype albo GG albo niech wyśle do mnie na PW z góry dziękuje
Rekrutacja
Bez sensu no ale niech będzie. Potraficie chociaż przeprowadzić prawdziwą recenzję gry choćby po angielsku. Bo nie traficie z tym pomysłem w polskie community. Pełno na YT/Twitch podobnych ekip z 100 subskrypcjami i 200 wyświetleniami przez 2 tygodnie.
A nawet i gdyby to potraficie co napisałem wyżej to musicie załatwić jakiegoś kolesia który ma głos bo napalonych 17'astek nie chciał bym osobiście słuchać. Tylko prawdziwy poważny głos lektorski.
Mieszkam w irlandii od 5 lat więc ja niemam z tym problemu ale z tego co się przyjżałem grając w gry z polakami to przynajmniej 80% ludzi w moim wieku umie angielski
a co z głosem to akurat problem jest z głowy
Powiem tak żyjemy w świecie w którym jak nie zaryzykujesz to nie zyskasz ale przynajmniej jakiegoś doświadczenia nabierzesz

Ja mogę, zhejcę wam każdą grę. Tyle, że nie umiem na tyle angielskiego, aby zapylać jak mały traktorek, tak czy inaczej się nie piszę, dla mnie takie recenzje są bezwartościowe, idiotyczne i nudne, to jeszcze debili trzeba mieć jako rozmawiających, bo w Review Territory tak chyba było.
Oj takeshi było to jest tylko pomysł nie musi być zrealizowany
Witam was wszystkich poszukuje ogarniętej ekipy na Streamy z gier + chciałbym wprowadzić mój pomysł w życie . Mój pomysł polega na tym żeby zrobić coś ala "Review Territory" (dla tych którzy niewiedzą co to jest program w który oceniają gry , recenzują pokazują gameplay'e albo sami testują i jakieś słabe tytuły poprostu hejtują) potrzebuję osób w wieku 17+ którzy mają głowe na karku i lubią grać w gry oczywiście. Z tym że my bd Oceniać itp itd gry MMO wszelkich rodzajów od MMOFPS po MOBA bądz MMO Racing. Kto jest zainteresowany niech poda w temacie Skype albo GG albo niech wyśle do mnie na PW z góry dziękuje