[Remember Me] kod wykorzystany

Witam byłem dzisiaj w biedronce na wyprzedaży gier i otóż około godziny 13:30 postanowiłem kupić sobie jeszcze remember me za 40zł z poprzedniej wyprzedaży bo jeszcze zostały.

Przynoszę do domu , otwieram pudełko , wpisuję kod na steam i tu jest właśnie problem.

Gdy wpisywałem ten kod na steam wyskoczyło że duplikat kodu dobra myślałem że się pomyliłem wpisuje jeszcze raz i kolejny raz ten sam komunikat że duplikat kodu. Wołam tatę i razem próbujemy wpisać kod i po raz 3 wyskakuje że duplikat kodu to idę do biedronki wymienić grę i mówię że duplikat kodu i że nie działa coś tam pogadali i oddali mi pieniądze. Idę jeszcze po ostatni egzemplarz Remember Me , płacę , wychodzę z grą i paragonem . I ponownie wklepuje kod i po raz kolejny wyskakuje że kod jest duplikatem.Próbowałem wszystkiego nawet na innym komputerze aktywować grę i ciągle wyskakuje duplikat.

Co mam zrobić kupiłem 2 gry i w obu jest duplikat kodu.

Gry były o foliowane bez otwarcia.

Mogę jakoś dostać swój kod zgłaszając gdzieś że kupiłem tu i tu i że jest duplikatem ?

Prosze o pomoc :)

Widać że biedronka oszukuję jeśli te kody nie chcą działać :P

Za te "biedronkowe" gry odpowiada CENEGA (z tego co pamiętam), zadzwoń do nich: (22)5742574

Wow, ale miales pecha. Chyba pozostaje ci kolejna wymiana albo telefon do polskiego dystrybutora (na opakowaniu masz napisane kto nim jest). A gra bardzo dobra, tak tylko dodam, abys czekal na jej odpalenie z wiekszymi wypiekami.

Dobra dzięki za rady , napisałem do supportu cenegi teraz tylko czekać na odpowiedź

Ale za tą aktualną promocję jest chyba odpowiedzialne CDP.pl. Chociaż dystrybutorem Remember Me w Polsce jest Cenga.

To nie wina Biedronki, a polaczków podkradających kody z pudełek. Osobiście musiałem prosić w Biedronce sprzedawczynię, aby grę podała z pudełka za swoimi plecami. Gdy spytałem, czemu tego nie ma na wystawie: "A bo kradli". c: Idź do Biedronki i wymieniaj tak długo, aż nie zadziała. Najlepiej weź ojca pod pachę i pogadaj z kierownikiem, by dał ci kopię z magazynu(czy coś tam), której oczy kradziejów nie widziały. Kradną te kody, bo wiecie - tu czterdzieści złotych, a opchną już na zachodzie za dwa razy tyle.

Powiem jedno,powinni zatrudnić jakoś ochronę lepszą albo chociaż kamery aby widać kto podkrada te kody.Po tak jakieś dresy noobsie kradną sobie wszystko.

Tak jak mówi up,idź i powiedz aby dali ci z magazynu,albo się baw w bieganie do domu i do biedronki aż nie trafi ci się działający key

Witam byłem dzisiaj w biedronce na wyprzedaży gier i otóż około godziny 13:30 postanowiłem kupić sobie jeszcze remember me za 40zł z poprzedniej wyprzedaży bo jeszcze zostały.

Przynoszę do domu , otwieram pudełko , wpisuję kod na steam i tu jest właśnie problem.

Gdy wpisywałem ten kod na steam wyskoczyło że duplikat kodu dobra myślałem że się pomyliłem wpisuje jeszcze raz i kolejny raz ten sam komunikat że duplikat kodu. Wołam tatę i razem próbujemy wpisać kod i po raz 3 wyskakuje że duplikat kodu to idę do biedronki wymienić grę i mówię że duplikat kodu i że nie działa coś tam pogadali i oddali mi pieniądze. Idę jeszcze po ostatni egzemplarz Remember Me , płacę , wychodzę z grą i paragonem . I ponownie wklepuje kod i po raz kolejny wyskakuje że kod jest duplikatem.Próbowałem wszystkiego nawet na innym komputerze aktywować grę i ciągle wyskakuje duplikat.

Co mam zrobić kupiłem 2 gry i w obu jest duplikat kodu.

Gry były o foliowane bez otwarcia.

Mogę jakoś dostać swój kod zgłaszając gdzieś że kupiłem tu i tu i że jest duplikatem ?

Prosze o pomoc :)