Remmant Knight

Jeżeli komukolwiek brakło klucza, aby zagrać w grę Remmant Knight, to zachęcam do obejrzenia tego krótkiego gameplay, z początkowego poziomu. 5godzin temu został dodany przez jakiegoś użytkownika. Po obejrzeniu go, stwierdziłem ,że jest to świetna siekanina :)

@Edit

Nagram pierwsze wrażenia z tego :)

No gra fajna to czekam.

Właśnie w to gram. Zabawa jest przednia - naprawdę świetni ludzie, i świetne animacje umiejętności. już na pierwszym poziomie, zabijałem po 10królików w jednej grupce ^^. Coś wspaniałego. Mogę powiedzieć,że jest to cukierkowy Metin 2 - oczywiście z większą ilościa umiejętności.

Szczegóły ?. W jutrzejszej spontanicznej recenzji. ;)

Ale tak zabardzo nie lubie cukierkowej grafy wole normalną.Ale grafika nie jest najważniejsza grafika może być fajna a nie dopracują reszty na czym gra polega.

Mam małą prośbę, mój leniwy tyłek nie chce się ruszyć poza pierwszą stronę googli a na forum gry też wiele nie było, może mi ktoś podać czy były (a jeśli tak to jakie) określone wymagania sprzętowe?

Tu można jeszcze zarwać keya: http://www.f2p.com/content/724-Closed-Beta-keys-for-Remnant-Knights

Jeżeli komukolwiek brakło klucza, aby zagrać w grę Remmant Knight, to zachęcam do obejrzenia tego krótkiego gameplay, z początkowego poziomu. 5godzin temu został dodany przez jakiegoś użytkownika. Po obejrzeniu go, stwierdziłem ,że jest to świetna siekanina :)

@Edit

Nagram pierwsze wrażenia z tego :)