Jak ściągnąć tzn. skąd najlepiej ? I jak to uruchomić bo wyskakuje mi komunikat że brak jakiś plików ;/
Renegade X
whitevolf mam dla ciebie rebus złącz "z" z "kąt" i zamień "z" na "s" i "t" na "d"... hura! +1 do poprawnego słownictwa
Panie „rebus” widzę, że pouczasz innych jak maja pisać, ale sam chyba masz problem ze zrozumieniem czytanego tekstu? Jak pisałem, że sa komunikaty z błędami to znaczy, że już to ściągałem, ale coś jest nie tak? Chodzi mi o to, który mirror wybrać i jak odpalić grę?
A jakie masz inne mirrory oprócz tego jednego z głównej strony gry?
Może coś Ci przerwało pobieranie gry, coś Ci się nie pobralo i teraz wyskakuje błąd?
Pierwszy błąd to był „d3dcompiler_43.dll”, później było coś z video. Kartę mam geforce 220 gt, gry chodzą mi bez większego problemu.
A próbowałeś pobrać jeszcze raz?
Zadam jedno pytanie na wstęp, błędy ortograficzne to jedna sprawa, ale my nie jesteśmy wróżkami, że wychodzą CI jakieś błędy, a my mamy z kieszeni sobie wyciągnąć o co chodzi i co to za błędy, zgadzasz się z tym? trochę pomyśleć trzeba, po coś nas natura w mózg wyposażyła jednak.
Drugie pytanie, próbowałeś wpisać ten błąd w google? nawet średnio rozgarnięte dziecko to potrafi ,a potem rozwiązanie problemu przychodzi jeszcze szybciej bez zadania bzdurnych pytań
http://lmgtfy.com/?q=d3dcompiler_43.dll
pierwszy wynik w google i przynajmniej jeden problem rozwiązany
Norek może napiszesz mi coś, czego nie wiem? Instalowałem 2 razy i cały czas to samo. Nie będę pisał wszystkich błędów, bo nie lubię takich gier, które mają problem z instalatorem już pierwszy błąd powinien dużo powiedzieć o tym problemie, jeśli się ktoś z tym spotkał, może to tylko u mnie nie wiem? Generalnie temat do zamknięcia, bo sami poloniści są tu chyba.
To, że masz spieprzony system, to nie znaczy, że gra jest do d*py, to Ty korzystasz tak z komputera, że coś jest w nim nie tak. Inni nie mają takich problemów, więc nie psiocz na ludzi, którzy wylewają krew i pot na grę, wszystkim ona działa, a Ty płaczesz, że jest taka i sraka. Walnij sobie formata lepiej jak nie umiesz tego naprawić z pomocą google bez stawiania systemu od nowa
Tak będę formatował kompa żeby zagrać sobie w 1 gre.Tylko Ty mogłeś to wymyśleć ! I jak Ci mam wytłumaczyć "temat zamknięty" ?
Jak ściągnąć tzn. skąd najlepiej ? I jak to uruchomić bo wyskakuje mi komunikat że brak jakiś plików ;/