Renesansowe Królestwa

Witam,

chciałem Wam zaprezentować bardzo oryginalną grę MMO przez przeglądarkę, jaką są Renesansowe Królestwa. A mianowicie, wyżej wymieniona gra nie tylko polega na rozwijaniu postaci ale też NA JEJ ODGRYWANIU.

Ja, w celu promocji tej gry w Polsce stworzyłem TEN FILMIK. Pamiętajcie, im więcej ludzi z Polski w tej grze, tym potężniejsze będzie to państwo na tle innych krajów europy. Może kiedyś całą europę podbijemy?

Napiszcie co o niej sądzicie. Jak Wam się podoba. I jezeli macie możliwość promujcie wyżej wymieniony filmik.

pozdrawiam,

Stara gra, raz spróbowałem, prawdę mówiąc gra jest monotonna, nudna i nie łatwo ją ogarnąć.

Cóż bez wątpienia ta gra wymaga zrozumienia by być ciekawą. Jeżeli interesuje Cię tylko klikanie...to dobrze...ale się znudzisz. Trzeba zrozumieć jej klimat...

porozmawiaj z ludźmi, wkręć się w wojny i politykę i dopiero wtedy mów ze jest monotonna lub nie.

Jak napisałem w pierwszym poscie...nie polega ta gra na rozwijaniu postaci tylko

Osobiście polecam Renesansowe Królestwa! Bardzo ciekawa gra, która nie zabiera jakoś specjalnie dużo czasu. Może raptem parę minut dziennie. Mnogość opcji, bogaci gracze nie dostają jakiś niewiarygodnych udogodnień, duża społeczność graczy i ten klimat. Co tu dużo mówić, prawdziwy RPG. Czego chcieć więcej?

dokładnie jak przedmówca mówi. zresztą teraz niektórzy chcą promować grę...i liczba graczy sę zwiększa z polski!!

będziemy coraz potężniejsi

Witam,

chciałem Wam zaprezentować bardzo oryginalną grę MMO przez przeglądarkę, jaką są Renesansowe Królestwa. A mianowicie, wyżej wymieniona gra nie tylko polega na rozwijaniu postaci ale też NA JEJ ODGRYWANIU.

Ja, w celu promocji tej gry w Polsce stworzyłem TEN FILMIK. Pamiętajcie, im więcej ludzi z Polski w tej grze, tym potężniejsze będzie to państwo na tle innych krajów europy. Może kiedyś całą europę podbijemy?

Napiszcie co o niej sądzicie. Jak Wam się podoba. I jezeli macie możliwość promujcie wyżej wymieniony filmik.

pozdrawiam,