Renkton, The Butcher of Sands-Brat Nasusa

Widze że jakoś forum LoL-a podupada więc porozmawiajmy co sądzimy o tym krokodylu.

Według mnie dobry łupacz lecz jak pojawi się w rotacji to będze przesranka bo każdy nim będzie chciał grać rzucą się jak sępy.

Tak jak teraz jest z Caitlyn.

Moja opinia: Dobry do każdej gry , kiedy wypadnie w rotacji będzie chaos.

useless, jest to jeden z najgorszych champów jakie się pojawiły (including Cassiopeia).

Bardzo dobra postać, ale dużo ludzi nim nie umie grać i wydaje się innym słaba. Od kiedy go kupiłem moja ulubiona postać ;P

Świetna postać - dmg, dash, heal, stun = bajka, drugi Xin/Jax;]

Mocny pick, dobrze sobie radzi zarówno w pojedynkę, jak i w drużynie.

Jakoś szczególnie mocnym pickiem nie jest. Jakbym miał wybierać między nim a chociażby Xinem - biore Xina bez chwili wahania. Ogólnie - balanced. Jego "q" zasługuje na buffa (i go dostanie - potwierdzone przez Riot)

Świetna postać - dmg, dash, heal, stun = bajka, drugi Xin/Jax;]

phi, xin/jax jest o niebo lepszy od rene, zresztą co ja się tu będę produkował, skoro xin jest carry a rene nie ma szans aby nazwać go carry'm, do tego jest po prostu słaby.

phi, xin/jax jest o niebo lepszy od rene, zresztą co ja się tu będę produkował, skoro xin jest carry a rene nie ma szans aby nazwać go carry'm, do tego jest po prostu słaby.

Kłóciłbym się, ale Ty uważasz Caitlyn i Teemo za dobre picki także pozostaje tylko wymownie przemilczeć Twoją opinię. ;]

Kłóciłbym się, ale Ty uważasz Caitlyn i Teemo za dobre picki także pozostaje tylko wymownie przemilczeć Twoją opinię. ;]

akurat cailtlyn jest shitem, a teemo jest op harassmenem :*

zresztą cieszy mnie, że się nie wypowiadasz bo szkoda mi by było upokarzać takiego laika : )

Wygląd tego krokodylka pierwsza klasa ale gra nim hmmm... Nie grałem nie oceniam. Caitlyn owszem to shit nad shitami. Xin, Jax, Mundo, Warwick to postacie które bardzo lubię.

d*pa d*pa nie znacie sie wogole ;>>

RENTKON DOSTAL NERFA TUZ PRZED WEJSCIEM BO WIELU LUDZI PLAKALO ZE OVERPOWER

I TERAZ USELESS SYF TOTALNY POROWNAC DO XINA NIE MOZNA BO TO JEST SLABE?...

ps.gram wiecej od was i ja wiem tego czego wy nie wiecie :>>

d*pa d*pa nie znacie sie wogole ;>>RENTKON DOSTAL NERFA TUZ PRZED WEJSCIEM BO WIELU LUDZI PLAKALO ZE OVERPOWERI TERAZ USELESS SYF TOTALNY POROWNAC DO XINA NIE MOZNA BO TO JEST SLABE?...ps.gram wiecej od was i ja wiem tego czego wy nie wiecie :>>

pewnie grasz więcej od Nas bo po Twojej pisowni widać, że nie często do szkoły zaglądasz or zaglądałeś ; ) więc zamiast do szkoły to do lola, och jakie to smutne. Tak czy inaczej Twoja wiedza jest zerowa, zarówno szkolna jak i ta 'lolowa'.

E tam nie ''kłóćta'' się. Tak czy tak nowe postacie to syf... Mogli by dodać nowe mapy.

Według mnie najlepszą postacią jest : Pantheon oraz Warwick

Wyjaśnienie :

Pantheon super crity noobek lezy.

Warwick mid speed, mid dmg i z ''noskiem'' nikt ci nie ucieknie.

Ale to tylko moja opinia.

Wszystkie te nowe postacie wyglądają epicko ale są useless...

Czyli pipa.

Warwick mid speed, mid dmg i z ''noskiem'' nikt ci nie ucieknie.

nie wiem czy taki mid speed, skoro na 'W' spokojnie ma 2,5 w end gamie : )

Co do Renektona to nie jest jakaś koszmarnie słaba postać, ale nie jest też overpowered. Ja zdecydowanie wolę jego braciszka Nasusa. Jak ktoś wyżej napisał jest bardzo podobny do xina, ale jest od niego o wiele słabszy i xin jest bardziej pomocny w tf'ach niż krokodylek. Raz widziałem w miarę ogarniętego Renektona który staty miał na +, ja grając renektonem miałem równo killi i deadów i jakoś nie przypadł mi do gustu. Także nie podoba mi się skopiowanie ulti od nasusa.

Postać według mnie potrzebuje niewielkiego buffa i będzie to dobra postać

Salek ale gdy się gra z ''noobami'' rzadko kiedy dochodzi się do Enda. Tak czy tak powiem : Gra League of Legends jest świetna lecz zabiera cholernie dużo czasu. Czasem jedna partia 3v3 zajmuję 15min a czasem 50min a o 5v5 to już nawet nie wspomnie (ahhh.. 30min - 1,30h) tak więc powrócę do tematu Renektona. Wydaje mi się, że to jest taki ''tankerocarry'' ale ja nie mam zamiaru wydawać całego 7k pointsów ponieważ za tyle to ja mogę kupić Warwicka i Pantheona (Według mnie najlepszych carry) za tyle kasy.

A wszystkim początkującym którzy chcą zacząć swoją przygodę z LoL-em polecam : Ryze(świetny magic dps - niszczyciel).

@PS : Zastanawiam się nad kupnem Olafa(Berserkera)

A tak to jakiego mi Carry(dpsa) polecacie? Takiego w miarę trudno/normalnego do 6k(najlepiej 3150)

Jest Op, to jest kpina co on nie ma cooldownow, grałem na lini 1v1 Nasus vs Renekton - Jedzie jak szmate, ulti 10 razy lepsze, leczenie, w ciągu 2-3 sekund dostaje się 3-4 hity... Brak słów, Zero balansu jest w tym lol'u co bardzo mnie to już irytuje, chcesz sobie pograć jakąś postacią, ale wygrać? Raczej nie możliwe, chcesz wygrać - bierz op postać...

Jest Op, to jest kpina co on nie ma cooldownow, grałem na lini 1v1 Nasus vs Renekton - Jedzie jak szmate, ulti 10 razy lepsze, leczenie, w ciągu 2-3 sekund dostaje się 3-4 hity... Brak słów, Zero balansu jest w tym lol'u co bardzo mnie to już irytuje, chcesz sobie pograć jakąś postacią, ale wygrać? Raczej nie możliwe, chcesz wygrać - bierz op postać...

Niektóre postacie się kontrują, np. tryn>ashe. Warto to wziąć pod uwagę zanim się zacznie krzyczeć OP.

Co do tego, że Renekton jest słaby - to trzeba jeszcze pamiętać, że to nowa postać i większość ludzi jeszcze nie nauczyła się nim grać.

Pantheona (Według mnie najlepszych carry) za tyle kasy.

Po tych nerfach pantek to jest wrak. :D

Moje zdanie, wiekszoc ludzi i tak nie ogarnia rentkona, a on easy jest..

dobry carry ? akali, xin, olaf.