Repopulation

https://www.therepopulation.com/

W skrócie: sandbox sci-fi mmorpg

Ma być duży nacisk na pvp, budowanie miast, walka o miasta, rozbudowany crafting i ekonomia. Brzmi to wszystko bardzo pięknie, miejmy nadzieję, że w praniu okaże się równie dobre. Otwarta beta ma się pojawić pod koniec roku.

Dopiero teraz się dowiedziałeś o tej grze?? :I

PS:Gra fajna i czekam,ale jeśli będzie podobna do systemu FoM to odpadam.

Gra ma swoje lata i zapowiedziano juz B2P czy F2P nie pamiętam. Taki słabszy EvE o robotach
Sorry pomyliłem z Perpetuum -.-

Wydaje się taki lepszy face of mankin. Ciekawe co z tego wyjdzie.

EDIT
Wnosi do tematu... Gra jest podobna to FoMK i to bardzo, tyle że w lepszym wydaniu bo jest ładniejsza. Widzę ładną spine ale nie widzę jej powodu.
Widzę kolegę bardzo coś boli, tylko co ? Jak dla mnie ta produkcja do upgrade FoMK. Co z tego będzie niewiadomo, wiem tylko tyle że ostatnio gry z Kicka nie wypalają.
Parę ładnych perełek było a potem kupa.... w której kategorii ta gra sie znajdzie nie wiem JESZCZE.

EDIT2 Po nad to chciał bym zauważyć, że twój temat nie jest sprecyzowany. Chwalisz się odkryciem ? Namawiasz nas? Nie wiem, wiec nie oczerniaj że nie pisze na TEMAT którego tutaj nie ma.... Temat jest ogólny moje zdanie w temacie też. Nie zgodne z rzeczywistością? Bardzo interesujące stwierdzenie... bo jakoś nie ma jeszcze solidnych gameplay'i z gry. Sam nie wiesz co to będzie, znasz tylko ogólny zarys z Kicka.

Dopiero teraz się dowiedziałeś o tej grze?? :IPS:Gra fajna i czekam,ale jeśli będzie podobna do systemu FoM to odpadam.

A czy napisałem to w kategorii Newsy? ;] Dodałem to do nadchodzących mmo, bo nie ma jeszcze swojego tematu, a zdecydowanie na to zasługuje.

Z Face of mankind nie ma wiele wspólnego - tu będzie tab target, open world, budowanie, sporo contentu PvE, craftowalne pojazdy. Zapowiada się bardzo dobrze, rzeczą, która mnie najbardziej martwi jest system płatności - F2P.

Gra ma swoje lata i zapowiedziano juz B2P czy F2P nie pamiętam. Taki słabszy EvE o robotachSorry pomyliłem z Perpetuum -.-Wydaje się taki lepszy face of mankin. Ciekawe co z tego wyjdzie.

Tak bardzo wartościowy post, nie ma to jak napisać coś tylko po to, żeby napisać - nie ważne czy to ma coś wspólnego z rzeczywistością albo czy cokolwiek wnosi do tematu. :]

Gra ma swoje lata i zapowiedziano juz B2P czy F2P nie pamiętam. Taki słabszy EvE o robotachSorry pomyliłem z Perpetuum -.-Wydaje się taki lepszy face of mankin. Ciekawe co z tego wyjdzie. EDITWnosi do tematu... Gra jest podobna to FoMK i to bardzo, tyle że w lepszym wydaniu bo jest ładniejsza. Widzę ładną spine ale nie widzę jej powodu.Widzę kolegę bardzo coś boli, tylko co ? Jak dla mnie ta produkcja do upgrade FoMK. Co z tego będzie niewiadomo, wiem tylko tyle że ostatnio gry z Kicka nie wypalają.Parę ładnych perełek było a potem kupa.... w której kategorii ta gra sie znajdzie nie wiem JESZCZE.

Facepalm

Tyle prawdy jest w tym co napisałeś że aż zapamiętam twój nick żeby w przyszłości całkowicie ignorować twoje posty

Btw. Gra ma potencjał i mam nadzieje że to będzie swoją sandboxowością przypominało Pre cu SWG

EDIT2 Po nad to chciał bym zauważyć, że twój temat nie jest sprecyzowany. Chwalisz się odkryciem ? Namawiasz nas? Nie wiem, wiec nie oczerniaj że nie pisze na TEMAT którego tutaj nie ma.... Temat jest ogólny moje zdanie w temacie też. Nie zgodne z rzeczywistością? Bardzo interesujące stwierdzenie... bo jakoś nie ma jeszcze solidnych gameplay'i z gry. Sam nie wiesz co to będzie, znasz tylko ogólny zarys z Kicka.

Temat jest o grze Repopulation, który jest w fazie produkcji, o której masz takie pojęcie, że najpierw mylisz ją z Perpetuum, a później doszukujesz się w niej podobieństw do FoM'a - gdzie chyba jedynym elementem wspólnym tego wszystkiego jest klimat sci-fi... Ale pisz sobie dalej, mnie to conajwyżej bawi. :]

Sam nie wiesz co to będzie, znasz tylko ogólny zarys z Kicka.

Polecam link z pierwszego posta: https://www.therepopulation.com/

jest tu znacznie więcej, niż ogólniki z Kicka

gra już ktoś w to?

https://www.therepopulation.com/

W skrócie: sandbox sci-fi mmorpg

Ma być duży nacisk na pvp, budowanie miast, walka o miasta, rozbudowany crafting i ekonomia. Brzmi to wszystko bardzo pięknie, miejmy nadzieję, że w praniu okaże się równie dobre. Otwarta beta ma się pojawić pod koniec roku.