Witam Mam Pomysł By Wybrać grę (oczywiście darmowe mmo) I Stworzyć Reprezentacje Strony mmorpg.org.pl
Reprezentacja Strony mmorpg.org.pl
A na czym konkretnie by to polegało?
@up
Pewnie chce zrobić gildie o nazwie mmorpg.org.pl ^^
no właśnie tylko trzeba wybrać grę
ja bym był za League of Legends:)
Ja Osobiście Też
Chodz Też Bym Chciał Być W Tej Reprezentacji Ale Niedziała mi Leauge Of legends
To Możę Reprezentacje Zrobić W Vindictus Oczywiście Jak Będzie Wersja EU

Jezeli Vindictus to sie pisze.
W LoL'a nie umiem grac xd
No Bo Może Być Każda Gra Byle Była Za Darmo
Nie no tu mnie zaskoczyłeś. Gildia o nazwie mmorpg.org.pl to chyba najgorszy pomysł jaki tylko mogłeś dać. Masa ludzi tak stwierdzi widząc taką nazwę nad nickiem i odejdzie do czegoś jak Husaria. Większość polskiej społeczności mmo zresztą zna tą stronę więc pomysł moim zdaniem bezsensowny.
No Tak Gildia Może Się Inaczej Nazywać Ale Pomysł Był Taki Zeby Spróbować Graczy Przy jednej grze zjednoczyć
No I Żeby Do Jakiejś Angielskiej Gry Więcej Polaków Wziąść I Zachęcić
NO To W takim Razie Temat Zamykam

Ha ha nie no Twoje pismo mnie tak rozśmiesza i jeszcze te 3 posty pod rząd ha ha.
Ty nie wiesz, że jest taka opcja jak "Edytuj"???
I pisze jeszcze jak by miał epilepsje.
Jeden z użytkowników lubi pisać trójkropki, to teraz mamy kolejną osobliwość
Tak wróć do metina2 /emoticons/nowe_smile.png" alt=":)" srcset="/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20">. Najpierw słownik w dłoń oraz "gramatyka i stylistyka": Wpadnij jeszcze kiedyś
Jeden z użytkowników lubi pisać trójkropki, to teraz mamy kolejnego analfabetę.
fixed
No Tak Gildia Może Się Inaczej Nazywać Ale Pomysł Był Taki Zeby Spróbować Graczy Przy jednej grze zjednoczyć
Sorry ale to jest mission impossible, jeżeli chcesz próbować trzymać ludzi przy danej grze na siłę to GL. Dodam że nie chciałbym grać z kimś takim jak ty.
na tym forum nawet dwu osobowe teamy szybko się rozpadają
To nie dojdzie do skutku. Każdy będzie podawał inną grę i nigdy nie wybierzecie jednej. Będzie jeden wielki spam. A nawet jakby udało jej się powstać, to i tak ludzie pograją tydzień i zrezygnują.
To chyba Niemiec jakiś.
Dobra, koniec żartów i podbijania sobie ego na biednym użytkowniku, weś to modek zamknij.
Witam Mam Pomysł By Wybrać grę (oczywiście darmowe mmo) I Stworzyć Reprezentacje Strony mmorpg.org.pl