Reputacja lub coś podobnego

Wiele osób na forum jest bardzo pomocne więc wpadłem na pomysł by zrobić coś takiego jak Reputacja , którą użytkownicy dawali by innym użytkownikom ;D

Co wy na to ? ;d

Wiele osób na forum jest bardzo pomocne więc wpadłem na pomysł by zrobić coś takiego jak Reputacja , którą użytkownicy dawali by innym użytkownikom ;DCo wy na to ? ;d

W profilciu możesz dawać innym ocene koncia :*

Jest takie coś jak posty. Każdy użytkownik ma ich określoną ilość. Już po tym można zobaczyć czy człowiek się udziela czy nie. Są też tytuły. Gdy wypisze się określoną ilosć postów tytuły się zmieniają. Ja mam Nekromanta lecz sobie po prostu to zmieniłem, gdyż nie podobał mi się tytuł standardowy. Wcześniej miałem Arcymaga a przede mną jest już chyba tylko Główny Arcymag czy jakoś tak.

Coś takiego było bodajże półtora roku temu. Nie przeszło, bo jak komuś nie spodobał się user - z głupiego powodu - to klikał mu minusy;/

OOO to ja za te akcje z LoLem czy Cabalem miałbym opinię najgorszego i mrocznego użytkownika. Lepiej nie robić nic takiego !! :D

Z miesiąc temu napisałem podobny topic.

Było(kiedyś tam podobno), ale nie wypaliło.

Wrednośc(fajny wyraz) by była i dostawalibyśmy minusiki za nic.

Xaorus napisał... Pod avatarem masz tutuł, jak go sobie nie zmienisz to w zależności od ilości postów on się zmienia. Nie wiem co ile to się zmiania. No ale jak ludź się na forum udziala, to ludzie go kojarzą i wiedzą ze ma wiedze, tak?

Basta :D

Z tego co wiem tytuły są chyba w okolicach 100, 400-500 i 700 potem 1000 czy tez 900. Jakoś tak to leci, nie pamiętam bo już dawno to wszystko miałem. Wiem że jest na pewno Arcymag bo go miałem niedawno. Ostatnio włąśnie ten po 700 jakiś słaby mi się wydał i zmieniłem na Nekromantę ale mniejsza o to. Bo nie chodzi o tytuły czy inne pierdoły tego typu, tylko o sensowne porady bo co z tego jak gośc ma xxxxx postów skoro każdy był spamem albo jakimś innym syfem prowadzącym do warnów czy też banów. Jak się daje sensowne porady to ludzie Cię zapamiętają, uwierz mi.

Takie tematy juz byly. Byla tez podobna rzecz na tym forum, tak wiec nie wiedze sensu, aby topic mogl dalej egzystowac. Zamykam.

Takie tematy juz byly. Byla tez podobna rzecz na tym forum, tak wiec nie wiedze sensu, aby topic mogl dalej egzystowac. Zamykam.

Wiele osób na forum jest bardzo pomocne więc wpadłem na pomysł by zrobić coś takiego jak Reputacja , którą użytkownicy dawali by innym użytkownikom ;D

Co wy na to ? ;d