Requiem Bloodymare

Słyszałem wiele problemów jeśli chodzi o udate tej gry.

W moim przypadku jest filed updatind i 0 procenta plus coś tam się próbuję łączyć..

Dziś 28.08 miała wejść do gry nowa rasa i kilaka poprawek, i teraz nie wiem czy wszyscy macie ten problem czy mój przypadek jest kolejnym do kolekcji bugsów udate requiem.

Ja nie mogłem zrobić konta, bez kitu wiele problemów z tą grą a podobnież bardzo fajna gra. Mój problem wyglądał tak że dostawałem Maila(nawet z Trzy razy próbowałem) i nie było linku aktywującego.

A co wy myślicie o tej Grze?

jest w obrazku, jeśli masz zabezpieczenie na poczcie musisz je odblokować aby Ci go pokazało.

a mi się nie chce update zrobić może mi ktoś pomoc ??

a mi się nie chce update zrobić może mi ktoś pomoc ??

co dokładnie Ci nie gra?

patch nie startuje w ogóle, czy staje w jakimś miejscu? może wyskakuje jakiś błąd?

On poprostu jest nie cierpliwy ja normalnie zupdatowałem poprostu trzeba czekać bardzo długo bo nawet 1% nie pujdzie przez 5min lub 10 . Mi chodzi normalnie a updatowałem z 2h ^_- .

Słyszałem wiele problemów jeśli chodzi o udate tej gry.

W moim przypadku jest filed updatind i 0 procenta plus coś tam się próbuję łączyć..

Dziś 28.08 miała wejść do gry nowa rasa i kilaka poprawek, i teraz nie wiem czy wszyscy macie ten problem czy mój przypadek jest kolejnym do kolekcji bugsów udate requiem.