Requiem Bloodymare

Witam :D chciałbym wrócic do grania w requiem dlatego szukam paru osób do wspólnej gry żeby razem robic jakies Questy i chodzic na bossy

liczę na grę zespołową :D mam namysli dogadanie się kto kim gra :P napewno będzie potrzebny tank,heal,dps :D wiecie o co chodzi.

założy się jakiś kanał Team speak albo venta :D i zaczynamy zabawe

W sumie, mam to na kompie, kiedyś chwilkę sam grałem, ale zrezygnowałem. Jak bd ekipa, to piszę się na to.

Właśnie miałem zacząć ściągać :).Chętnie się dołącze do ekipy

ok fajnie, jeszcze jedna albo 2 osoby i mozna by zaczac ^__^ kto moze zalatwic ts albo vent?

Najwidoczniej prośba na PW nie poskutkowała. Koniec. - Slod

ok fajnie, jeszcze jedna albo 2 osoby i mozna by zaczac ^__^ kto moze zalatwic ts albo vent?Najwidoczniej prośba na PW nie poskutkowała. Koniec. - Slod

Eh....

@Topic Ja ściągnąłem niedawno, chętnie dołączę :D

Spokojnie, tylko ostrzeżenie. - Slod

Team Speak 3 Ja załatwie ^^

molgbym sie z kilkoma kumplami dolaczyc.... tylko prosze napiszcie do mnie na gg 1190904 gdyz rzadko wchodze na forum :(

molgbym sie z kilkoma kumplami dolaczyc.... tylko prosze napiszcie do mnie na gg 1190904 gdyz rzadko wchodze na forum

Widać, że rzadko wchodzisz na forum, bowiem nie zobaczyłeś daty ostatniego postu. Bo temat hulał jeszcze przed wakacjami, w czerwcu. Proponuję częściej wchodzić na forum, bądź przynajmniej patrzeć dokładnie na daty.

Witam :D chciałbym wrócic do grania w requiem dlatego szukam paru osób do wspólnej gry żeby razem robic jakies Questy i chodzic na bossy

liczę na grę zespołową :D mam namysli dogadanie się kto kim gra :P napewno będzie potrzebny tank,heal,dps :D wiecie o co chodzi.

założy się jakiś kanał Team speak albo venta :D i zaczynamy zabawe