Requiem Bloodymary-problem

Yo.

Z jakiej strony zasysaliście Requiema Blodymary??Bo ja zasysałem z oficjalnej strony przez torrenty bo na tamtym ze strony to porażka.No i zassałem pobrałem wszystko pięknie,ładne a teraz doszło do patchowania gry i coś tam napisali że muszę mieć starsze patche albo że mam za starego clienta a zasysałem z oficjalnej strony (update 5.0)

Podajcie jakieś stronki to dziś zassam od nowa bo miałem formata i może jakieś wiruski co blokowały to :P

PROSZE O PODANIE LINKÓW DO GRY REQUIEM BLOODYMARY ;D

Gre zawsze sciagaj z oficjalnej strony.. Jesli bedzie tam mirror do fileplanet lub gamershell, to polecam sciagac stamtad.

BTW. mowisz, ze grasz w Krawa Mary ?

PS. sorka, za brak polskich znakow. system, na ktorym pracuje , nie obsluguje ich :P

Tylko że tam nie ma żadnego mirroru do gamershell i filefront albo innych jeżeli by były to już bym dawno wybrał te mirrory.

A tam jest tylko jakieś cacko nawet nie wiem z jakiego servera.

Jest jeszcze Torrent z którego właśnie zasysam

jak będzie dobrze to powiem :P

Idzie dobrze nie ma błedów idzie wolno ale mam dużo czasu :P Prosze jeszcze nie zamykać tematu bo może wystapić jeszcze jakiś blad :P

Yo.

Z jakiej strony zasysaliście Requiema Blodymary??Bo ja zasysałem z oficjalnej strony przez torrenty bo na tamtym ze strony to porażka.No i zassałem pobrałem wszystko pięknie,ładne a teraz doszło do patchowania gry i coś tam napisali że muszę mieć starsze patche albo że mam za starego clienta a zasysałem z oficjalnej strony (update 5.0)

Podajcie jakieś stronki to dziś zassam od nowa bo miałem formata i może jakieś wiruski co blokowały to :P

PROSZE O PODANIE LINKÓW DO GRY REQUIEM BLOODYMARY ;D