Requiem Ekipa

Witam. Poszukuję ekipy do Requiem Momento Mori. Tytuł każdemu raczej dobrze znany. Masa krwi, brutalność i świetne pvp. Po spodem proszę się wpisywać. Co do wymagań nie musi być to żaden mikrofon, lecz jeżeli zajdzie taka potrzeba to skombinuje się jakiegoś ts'a lub skype :)

Witam

Ja z chęcią zagram, na ten moment strasznie się nudzę bo, nie mam w co grać, tylko zastanawiam się jeszcze nad ARGO więc jeszcze, puźniej zobaczę tutaj ile jest chętnych, jak będzie więcej to jutro z rana będę już grał...

Ja bym się z wielką chęcią dołączył. Tytuł mi znany, jednak nigdy nie grałem w tę grę (choć dziwię się, bo wielokrotnie się przymierzałem) . Więc z początku przyda mi się pomoc :)

Pomagać mogę. Mam 47 lvl defendera w razie czego :) GRamy na Valdes.

No to się cieszę :) Gra już od jakiegoś czasu się pobiera, więc już niedługo zobaczę jak to wygląda, a swoją drogą jest tam klasa typowego archera/bow/łucznika (jak kto woli) ? :)

Ok ja też już ściągam dziś będę grał

Hmm.. jeśli jeszcze przyjmujecie do ekipy to ja również z chęcią dołączę.

Niestety przyznaje się, że zapomniałem pasów do swojej starej postaci więc chyba będę musiał grać od nowa :(

Ja również zaczynam od nowa. Na poczatku nie ma postaci z łukiem. Jest to 2 klasa rasy Keuxena po 50 lvl, lecz chodzi ona z kuszą. Są również postacie podobne, które używają jednak działek, lecz one mają z archerem najwięcej wspólnego.

Ja bym prosił o podanie servera na którym gramy i rase jaką będziemy grać

SERWER: Valdes RASA; Dowolna , ale ja zaklepuję szamana :P

Ok np, ja będę grał albo Battlemagiem albo tom co ma 2-ie katany, bodajże Rogue...

Nick: Smyrni bądź Smyrnek

A ja mam jeszcze pytanie, jak tam stoji z populacją jest sporo graczy czy miasta są praktyczne puste bo na FB, Requiem ma tylko ok 6000 "Lubię to" =D

Graczy jest średnio dużo na powierzchni, ale dungi przepełnione.

Ja już stworzyłem postać zrobiłem Rouga, przydałby się jakieś namiary na was ;>

Ja z chęcią dołączę :D .

Tu michał pamiętasz xaorus??

Sorry, że off top, ale mam pytanko.

CZy grający orientują się może jak tam z PvP ?

Dalej jest taki balans jak dawniej ? Czyli ZEROWY ? Gralem spoooro w Requiem, mam tam warriora na 34 chyba i pamiętam, ze PvP to jakaś kpina.

Ostatnio wyszedł nowy dodatek. Zwiększono lvl cup do 85 oraz oraz ponownie zbalansowano skile. Teraz powinno być lepiej. Ogólnie ja swoim defenderem zawsze dawałem radę, a że w FOC grają różne lvl to wiadomo że jest ciężko.

Michał ? nie pamiętam :D

Namiary. Mój nick XA0RUS. Siedzę właśnie w grze. :)Skype Xaorus jak coś :)

Michał ? nie pamiętam :D

No wczoraj u was byłem ;)

Jak możesz nie pamiętać.:D

A spoko ;D dobra pamiętam :)

Mała poprawka panowie. Na Valdes pocinamy ;d Na Valdes PK i tutaj mam defendera w razie pomocy :)

Jest jeden problem .

Skąd ściągałeś Requiem?

Ze stronki gry czy z jakiegoś innego linku.

Ze oficjalnej strony gry.