Witam. Poszukuję ekipy do Requiem Momento Mori. Tytuł każdemu raczej dobrze znany. Masa krwi, brutalność i świetne pvp. Po spodem proszę się wpisywać. Co do wymagań nie musi być to żaden mikrofon, lecz jeżeli zajdzie taka potrzeba to skombinuje się jakiegoś ts'a lub skype
Requiem Ekipa
Witam
Ja z chęcią zagram, na ten moment strasznie się nudzę bo, nie mam w co grać, tylko zastanawiam się jeszcze nad ARGO więc jeszcze, puźniej zobaczę tutaj ile jest chętnych, jak będzie więcej to jutro z rana będę już grał...
Ja bym się z wielką chęcią dołączył. Tytuł mi znany, jednak nigdy nie grałem w tę grę (choć dziwię się, bo wielokrotnie się przymierzałem) . Więc z początku przyda mi się pomoc
Pomagać mogę. Mam 47 lvl defendera w razie czego GRamy na Valdes.
No to się cieszę Gra już od jakiegoś czasu się pobiera, więc już niedługo zobaczę jak to wygląda, a swoją drogą jest tam klasa typowego archera/bow/łucznika (jak kto woli) ?
Ok ja też już ściągam dziś będę grał
Hmm.. jeśli jeszcze przyjmujecie do ekipy to ja również z chęcią dołączę.
Niestety przyznaje się, że zapomniałem pasów do swojej starej postaci więc chyba będę musiał grać od nowa
Ja również zaczynam od nowa. Na poczatku nie ma postaci z łukiem. Jest to 2 klasa rasy Keuxena po 50 lvl, lecz chodzi ona z kuszą. Są również postacie podobne, które używają jednak działek, lecz one mają z archerem najwięcej wspólnego.
Ja bym prosił o podanie servera na którym gramy i rase jaką będziemy grać
SERWER: Valdes RASA; Dowolna , ale ja zaklepuję szamana
Ok np, ja będę grał albo Battlemagiem albo tom co ma 2-ie katany, bodajże Rogue...
Nick: Smyrni bądź Smyrnek
A ja mam jeszcze pytanie, jak tam stoji z populacją jest sporo graczy czy miasta są praktyczne puste bo na FB, Requiem ma tylko ok 6000 "Lubię to" =D
Graczy jest średnio dużo na powierzchni, ale dungi przepełnione.
Ja już stworzyłem postać zrobiłem Rouga, przydałby się jakieś namiary na was ;>
Ja z chęcią dołączę .
Tu michał pamiętasz xaorus??
Sorry, że off top, ale mam pytanko.
CZy grający orientują się może jak tam z PvP ?
Dalej jest taki balans jak dawniej ? Czyli ZEROWY ? Gralem spoooro w Requiem, mam tam warriora na 34 chyba i pamiętam, ze PvP to jakaś kpina.
Ostatnio wyszedł nowy dodatek. Zwiększono lvl cup do 85 oraz oraz ponownie zbalansowano skile. Teraz powinno być lepiej. Ogólnie ja swoim defenderem zawsze dawałem radę, a że w FOC grają różne lvl to wiadomo że jest ciężko.
Michał ? nie pamiętam
Namiary. Mój nick XA0RUS. Siedzę właśnie w grze. :)Skype Xaorus jak coś
Michał ? nie pamiętam
No wczoraj u was byłem
Jak możesz nie pamiętać.
A spoko ;D dobra pamiętam
Mała poprawka panowie. Na Valdes pocinamy ;d Na Valdes PK i tutaj mam defendera w razie pomocy
Jest jeden problem .
Skąd ściągałeś Requiem?
Ze stronki gry czy z jakiegoś innego linku.
Ze oficjalnej strony gry.