Witam. Dzisiaj postanowiłem, że założę gildię w grze Requiem na serwerze Hammermine. Gra jest mroczna. Chcę aby nazwa była właśnie w takim klimacie. Myślę nad "PolishMine". Niestety aby założyć taką gildię muszę mieć 10 ludzi (9+GM). Proszę chętnych o wpisywanie się tu wraz z nickiem. Dziękuję i zapraszam. Xaorus
Requiem Guild
"ZakonOdrodzonych" brzmi jakoś tak słabo . Może "Gwardia Mroku" albo "Czesie". Chodź to też brzmi oklepanie. Ale mnie wsio karpik.
Nick: MrTaslam
Poprzedniego posta edytowałem. Gildia zmienia nazwę na PolishMine lub PolishHussary. Wybijacie.
Chodzi o Reqiem Momento Mori, tak?
Nie, o film Requiem for a dream...
@UP
Ahahahah xD dobre.
@UPUP
Tak o Requiem Momento Mori.
Tak o Requiem Mometno mori. Mamy już 7 osób chętnych do gry. Naprawdę zachęcam bo gra jest indywidualnością w świecie mmorpg. Nigdzie nie znajdziecie tak mrocznego klimatu.
ja się nie piszę
No to ja klasycznie, mój nick masz.
A nazwa to może hmm "Sekta Krwawych Dziewic" albo "Undead Army"
ja się nie piszę
To łaski bez. :<
Ja również zachęcam do mhrocznego klimatu.. mhrrrr...
Wczoraj odkryłem "Battlefield" poza frajdą walki między graczami, dostaje się też pkt. które wymienia się na zbroje na 35lvl, 55 i 65. Podoba mi się coraz bardziej
ja sie pisze nazwe sie Olzero tylko sciagne gre nie wiem dlaczego ale download sie wladowac nie chce
Ta im więcej tym lepiej. Niedługo podam datę i godzinę, o której wszyscy chętni zalogują się a ja wpisze ich imiona do 9 pól aby gildia mogła powstać. Brakuje jeszcze 4 osó, które dołączą a gildia to będzie pewniak.
Ja chętnie zagram, ale na razie ściągam klient.
No to czekamy na nowych przybywających i zaczynamy impreze.
@off: 200 post
Właśnie. Czekamy na nowych chcących poczuć coś całkiem nowego. Lubiących coś więcej niż tylko zieloną trawkę i wróżki w kolorowych strojach.
Jetem chętny , bo i tak nie mam co robić więc zagram z wami .
nick w grze Tigeria
Miło, że jest tyle chętnych.
Ja się chętnie dołączę
Ja też bardzo chętnie dojde, zaczynam pobierać .Szczęśliwego nowego roku! Nazwęsie : Cleanser
też chętnie dojdę do was ^^ pobrałem tą grę ze względu na zbierające się w niej grupki z tego forum :]
EDIT: ale dupne jest to patchowanie :/