Requiem Guild

Witam. Dzisiaj postanowiłem, że założę gildię w grze Requiem na serwerze Hammermine. Gra jest mroczna. Chcę aby nazwa była właśnie w takim klimacie. Myślę nad "PolishMine". Niestety aby założyć taką gildię muszę mieć 10 ludzi (9+GM). Proszę chętnych o wpisywanie się tu wraz z nickiem. Dziękuję i zapraszam. Xaorus

"ZakonOdrodzonych" brzmi jakoś tak słabo :P. Może "Gwardia Mroku" albo "Czesie". Chodź to też brzmi oklepanie. Ale mnie wsio karpik.

Nick: MrTaslam

Poprzedniego posta edytowałem. Gildia zmienia nazwę na PolishMine lub PolishHussary. Wybijacie.

Chodzi o Reqiem Momento Mori, tak?

Nie, o film Requiem for a dream...

@UP

Ahahahah xD dobre.

@UPUP

Tak o Requiem Momento Mori.

Tak o Requiem Mometno mori. Mamy już 7 osób chętnych do gry. Naprawdę zachęcam bo gra jest indywidualnością w świecie mmorpg. Nigdzie nie znajdziecie tak mrocznego klimatu.

ja się nie piszę

No to ja klasycznie, mój nick masz.

A nazwa to może hmm "Sekta Krwawych Dziewic" :D albo "Undead Army"

ja się nie piszę

To łaski bez. :<

Ja również zachęcam do mhrocznego klimatu.. mhrrrr...

Wczoraj odkryłem "Battlefield" :D poza frajdą walki między graczami, dostaje się też pkt. które wymienia się na zbroje na 35lvl, 55 i 65. Podoba mi się coraz bardziej ;)

ja sie pisze nazwe sie Olzero tylko sciagne gre nie wiem dlaczego ale download sie wladowac nie chce

Ta im więcej tym lepiej. Niedługo podam datę i godzinę, o której wszyscy chętni zalogują się a ja wpisze ich imiona do 9 pól aby gildia mogła powstać. Brakuje jeszcze 4 osó, które dołączą a gildia to będzie pewniak.

Ja chętnie zagram, ale na razie ściągam klient.

No to czekamy na nowych przybywających i zaczynamy impreze.

@off: 200 post :o

Właśnie. Czekamy na nowych chcących poczuć coś całkiem nowego. Lubiących coś więcej niż tylko zieloną trawkę i wróżki w kolorowych strojach.

Jetem chętny , bo i tak nie mam co robić więc zagram z wami B) .

nick w grze Tigeria :P

Miło, że jest tyle chętnych.

Ja się chętnie dołączę;)

Ja też bardzo chętnie dojde, zaczynam pobierać .Szczęśliwego nowego roku! Nazwęsie : Cleanser

też chętnie dojdę do was ^^ pobrałem tą grę ze względu na zbierające się w niej grupki z tego forum :]

EDIT: ale dupne jest to patchowanie :/