Witam w związku z wzmianka na portalu mmorpg, postanowiłem dać tej grze jeszcze jedna szanse. Czy jest na forum ktoś grający, albo znający namiary na przynajmniej angielskojęzyczny klan?
Requiem MM Gra ktos?
Hmm kiedyś w to grałem nawet mi się podobało więc jak coś z chęcią mogę z tobą zacząć od nowa grać w to ;P
tu masz polską strone o Requiem http://www.requiempolska.cba.pl/ a poza tym w grze istnieją dwie polskie gildie: "POLSKA" oraz "White Eagle". Przynajmniej tyle jeżeli chodzi o serwer Valdes. A jak byś już grał, to mój nick w grze to ZukoPL ;p
Kasztelan
ehh jestem zdruzgotany zapomniałem napisać ze chodzi mi o serwer Hammerine. Nie rozumiem sensu zabawy wyłącznie pve, taka zaszłość z mojej pierwszej gry mmo linege2. Link który podałeś nie działa.
Unstoppable
możemy razem pograć ale wpierw się w sytuacji zorientuje, nie wiem jaki serwer wybrać w tym momencie.
Naprawdę nie ma żadnego aktywnie grającego forumowicza, który mógłby jakoś naprowadzić?
siem,
Ta gra na serverze hammerine ogranicza sie do grania samemu w sensie lvlowania a PK sprawia radość gdy wywalisz około 1,5k $ na jedną postać. Na obu serwerach tak samo to działa. Na valdes jest kilka pozytywnych aspektów a mianowicie:
- jest ponad 5 krotnie więcej graczy (jak nie więcej)
- dużo graczy to znaczy też że możesz dostać pomoc lub raidować ze 100%ową pewnością rajdu.
3cim aspektem jest to że niedługo oficialnie mają wprowadzić możliwość transferu postaci między serwerami także wylvlować chara na valdes i przenieść go później do hammy lecz jest jedna rzecz o której powinieneś wiedzieć
Valdes mimo że no PK to i tak każdą bitwę SvS wygrywa z hammy jesteśmy o niebo lepsi
wybór wciąż należy do Ciebie
btw.
Tak jak Kasztelan powiedział strona gry w polskim wydaniu jest na www.requiempolska.cba.pl / forum jest w odnośniku na pasku
Pozdrawiam
1500 dolarow?? Czy Ty jestes powazny? Czy ja Cie zle zrozumialem?
@zuczek
Dobrze zrozumiałeś, przy czym te 1,5k $ to ilość kasy jaką musisz wydać na zabezpieczenia przy podbijaniu setów 79 i 85 ( % szansa na podbicie jest niska i bez tych zabezpieczeń zrobienie i późniejsze podbicie tych setów na jakiś znaczący poziom jest jest prawie nie możliwe )
wszystkie przedmioty klasy Carus mają masakryczną szansę podbicia. Na evencie podbijesz bez wydawania pieniędzy do około +6-7 gdzie możliwie najwyższy jest poziom +30. Można próbować podbijać bez pieniędzy przedmioty ale powyżej +10 to jest już ryzyko 100% zniszczenia przedmiotu. Ja sam wydałem około 1,2k$ na swoją postać i uwierz... w przeciągu 2 lat jak gram nawet nie dostrzegłem kiedy to zniknęło xD
na chwile obecną mam również set i pozostałe przedmioty tworzone tylko i wyłącznie bez wydawania pieniędzy i powiem Ci że nie jest źle na PvP ale jak wejdzie ekipa full +30 ludzi nie ma gdzie sie schować przed śmiercia xD
Witam w związku z wzmianka na portalu mmorpg, postanowiłem dać tej grze jeszcze jedna szanse. Czy jest na forum ktoś grający, albo znający namiary na przynajmniej angielskojęzyczny klan?