Requiem - pomoc

Hej, fajne to Requiem, ale wciąż czuje się w tej grze nieswojo. Jeżeli ktoś grywa, to niech poda nick i serwer. Z góry dzięki.

Hej, fajne to Requiem, ale wciąż czuje się w tej grze nieswojo. Jeżeli ktoś grywa, to niech poda nick i serwer. Z góry dzięki.

Hej,hej,hej!

Właśnie ściągam Requiem :)

Zapowiada się fajnie.

Jak będę grał z pewnością napiszę do Ciebie.

Ja tez chetnie pobiore sobie... Jak cos to piszcie jaki serv :)

Serwer "Ten drugi", nazwę zaraz zedytuję.

Założyłem room na Xfrajerze, lognijcie się i dajcie nicki to pozapraszam.

Jak pisałeś że szukasz mmo, a ja mam "mmową depresje" (czyt. nie mam mmo, które przytrzyma mnie na dłużej), dałem jej drugą szansę, jak to ostatnio robię.

Wziąłem też ten drugi server i grałem Battlemagicanem ale zamierzałem Tankiem .. ;d

16 klas to sporo i nie mogę się zdecydować, póki co gram w LoL :)

nick na xfire to xShey, jeśli zagramy jakoś forumowo to skuszę się wbić ponad 20lvl.

A ja nie mam Xfrajera ,ma ktoś GęGęś?

Mam 70% ,co do gierki,powiedz coś więcej skoro już grasz ;]

Ludzi na serio tak mało?Jeśli serio są pustki to można się spodziewać upadku gry :/

Ja gram, nie pamiętam serwera, jakiś PvP. IraastaPL

Chłopaki to jak ? Na którym serwerze grasz Kozak? Na tym na L? :)

No to i ja moze dam druga szanse grze :D

ustalcie server ( mi by pasowalo ten PVP)

Ta, gram na tym na L. Nick Singami.

Ta, gram na tym na L. Nick Singami.

Ja już zacznę w takim razie na tym na L (luminera??? :D).

Nick: Volgerd

Ta gra jest bardzo fajna, spędziłem przy niej sporo czasu. Sporo klas, ciekawe PvP, dobra grafika i dźwięk. Jedynie nie przypadł mi do gustu grind, którego jest dość sporo. Co do servera to polecam grać na Hammerine (ten z pvp) ze względu na dużą ilość Polaków i oczywiście PvP :P

Aaa, i zauważyłem, że dużo ludzi robi sobie na początku Defendera. Jego plusem jest to, że dużo hp nie traci ale potworki bije straaasznie długo. Ale aby się ograć jest bardzo dobry :D

Tak więc grajcie i cieszcie się grą :D