Hej, fajne to Requiem, ale wciąż czuje się w tej grze nieswojo. Jeżeli ktoś grywa, to niech poda nick i serwer. Z góry dzięki.
Requiem - pomoc
Hej, fajne to Requiem, ale wciąż czuje się w tej grze nieswojo. Jeżeli ktoś grywa, to niech poda nick i serwer. Z góry dzięki.
Hej,hej,hej!
Właśnie ściągam Requiem
Zapowiada się fajnie.
Jak będę grał z pewnością napiszę do Ciebie.
Ja tez chetnie pobiore sobie... Jak cos to piszcie jaki serv
Serwer "Ten drugi", nazwę zaraz zedytuję.
Założyłem room na Xfrajerze, lognijcie się i dajcie nicki to pozapraszam.
Jak pisałeś że szukasz mmo, a ja mam "mmową depresje" (czyt. nie mam mmo, które przytrzyma mnie na dłużej), dałem jej drugą szansę, jak to ostatnio robię.
Wziąłem też ten drugi server i grałem Battlemagicanem ale zamierzałem Tankiem .. ;d
16 klas to sporo i nie mogę się zdecydować, póki co gram w LoL
nick na xfire to xShey, jeśli zagramy jakoś forumowo to skuszę się wbić ponad 20lvl.
A ja nie mam Xfrajera ,ma ktoś GęGęś?
Mam 70% ,co do gierki,powiedz coś więcej skoro już grasz ;]
Ludzi na serio tak mało?Jeśli serio są pustki to można się spodziewać upadku gry :/
Ja gram, nie pamiętam serwera, jakiś PvP. IraastaPL
Chłopaki to jak ? Na którym serwerze grasz Kozak? Na tym na L?
No to i ja moze dam druga szanse grze
ustalcie server ( mi by pasowalo ten PVP)
Ta, gram na tym na L. Nick Singami.
Ta, gram na tym na L. Nick Singami.
Ja już zacznę w takim razie na tym na L (luminera??? ).
Nick: Volgerd
Ta gra jest bardzo fajna, spędziłem przy niej sporo czasu. Sporo klas, ciekawe PvP, dobra grafika i dźwięk. Jedynie nie przypadł mi do gustu grind, którego jest dość sporo. Co do servera to polecam grać na Hammerine (ten z pvp) ze względu na dużą ilość Polaków i oczywiście PvP
Aaa, i zauważyłem, że dużo ludzi robi sobie na początku Defendera. Jego plusem jest to, że dużo hp nie traci ale potworki bije straaasznie długo. Ale aby się ograć jest bardzo dobry
Tak więc grajcie i cieszcie się grą