Requiem - sytuacja w grze

Cześć. Dawno temu pogrywałem w tą gierkę. Chciałbym wrócić i sprawdzić jak się trzyma, ale może ktoś mi o tym opowie bez ściągania? :] jak z populacją? Na którym serwerze najwięcej ludzi (niekoniecznie Polaków). Jakieś eventy, updaty? Ktoś może krótko mi to opisać?

najwięcej graczy jest na valdes ale szał to nie jest ja gram od 2 lat w tą grę i rzuciła na mnie taki urok że wciąż gram a nawet zajmuje się jej polską społecznościa. Znajdziesz sporo chętnych tu na forum którzy by chcieli zagrać. Ze swojej strony zapraszam.

Po co masz ściągać ? :) Wchodzisz do gry przez przeglądarkę... różnicy jakiejś super znaczącej nie ma :) Grałem w Requiem z tydzień temu i grało się przyjemnie... Lepiej, że nie ma przepychu bo by był problem... aktualnie społeczność jest w sam raz.

Cześć. Dawno temu pogrywałem w tą gierkę. Chciałbym wrócić i sprawdzić jak się trzyma, ale może ktoś mi o tym opowie bez ściągania? :] jak z populacją? Na którym serwerze najwięcej ludzi (niekoniecznie Polaków). Jakieś eventy, updaty? Ktoś może krótko mi to opisać?