Reset tabletu win8

Hej, wie ktoś może czemu nie mogę zresetować mojego tabletu? Gdy klikam przywroc to pisze mi że coś poszło nie tak ,myslalem że to przez pamiec bo miałem 0dostepnej ale usunąłem co popadnie i coś weszło pamięci ,ale teraz nie mam żadnych programów(str główna czysta ):/ i muszę teraz jakoś go przywrócić do fabrycznych ;/

Jaki tablet? W instrukcji powinieneś mieć sposób jak dokonać przywrócenia ustawień fabrycznych. Może robi się to w jakiś dziwaczny sposób, a nie poprzez kliknięcie tego przycisku w ustawieniach.

A może przez recowery, tak jak w moim (byłym) galaxy tab 4, podczas włączania tabletu, przytrzymaj klawisz, nie wiem który dokładnie ponieważ nie wiem jaki masz tablet dokładnie, ale jeśli masz klawisz od wyłączania aplikacji do głównego pulpitu to powinien być ten, w ten sposób wchodzisz do recovery, dlaje już powinieneś sie jakoś połapać =P

Colorovo Citytab Supreme 3g , a w instrukcji jedyne co o reszcie pisze to żebym wyłączył i wlaczyl ;(

Mogę wlaczyc z trybu awaryjnego tablet i jakies czyszczenie ,reset tez jest ale to nie działa. Mam partycje recovery może to pomoze?

Mógłby mi ktoś też powiedzieć jak zainstalować Windows na tabletu ,bo klucz produktu przecież mam.

Hej, wie ktoś może czemu nie mogę zresetować mojego tabletu? Gdy klikam przywroc to pisze mi że coś poszło nie tak ,myslalem że to przez pamiec bo miałem 0dostepnej ale usunąłem co popadnie i coś weszło pamięci ,ale teraz nie mam żadnych programów(str główna czysta ):/ i muszę teraz jakoś go przywrócić do fabrycznych ;/