Resident Evil 6 - CO-OP

Witam !

Mam do was pytanko jak mogę zagrać ze znajomym w RE 6 co-op na piracie ?

Z tego co mi wiadomo to używa się programu typu hamachi czy coś w tym stylu,ale nigdy tego nie używałem i w tym tkwi problem.

Proszę nie umieszczać postów typu "Te forum nie popiera piractwa"

Z góry dziękuje za pomoc

Kolego;] Sprawdź na Tunngle czy jest owa gra;] Tunngle to coś podobnego do hamachi tyle, że tam już masz założone serwery do których dołączasz taka mini sieć lan. :) Gry oczywiście możesz mieć pirackie, nie ma przeszkód.

Te forum nie popiera piractwa!

A tak serio to jak kolega wyżej: program Tunngle. Jest tam lwia część gier mp, które działają na piratach.

Dzięki panowie już pobieram i sprawdzam ;)

To, że jest na Tunngle nie oznacza, że można grać piracko przez LAN'a. Z tego co mi wiadomo, to można grać w RE6 bez Tunngle, tylko trzeba zainstalować jakieś cracki, fixy czy inny syf.

@down:

O tym samym mówię chłoptasiu i nie trzeba Tunngle, kilka osób to potwierdziło na YT itd.

@Takeshi mu chodzi o CO-OP a nie zwykłą grę solo...

anyway jak grałem w RE:V to musiałem oprócz tunngle dodatkowo za każdym razem dawać wpis do rejestru i otwierać inny program nie pamiętam jaki

Nie wiem jak jest z resident evil 6 ale z tego co się orientuję ta gra ma Split Screen. Ty na klawiaturze, kumpel na padzie i gracie.

No fakt można na splicie pograć. Ale przez tunngle również, jest to bardzo proste wystarczy że widzicie się z kolegą na roomie w tunngle i powinno już wszystko działać.

Witam !

Mam do was pytanko jak mogę zagrać ze znajomym w RE 6 co-op na piracie ?

Z tego co mi wiadomo to używa się programu typu hamachi czy coś w tym stylu,ale nigdy tego nie używałem i w tym tkwi problem.

Proszę nie umieszczać postów typu "Te forum nie popiera piractwa"

Z góry dziękuje za pomoc