Siema! Na początku chciałbym przeprosić, sprawdzam ile ludzi wejdzie do tego tematu jak napisze "Oddam".
Jak wiadomo dzisiaj jest Cs Go za 8zł, chcąc go kupić udałem się do sklepu i nabyłem PSC za 30zł. Chciałem kupić o wartości 10zł ale niestety nie było takiej opcji. Co z tymi 22zł one nie znikną za parę dni? nie mam zamiaru kupować skina do Lola, lubię tą grę.
Resztki PSC 22zł
Nie nie znikną są zawsze. Mi możesz kupić cs go
O ile się nie myle to kod z takiego PSC jest wazny rok. Pozatym zapisz sobie gdzieś ten kod bo tusz z paragonu dosłownie zaczyna znikać po kilku miesiącach od wydrukowania
@edit; na paragonie pisze ze kupon wazny do 2050:01:01
Jeśli wpłaci na konto na psc nigdy nie zniknie
Witaj, z tego co pamiętam to one znikną, ale na tym papierku powinno Ci pisać jaka jest data ważności, poza tym najlepiej sobie przepisz gdzieś ten kod, bo teraz tak robią te paragony, że po pewnym czasie wyblaknie Ci druk. Też chcę cs:go, możemy się jakoś wymienić. Pozdrawiam.
@Mhm, widzę, że ktoś mnie wyprzedził z tą samą informacją o kilka sekund.
WarZ infestation kupiłem xD Opłaca się. 5zł Warz
Zarejestrowałem się na PSC, i mam te 17zł.
PRZYPOMINAM że za 55min się wlasnie konczy promo na CS:GO
PRZYPOMINAM że za 55min się wlasnie konczy promo na CS:GO
Naprawdę warto kupić, to są małe pieniądze.
Przyłączę się trochę do tematu.
Czy korzystanie z PSC jest w pełni darmowe ?
Czy odbierają sobie oni jakąś kwotę przy zakupie ?
Na stronie wyczytałem, że pierwszy rok jest darmowy, a potem coś się płaci.
Będzie ktoś tak miły i wytłumaczy ?
2. Nie, vat jest wliczone w cenę. Tak jest na Steamie.
3.To prawda, kumpel mi powiedział że pobierają ale jaką kwotę to ja nie wiem...
Za zmianę waluty jest pobierane 2% np. jak mamy psc za PLN a kupujemy gre na steam za euro to jest doliczane 2%
Jesli komus zalega 6 zl i byl by tak mily to chetnie bym przyja.
Nie zniknie ale po roku będzie ci zabierać co miesiąc 7 zł chyba
Czyli tylko pierwszy rok jest darmowy ?
A jeśli nie będę miał potem kasy to będzie mi automatycznie zabierać wtedy jak będę doładowywał ?
W ciągu roku lepiej to wykorzystać i później założyć nowe...
Gratuluje trollingu
Ps ja dam psc o wartości 21 zł
Siema! Na początku chciałbym przeprosić, sprawdzam ile ludzi wejdzie do tego tematu jak napisze "Oddam".
Jak wiadomo dzisiaj jest Cs Go za 8zł, chcąc go kupić udałem się do sklepu i nabyłem PSC za 30zł. Chciałem kupić o wartości 10zł ale niestety nie było takiej opcji. Co z tymi 22zł one nie znikną za parę dni? nie mam zamiaru kupować skina do Lola, lubię tą grę.