Resztki PSC

Macie może jakieś złotówki / grosze na kartach PaySafeCard? Brakuje mi 80 RP i chce dokupić sobie to RP, prosił bym bardzo o pomoc i kontakt.

Jak kupić taką ilość RP?

jezeli brakuje ci 80 rp mozesz narysowac cos lub stworzyc i wyslac riotowi z prosba o te 80 rp. Gdy koledze brakowalo 50 wyslal rysunek gragasa a na nastepny dzien rp mial na koncie :P.

Jak kupić taką ilość RP?

Chce dokupic najtanszy pakiet RP... Logicznie to chyba mozna wywnioskowac.

Poradzę tak jak wyżej wysil się i wyślij rysunek ;d

Gdyby nie wczorajsza rejestracja coś by się znalazło.

@down Masz racje... niestety ;/

Wedlug mnie nie uzbierasz 20 zł....

Btw. to forum zaczyna sie zamieniać w typu : dajcie mi coś albo dajcie na chwile a ja wam nie oddam, lub wymienie to znaczy ukradnie, albo wymienie, a po jakims czasie ukradnie, oczywiscie sa uczciwi.

Wedlug mnie nie otrzymasz 20 zł....Btw. to forum zaczyna sie zamieniać w typu : dajcie mi coś albo dajcie na chwile a ja wam nie oddam, lub wymienie to znaczy ukradnie, albo wymienie, a po jakims czasie ukradnie, oczywiscie sa uczciwi.

A kto by mu dał 20 zł? Prosił o resztki, jakieś grosze, złotówke itp.

Owszem prosi o resztki które łącznie musza wynieść 20zł ;d Bo inaczej sobie nie doładuje...

@down FAKT... jeden mądry ;d Co nie zmienia faktu ze dla 80RP.. może się wysilić i wysłać "coś" riotowi.

Najltansze doladowanie riotow przez psc to 10, a nie 20zl : )

Najltansze doladowanie riotow przez psc to 10, a nie 20zl : )

dokladnie. i w tym jest problem ze mi brakuje 2,40 zl na moim psc do doladowania nie chce kupowac za 20 zl tylko po to zeby doladowac to 2.40...

2,40 powiadasz? ehh zlituje się czekam na PW. (2,55 posiadam)

Edit: Kod przyjęty myślę ze można zamknąć.

P.S. Nawet nie podziękował..

Macie może jakieś złotówki / grosze na kartach PaySafeCard? Brakuje mi 80 RP i chce dokupić sobie to RP, prosił bym bardzo o pomoc i kontakt.