komentarz raczej zbędny...
Retribution Closed Beta key Giveaway
dodam tyle że klucze też są zbędne, ponieważ testy działają tak samo jak miało miejsce w FW
bez zaproszenia, które przychodzi na maila grać nie można GL
jutro o 2PM [czas pacif] rozpoczyna się kolejna faza testów, jak dostał się ktoś i chce wspólnie pograć pm me
dziwne bo wpisalem key i moge pobrac clienta czyli jest to rownoznaczne z dostaniem sie do bety:O
Gościu jesteś moim panem! Szukałem różnych sposobów na dostanie się do bety, ale bez skutków.
Masz u mnie piwo!
jest maly problem client sie w ogole nie wlancza:) wyskkakuje tylko installing update i gasnie
Bladek też tak miałem, zrestartuj program, mnie bardziej niepokoi to, że w tym kliencie pisze, że Beta jest Offline i nie można pobrać, jeżeli ktoś wie co z tym zrobić, to napiszcie instrukcję w tym temacie. (chyba, że beta jeszcze się nie zaczęła, albo się już skończyła, to wtedy wiadomo, żeby nic nie pisać)
EDIT:
W Newsach na Core nie ma nic o końcu bety, ostatni news mówi o tym, że 11/3 dnia zostanie dodany duży patch zmieniający grę i naprawiający masę bugów.
Omg. Była beta i się skończyła... Jutro będzie druga część bety, wszystko jest napisane... N
Dzięki za info, w takim razie na dziś zostało mi tylko czekać aż serwery WOI ruszą.
Ja nie wiem czy mam takie szczęście, ale nie mam problemu z dostawaniem się do bet gier
Zależy do jakich gier, jeśli masz na myśli tytuły od pwe to żaden wyczyn, klucze rozlosowywane są masowo :-)