Retrospekcja mnie zachecila :)

OK dzięki

Fakt, ale tez gmatwasz troche sytuacje koledze/kolegom wyzej - po co mowic o epic elite, czy o tym co jest po reinkarnacji jak do tego czasu albo sie zniecheca abo sie wciagna i sami beda wiedzieli ^^. Generalnie nie zaleca sie na start brac tylko 1 klase, fakt, da sie ale czy jest sens? Nwm ;)

EDIT:// ja jednak tez na cannith gram - wbilem i zobaczylem ze gildia jeszcze sie trzyma dosc zwawo az ma nawet podgildie, inaczej treningowa/testowa dla nowych rekrutow :D

Dla mnie - jest (a raczej był). Na traperze muszę mieć max. Spot, Disable itd. Jasne, mogłem wziąć 2 w Fightera po BAB, pytanie brzmi - czy był sens?

Chętnie zagram z wami.

Dajcie namiar na jakiegoś TS'a(w wątku albo na PM). Dogadamy sprawę z klasami i podziałem obowiązków.

Traperze? W sensie rangerze? :o Chyba na rogalu. Zreszta - to jak masz np rangera to i tak warto dobrac rogala dla pulapek i otwierania zamkow chocby. I na odwrot - pare featsow rangera na lotrzyku nie szkodzi. A ze stat mozesz dobrac co ci sie podoba.

A np na takim kleryku? To nie ma szans zrobic klasy bez dobrania innych. Tzn da sie ale inni beda lepsi ^^

EDIT:/// niech poda adres zalozyciel tematu to moge tam wam pomoc ;)

Rogal. Jeżeli grasz Rangerem i chcesz rozbrajać pułapki to musisz wziąć 1 level w rogue/artificier, bo tylko oni mogą się tego nauczyć.

Tak więc na rogalu, którym zamierzasz iść tylko pod damage i trapy (tak jak zrobiłem ja), kompletnie nie opłaca się branie drugiej klasy. Jeszcze bluff'a sobie podbiłem i ładnie wchodziło jak trzeba.

D&D - Ktos mnie zacheci jeszcze bardziej? Szukam odskoczni od diabolo 3.

Jakie plusy, a jakie minusy posiada owa gra? Jak z populacja? Warto?

Weterani czekam na wasze wypociny ^^