[Revelation Online] Adrenaline

Ogólnie napisze tak, byłem członkiem Adrenaline i powiem całkiem dobrze się bawiłem aczkolwiek po tym jak powiedziałem że zaczynam pracę w Niemczech i dodałem że nie będzie mnie tydzień - dwa, po wejściu na postać już byłem bez gildii.

Rozumiem że chcecie dbać o gildię i siege był OBOWIĄZKOWY aczkolwiek raczej nie powiem przyszłemu szefowi że "nie przyjdę na spotkanie bo mam siege z gildią" 

Mówione było to komuś z mojego CP (CP KANTOREK)  że nie będzie mnie.

Ps...Chamsko się ktoś zachował wysyłając mi pmy z tym że widać że gram w Path of Exile na discord mimo że mówiłem z 10  razy że ja w to nie gram a moja dziewczyna 

Pozdrawiam.

Nie wiem czy Wiesz, ale w regulaminie jest informacja o tym, że każda nieobecność powyżej 5 dni powinna być zgłoszona do oficera, bo w innym wypadku jest kick. Ten ktoś z CP nie przekazał. Teraz mamy nieco inny system - nowy kanał na discordzie, na którym są zgłaszane tego typu nieobecności. Tak samo siege - u nas panuje zasada "życie usprawiedliwia", czyli jak Cie nie ma na siege - piszesz na tym kanale. Jeśli nie napiszesz, to naturalnie po tygodniu kick za nieobecność, bo to znak, że masz gildie gdzieś xP Gdyby się okazało, że jakaś życiowa sprawa - zapraszamy do gildii ponownie i nic nikt nie traci, bo guild fealthy przechodzi. Jeśli wracasz do gry i nadal chcesz grać, zapraszam ponownie :)

Sorry, ale posiadanie połowy gildii nieaktywnej nie jest mi na rękę, wprowadza tylko bałagan i casual graczy. Robimy regularne czystki z tego względu. Jesteśmy gildią Semi-hardcore i wymagamy 2-3h grania dziennie, niekoniecznie codziennie, ale w większość dni.

Sorry za double, ale nie da się cytatu konkretnej wiadomości inaczej wrzucić niż Tworząc nowego posta... proszę o połączenie jak da rade xP

Jest napisane wyraźnie "nie ma capa na wejścia".

O ile kiedyś wejdziesz (sytuacja z 49lvl)

http://oi66.tinypic.com/eqp8j5.jpg

O ile kiedyś wejdziesz (sytuacja z 49lvl) 

http://oi66.tinypic.com/eqp8j5.jpg

No tak, ale czego oczekujesz po grze która jest w fazie Open Beta? Wiadomo jest jeszcze sporo rzeczy do zrobienia. Cross Server Queque itd. Ale ja nie skreślam przez to gry, bo wiem, że warto jest czekać. Na CN gra jest praktycznie całkowicie inną grą. Masz Eventy z których lecą matsy do robienia Gold EQ, System PK jest zmieniony, system kostiumów.ciuszków też jest całkowicie inny niż u nas itd. Także moim zdaniem warto czekać.

Tego że gra będzie łatana, usprawniania, tłumaczona, zamiast nowego contentu. Mi się gra podoba, ale ja chce grać, chodzić na arenki itd, a nie czekać ponad godzinę na wejście przez co praktycznie nie można robić nic innego.

A co do legionu, szukam polskiego legionu bez obowiązku stawiania się codziennie o danej godzinie, bez parcia aby ciągle siedzieć na ts/discordzie. Dla mnie w takim legionie jak Adrenaline jest pewna sprzeczność

życie usprawiedliwia

wymagamy 2-3h grania dziennie, niekoniecznie codziennie, ale w większość dni.

Ja wbijam na godzinkę, w weekendy na 4, poznaje powoli grę, nigdzie mi się nie spieszy aby nie znudzić się za szybko, do tego moją main grą jest inna gra. Więc taki legion nie jest dla mnie, wiem że chcecie coś osiągnąć... Ale np limity wiekowe, eq, czy ilość czasu ile mogą poświecić to takie odcinanie się trochę od ciekawych ludzi.

No niestety albo stety ta gra jest nastawiona na grę w gildii. Powiem więcej, że gildie 100- według mnie nie mają racji bytu jeżeli chodzi np o siege i nie tylko, a w przyszłości będzie pewnie jeszcze bardziej to wymagane i podkreślane. Minimum wymogiem każdej gildii na pewno jest robienie Quest'ów Gildyjnych wykonanie których zajmuję 15 minut, bez tego gildia po prostu nie może funkcjonować=istnieć.

No tak, ale czego oczekujesz po grze która jest w fazie Open Beta? Wiadomo jest jeszcze sporo rzeczy do zrobienia.

Szczerze to jest na siłę bronienie tytułu, który nawet jest nie w pełni przetłumaczony. Gry w fazie Open Beta powinny być tylko do doszlifowania. My.com będzie Was trzymał pół roku w tej fazie dalej "krojąc z gotówki" i tłumaczyć, że przecież gra jest ciągle na etapie beta, więc nie wszystko będzie jak powinno.

P.S. Moim zdaniem dzięki złodziejskie polityce My.com ta gra pociągnie maks do wakacji. Zręszta słusznie na reddicie wylewa się hejt nie na samą grę ale P2W jakiego nawet Trion nie miał.

Tego że gra będzie łatana, usprawniania, tłumaczona, zamiast nowego contentu. Mi się gra podoba, ale ja chce grać, chodzić na arenki itd, a nie czekać ponad godzinę na wejście przez co praktycznie nie można robić nic innego. 

A co do legionu, szukam polskiego legionu bez obowiązku stawiania się codziennie o danej godzinie, bez parcia aby ciągle siedzieć na ts/discordzie. Dla mnie w takim legionie jak Adrenaline jest pewna sprzeczność 

Ja wbijam na godzinkę, w weekendy na 4, poznaje powoli grę, nigdzie mi się nie spieszy aby nie znudzić się za szybko, do tego moją main grą jest inna gra. Więc taki legion nie jest dla mnie, wiem że chcecie coś osiągnąć... Ale np limity wiekowe, eq, czy ilość czasu ile mogą poświecić to takie odcinanie się trochę od ciekawych ludzi. 

Jeśli trafisz do CP, które gra głównie w weekendy, nie ma problemu. Ważne żebyście progress robili. A co do życie usprawiedliwia - dotyczy to głównie siege właśnie, jeśli ktoś ma inne sprawy - wystarczy napisać.

Co do reszty - prosiłbym o niespamowanie w wątku gildyjnym, bo to w sumie mocno nie na temat "czy jest sens grać w tą grę". Zróbcie sobie temat w dziale gry :P

A możecie iść płakać jaka ta gra/ nie jest do tematu temu poświęconemu a nie w temacie gildii która w to gra?

a i siege POV Gunner:

Archax, ogarnij to, bo to jakość z ziemniaka O_)O

Cześć wszystkim, jesteśmy top 1 gildią w obrębie Rzeczypospolitej i Singapuru Semi-Hardcore z kilkoma hardcorowymi graczami. Jesteśmy paczką dobrych znajomych, która gra ze sobą od kilku lat, Przenosimy się głównie z gry ArcheAge, ale gramy też takie tytuły jaka Rust, CS:GO. Stawiamy na dobre PvP, dobrą zabawę i grube rajdy. Polska gildia zaprasza wszystkich polaków ^^

Zasady gildyjne:

• obecności na ts oraz discordzie,
  • nie tolerujemy dramy,
  • nie prowokujemy, nie wyśmiewamy innych graczy na czatach ogólnodostępnych
  • dbamy o dobre imię gildii i dobrą zabawę
  • nie przeszkadzamy innym członkom gildii, sojusznikom w dobrej zabawie
  • nie obrażamy się nawzajem
  • problemy rozwiązujemy na priv lub za pośrednictwem oficera
  • na rajdzie dowodzi lider rajdu, komentarze i wtrącanie się nie będzie tolerowane, uwagi mile widziane po rajdzie

Oferujemy:

• Doświadczenie z gry (nasi gracze zajmowali wysokie pozycje w rankingach PvP oraz gearu),
  • wspólne rajdy PvP oraz PvE

Cele:

• dominacja na PvP, wojny gildyjne, treningi PvP
  • kontent PvE

Rekrutacja będzie póki co otwarta dla wszystkich. Okres próbny się będzie kończył 3 tygodnie po oficjalnym starcie gry w pełnej wersji, a potem 3 tygodnie od zrekrutowania. Chętni proszeni są o pisanie poniżej.

Rekrutujemy tylko polaków. Zakładamy możliwość zmiany profilu na international w przypadku małej ilości chętnych.

Grono Oficerskie:

• Fenji
  • Archax
  • Leyla
  • Komarros

Można się z nami kontaktować w grze lub przez poniższe apki.

Nasz TS:

ts.thecoder.eu

Dołącz do nas na Discordzie:

discord-logowordmark-color

do_zobaczenia