Norma. Jak nie mozna walczyc z argumentami to czepiajmy sie formy. Coz ja jakiekolwiek dyskusje z Toba kończe bo widze że z Ciebie kolejny troll ignorant.
Nie pozdrawiam.
Jakimi argumentami? Sam odpowiedziales na 1/8 mojego posta i to akurat ta czesc, ktora nie opisuje samej rozgrywki, a czepiasz sie mnie, ze to ja lapie Cie za slowka. Ignorant wzor!
Rozumiem ze gierka moze sie komus podobac, ale nie ma sensu twierdzenie ze jest bez wad wbrew opinii wielu osob (Nie pisze o krzykaczach, ktorzy po 15 min zrobili uninstall), dla jednych sa one do przelkniecia, a inni maja dosyc polproduktow, ktore i tak pare miesiecy po premierze beda zapewne p2w (rewelacyjny wydawca!) i wola olac sprawe.
Questy wygladaja tak jak pisze Ukryty, do tego jestesmy zmuszeni je robic, bo inaczej nie mozemy odblokowac pewnych rzeczy np 3gwiazdkowych skilli, bez odpowiedniej ilosci reputacji nie "poszczelamy" cala swoja sila ognia, a wbijanie repki to godziny lazenia od NPC do NPC i przeklikiwania typowo azjatyckich, przedramatyzowanych i przekrzyczanych scenek.
Ja tam bym sie przyczepil bardziej do kiepskiego systemu walki. Mala ilosc skilli, problemy z jakimi boryka sie praktycznie kazda hybryda, czyli kiepsko dzialajacy system unikow. O ile "super skille" sa dosyc dobrze dopracowane, o tyle wiekszosc auto atakow potrafi dosiegnac nas pomimo dobrego timingu i sprawnie wykonanego uniku. Brak tzw flow walki, poniewaz tylko czesc skilli mozna castowac w ruchu. No i nie oszukujmy sie, grajac casterem ta gra to zwykly tab target, nawet dpsowanie w trybie action combat jest chaotyczne, a leczenie najzwyczajniej w swiecie niemozliwe.