Witam, RO uważam za tytuł godny polecenia. Gra w kilku słowach urzekła mnie tym, że posiadaja klasyczna "trójcę", dungeony, grind, open world, aktywności dla solo gracza, open pvp, craft, battelground 3vs3 20vs20, siege (400vs400) i wiele innych. Jest to połączenie contentu z wielu gier w jednym tytule. Każda aktywność jest nagradazana i zdecydowanie oplaca się ją robić typu : battelgroundy mogą być sposobem na expienie. Jest to tytuł zarówno dla graczy casual któży chcą o tak o sobie pograc pare godzin w tygodniu, lub graczy hardcore którzy spędza godziny na przygotowaniu i zgraniu pt na dungeaony na poziomie wyższym czy też raidy(good mode).
Jednakże gra jest obecnie w formie CB, (która konczy się niedługo) obecna forma gry ma liczne błędy, najbardziej tyczy się to tłumaczenia (CB1 skupiała się na testowaniu serverów i kwestiach technicznych) jest to swoista Alpha.
Tytuł z tego co zauważyłem nie jest hypowany, słabo znany ale to się zmieni bo jest ponad przeciętny w mojej opinii, chociaż cierpi na tym, że większosć negatywnych opini pochodzi od ludzi którzy nie grali w tytuł (bo nie ufają wydawacy) lub jest to ich pierwsze wrażenie, bazująć na 1h godzinie gry. Tytuł prawnie pewnikiem będzie f2p więc item shop będzie istniał, tak jak konta premium, co dla niektórych jest już P2W, jak narazie jest to boost do expa, darmowe resy, czy teleporty. Moim zdaniem to niska cena, za to co tytuł oferuję.
Jeśli ktoś chcę pograć wspólnie czy dowiedzieć sie więciej zapraszam do IX Kohorty która powoli testuję ten tytuł. (patrz podpis)