[Revelation Online] Dragon Kings (Moonsea)

Ja i mój koci towarzysz jesteśmy B|

Ciągle żyłem w przekonaniu, że te koty z najdroższego founderpack'a będą wyglądały, jak Kot z Cheshire (Alicja w Krainie Czarów), czyli kotowaty stwór ze złowieszczym uśmiechem, a tutaj taki słodziak. Teraz nie wiem co lepsze B)

Błagam was, nie jeździjcie na nim, bo zamęczycie biedaka KappaClaus

Będziem męczyć, będziem. Ale do tego jeszcze renifer jest więc... Ale tak wstępnie to całą gildię na te koty chyba da się wsadzić.

CBT2 Wystartowała i my również..

Gramy na EU_Beta 1

Rekrutacja Otwarta whisperujcie do Kosi Azuka Ginko.

Wesołych Świąt!

http://novasociety.com/wesolych-swiat-bozego-narodzenia-i-szczesliwego-nowego-roku-2/

Beta kończy się 03.01 więc zostało już mało czasu jeśli ktoś jeszcze chce sprawdzić grę, oczywiście rekrutacja do gildii cały czas jest otwarta i będzie trwała mimo przerw pomiędzy betami. Serdecznie zapraszam.

03.01 spóźniłem się zeby spróbować. Kiedy ruszy na dobre?

Nie wiemy tego, choć obiecali że gra wystartuje w pierwszym kwartale tego roku.

Ewentualnie przy niewielkim nakładzie pracy można na rosyjskim serwerze potestować, jednak osobiście nowym, nieznającym gry raczej tego nie polecam :)

CBT3 zaczynamy już 19-go stycznia! Zapraszamy wszystkich chętnych do gry w naszym radosnym gronie ;)

A jak stoimy z contentem na CBT3? 49lvl + full tlumaczenie czy cos wiecej?;p

A jak stoimy z contentem na CBT3? 49lvl + full tlumaczenie  czy cos wiecej?;p

Przeczytaj newsa to się dowiesz ;)

Generalnie dają prawie wszystko więc praktycznie na 100% to już ostatnie testy

Zapraszamy na 3 CBT do gildii ^^ Już ostatnie moment żeby zaklepać sobie miejsce.

Trzecia i prawdopodobnie ostatnia CBT trwa, zapraszamy do wspólnej zabawy. Mamy też kilka kluczy do rozdania dla chętnych osób. B)

CBT3 zostało przedłużone o tydzień, więc i OBT zbliża się wielkimi krokami B)

Proszę wszystkie osoby które składały podanie do naszej gildii o ostateczne potwierdzenie (link) dalszej chęci gry wraz z nami na OBT.

Zapraszam serdecznie wszystkich, rekrutacja cały czas otwarta.

http://novasociety.com/graj-z-dragon-kings-od-startu-obt-06-03/ Zapraszam do wspólnej gry z gildią, startujemy już na headstarcie od 27 lutego, a obt zaczyna się 06.03.

Od dziś można też rezerwować nick w grze.

Zostało już tylko niespełna 12 dni do headstartu.