[Revelation Online] Dragon Kings (Moonsea)

Spoiler
<div class="ipsSpoiler_contents">
	<p>

</p>

<div class="ipsEmbeddedVideo" contenteditable="false">
		<div>
			<iframe allowfullscreen="true" frameborder="0" height="270" src="https://www.youtube.com/embed/gh2ZfqNVA-s?feature=oembed" width="480"></iframe>
		</div>
	</div>

<p>

</p>
</div>

Nowa klasa nadchodzi! :)

Na CBT1 jeśli będzie do wyboru więcej niż jeden serwer to wszyscy w tym inne polskie gildie idą na drugi serwer na liście.

No to zostały nam dwa dni do CBT. Jeśli ktoś jest zainteresowany dołączeniem do gildii, która zamierza poważnie zabrać się za grę, rozwój oraz współpracę i wspólną integrację, to zapraszamy do zajrzenia na nasze forum oraz ts'a, gdzie odpowiemy na wszelkie pytania zarówno dotyczące gry jak i samej gildii.

Zapraszamy, zapraszamy! o/
Jutro o 15:00 widzimy się na TS'ie i zaczynamy rozgrywki na CBT1! Standardowo będzie można zobaczyć stream od naszej nadwornej maskotki - Kosiauke :D Niektórzy na pewno będą się bawić w PvP już na pierwszych "testach", m.in gracze którzy przyszli od nas z BDO :3

Summon dredzik, bo BDO

Serwery uruchomione ponownie, po małej przerwie, zapraszamy do wspólnego grania ;)

Już podczas CBT1 liczba graczy na TS'ie oscyluje między 25-30 i chętnych do wspólnej gry przybywa!

Serdecznie zapraszamy. <3

Gildia już powstała jesteśmy 8. gildią która powstała i 1. polską, niestety nazwa ucięta i wiele rzeczy po rosyjsku i chińsku (gildię założył kosiauke bo miał wymagany lvl i kase ;) )

JwaMt9Q.jpg

Jakieś wrażenia? Coś wspólnie działacie, jakieś dungeony? Właśnie pobieram, chociaż mnie te znaczki chińskie przerażają to zagram. Wiadomo ile cbt trwać będzie?

CBT trwa 2 tygodnie ;)

Co do wrażeń - odpowiem za siebie - są bardzo pozytywne, nie sądziłam, że gra aż tak mi się spodoba.. ^^ Nie miałam styczności z CH wersją, ani nie grałam na RU CBT.. Kupiłam founder packa w ciemno i jestem zadowolona. <3 Czuje, że to są dobrze wydane pieniądze.
Na CBT w gildii mamy ponad 30+ osób w tym momencie, rozwijamy stopniowo wyspę gildyjną i robimy wspólnie dungi. Dzisiaj wieczorem jest spotkanie gildii na tsie jak i w grze, także zapraszamy. o/

Screen z dzisiejszego spotkania na wyspie. :D

Cały czas się rozwijamy aktualnie mamy już drugi poziom gildii mimo że to tylko CBT i prawie wszyscy grają bardziej dla zabawy ;)

mam pytanie, do kiedy trwa CBT i jakies są wieści odnośnie OBT? Bo zapewne po CBT będzie wipe all hero.

mam pytanie, do kiedy trwa CBT i jakies są wieści odnośnie OBT? Bo zapewne po CBT będzie wipe all hero. 

CBT trwa do 17 listopada, po tej będą jeszcze przynajmniej 2 CBT i miedzy nimi nie będzie wipe, o ile nie nastąpią większe problemy

Wipe będzie dopiero po zakończeniu wszystkich CBT.

Co do kolejnej bety jak i startu gry nie ma podanej żadnej konkretnej daty

Zapraszam do przejrzenia naszej aktywności podczas CBT1 gildia naprawdę się spisała kończąc na 6. miejscu gdzie na serwerze były wszystkie gildie EU w tym również te hardcorowe a pomiędzy nimi takie jak Codex, również paru z naszych graczy uplasowało się dość wysoko w rankingu indywidualnym.

http://novasociety.com/podsumowanie-cbt1-revelation-online/

Hej. Czy tylko mi teraz gra wogóle nie chce odpalić?

Hej. Czy tylko mi teraz gra wogóle nie chce odpalić?

Beta zakończyła się 17 listopada, pozostaje nam czekać na kolejna i niestety nie podali jeszcze daty.

Nie chce Ci się odpalić, bo CBT1 się już skończyło w czwartek.. :P

Edit: ehh na telefonie nie widziałam odpowiedzi Always:v

Znamy datę CBT2, które będą trwać od 20.12 do 03.01, więc zapraszam wszystkich chętnych do wspólnej gry razem z naszą gildią :D

Serdecznie zapraszam do wspólnej gry, a jeśli ktoś szuka kluczy żeby móc zagrać to nasi gildyjni streamerzy Kosiauke i Ghost Magic będą rozdawać klucze w najbliższym czasie po więcej informacji zapraszam na naszą stronę http://novasociety.com/cbt2-revelation-startuje-mega-rozdanie-kluczy/

Zapraszamy do organizowanego w ramach gildii nowego oddziału kawalerii