Cześć wszystkim,
po przetestowaniu i wstępnym wdrożeniu się w Revelation Online odświeżam temat z małymi modyfikacjami.
~ O Grupie ~
Nazwa: TEA PARTY
Miejsca / Klasy: 2(3)/5
VG - Kabudo
SS - Toyzaurus
SM/GN - miejsce tymczasowo zarezerwowane, mimo wszystko można się kontaktować.
OCC - wolne
BM - wolne
Typ: PVX
Gildia: Equinox http://equinox-ro.shivtr.com/
Godziny*: Jesteśmy dostępni w przedziale PON-ND CET 20:00-00:00++. Możliwość ustalenia dodatkowego czasu gry w weekendy.
Server: EU
*dokładny przedział godzinowy do negocjacji.
Od członków wymagam:
- korzystania z komunikatora grupy (Discord),
- posiadania sprzętu oraz internetu, który pozwoli na branie udziału w mass pvp,
- przestrzegania czasu oraz regulaminu grupy,
- komunikatywnej znajomości języka angielskiego,
- konta z head startem.
Poszukuje ludzi z podobnym do mojego nastawieniem, którzy czerpią frajdę z ambitniejszego grania, nie boją się wyzwań, chcą rywalizować z innymi i przy okazji dążyć do tego w luźnej zgranej paczce.
Nie szukam ludzi z brakiem poczucia humoru, utrzymujących się ze strzelania d*pą oraz rycerzy z równie zakutymi łbami jak i poglądami.
Wewnętrzne zasady i ustalenia grupy jak zbrojenie, progres, dokładne godziny itp. zostaną doszlifowane po zebraniu wystarczającej liczby członków.
~ O mnie ~
Nick: Toyzaurus
Doświadczenie w RO: Pierwsza styczność z grą podczas CBT3.
Doświadczenie w MMO: Lineage 2 ~ 10 lat; Tera KR ~ 3 miesiące;
Klany (serwery) / Gildie: InnerCircle (L2- Eckholon), KoD (L2-Eckholon), Cardinales (L2 -
Deviant Realms), Annihilation (L2 - ERL2), HateCrew (L2 - Extreme), 7 (L2- Freya?), 13 (L2 - Freya?), Vicious Circle (L2 - Lilith), IX Kohorta (TeraKR)
Charakter: w miarę rozsądny masochista o suchym poczuciu humoru, który lubi się przyłożyć do swojej pracy.
W razie pytań jestem do dyspozycji. Kontakt poprzez pm, discord, forum.
Pozdrawiam!