[Revelation Online - EU] Szukam ludzi do CP, stałej grupy

Cześć wszystkim,

po przetestowaniu i wstępnym wdrożeniu się w Revelation Online odświeżam temat z małymi modyfikacjami.

~ O Grupie ~

Nazwa: TEA PARTY

Miejsca / Klasy: 2(3)/5

VG - Kabudo

SS - Toyzaurus

SM/GN - miejsce tymczasowo zarezerwowane, mimo wszystko można się kontaktować.

OCC - wolne

BM - wolne

Typ: PVX

Gildia: Equinox http://equinox-ro.shivtr.com/

Godziny*: Jesteśmy dostępni w przedziale PON-ND CET 20:00-00:00++. Możliwość ustalenia dodatkowego czasu gry w weekendy.

Server: EU

*dokładny przedział godzinowy do negocjacji.

Od członków wymagam:

• korzystania z komunikatora grupy (Discord),
  • posiadania sprzętu oraz internetu, który pozwoli na branie udziału w mass pvp,
  • przestrzegania czasu oraz regulaminu grupy,
  • komunikatywnej znajomości języka angielskiego,
  • konta z head startem.

Poszukuje ludzi z podobnym do mojego nastawieniem, którzy czerpią frajdę z ambitniejszego grania, nie boją się wyzwań, chcą rywalizować z innymi i przy okazji dążyć do tego w luźnej zgranej paczce.

Nie szukam ludzi z brakiem poczucia humoru, utrzymujących się ze strzelania d*pą oraz rycerzy z równie zakutymi łbami jak i poglądami.

Wewnętrzne zasady i ustalenia grupy jak zbrojenie, progres, dokładne godziny itp. zostaną doszlifowane po zebraniu wystarczającej liczby członków.

~ O mnie ~

Nick: Toyzaurus

Doświadczenie w RO: Pierwsza styczność z grą podczas CBT3.

Doświadczenie w MMO: Lineage 2 ~ 10 lat; Tera KR ~ 3 miesiące;

Klany (serwery) / Gildie: InnerCircle (L2- Eckholon), KoD (L2-Eckholon), Cardinales (L2 -

Deviant Realms), Annihilation (L2 - ERL2), HateCrew (L2 - Extreme), 7 (L2- Freya?), 13 (L2 - Freya?), Vicious Circle (L2 - Lilith), IX Kohorta (TeraKR)

Charakter: w miarę rozsądny masochista o suchym poczuciu humoru, który lubi się przyłożyć do swojej pracy.

W razie pytań jestem do dyspozycji. Kontakt poprzez pm, discord, forum.

Pozdrawiam!

Bezwstydnie podbijam!!!

Główny post został zmodyfikowany i uprzejmie proszę osoby, które już wcześniej go widziały o zapoznanie się z nową treścią.

Szybko podsumowując, to CP zostało utworzone, gildia została wybrana i jest nią Equinox, szukamy DD'ków i czegoś co ludzie nazywają okultystą ;o ~ ( LF BM, SM/GN, OCC ) ~

Pozdrawiam!

Cześć wszystkim,

po przetestowaniu i wstępnym wdrożeniu się w Revelation Online odświeżam temat z małymi modyfikacjami.

~ O Grupie ~

Nazwa: TEA PARTY

Miejsca / Klasy: 2(3)/5

VG - Kabudo

SS - Toyzaurus

SM/GN - miejsce tymczasowo zarezerwowane, mimo wszystko można się kontaktować.

OCC - wolne

BM - wolne

Typ: PVX

Gildia: Equinox http://equinox-ro.shivtr.com/

Godziny*: Jesteśmy dostępni w przedziale PON-ND CET 20:00-00:00++. Możliwość ustalenia dodatkowego czasu gry w weekendy.

Server: EU

*dokładny przedział godzinowy do negocjacji.

Od członków wymagam:

• korzystania z komunikatora grupy (Discord),
  • posiadania sprzętu oraz internetu, który pozwoli na branie udziału w mass pvp,
  • przestrzegania czasu oraz regulaminu grupy,
  • komunikatywnej znajomości języka angielskiego,
  • konta z head startem.

Poszukuje ludzi z podobnym do mojego nastawieniem, którzy czerpią frajdę z ambitniejszego grania, nie boją się wyzwań, chcą rywalizować z innymi i przy okazji dążyć do tego w luźnej zgranej paczce.

Nie szukam ludzi z brakiem poczucia humoru, utrzymujących się ze strzelania d*pą oraz rycerzy z równie zakutymi łbami jak i poglądami.

Wewnętrzne zasady i ustalenia grupy jak zbrojenie, progres, dokładne godziny itp. zostaną doszlifowane po zebraniu wystarczającej liczby członków.

~ O mnie ~

Nick: Toyzaurus

Doświadczenie w RO: Pierwsza styczność z grą podczas CBT3.

Doświadczenie w MMO: Lineage 2 ~ 10 lat; Tera KR ~ 3 miesiące;

Klany (serwery) / Gildie: InnerCircle (L2- Eckholon), KoD (L2-Eckholon), Cardinales (L2 -

Deviant Realms), Annihilation (L2 - ERL2), HateCrew (L2 - Extreme), 7 (L2- Freya?), 13 (L2 - Freya?), Vicious Circle (L2 - Lilith), IX Kohorta (TeraKR)

Charakter: w miarę rozsądny masochista o suchym poczuciu humoru, który lubi się przyłożyć do swojej pracy.

Pozdrawiam!