ma ktos kluczyk bo bym chetnie sprawdzil tytul
Jest do tego osobny temat.
Wspólne przeżywanie przygód na questach o gadaniu z npcami przez pół gry, fascynujące. Co do grafiki to pójdźcie do pracy, tam dają więcej pieniędzy niż mamusia, i kupcie sobie komputery a nie gracie na zabytkach i płaczecie, że 5fps.
Nikt tu nie mówi o wspólnym przeżywaniu questów, raczej chodzi o typowo grupowy content, czyli dungeony, raidy, pvp, gildia... Questy w tej grze to tylko fabuła, nie ma tutaj miliona takich samych zadań typu 'zabij 10 wilków' itd.
Tę wstawkę o pracy mogłeś sobie darować, bo każda myśląca osoba, która przeczyta twój post pomyśli, że jesteś jakimś idiotą który uważa, że wszyscy poza nim są na utrzymaniu mamusi. Mam lepszy komputer od Twojego, a i tak przy niektórych mmo (zwłaszcza tych na UE3 czyli TERA, BNS, Bless) mam straszne spadki fpsów w bardziej zaludnionych obszarach, nie mówiąc już o mass PvP gdzie do tego dochodzą efekty skilli itp. W Revelation nie musiałem ani razu wyłączać postaci albo obniżać detali żeby gra działała płynnie dlatego mam nadzieję, że jednak nie będą wprowadzać tego upgradu silnika. Jak będę chciał sobie pograć w 'piękne' gry to włączę sobie jakiegoś singla.