Revelation Online - Graphic Update

Typie a ja napisałem, że grasz w nieprawdziwą grę? Co to w ogóle za stwierdzenie? Jesteś jakiś tępy czy co? Mam nadzieję, że do każdej gry masz takie samo podejście. Tzn. pograsz do 10 lvl i oceniasz. Pewnie od 1 do 10 lvl gra jest słaba bo prowadzi Cię za rączkę (wbicie 10 lvl trwa 10min?) z czasem z każdym kolejnym lvl'em odblokowujesz coraz to nowszy content. Jak można oceniać grę nie poznając mechanik Dungeon'ów np? o.O Kurde większego napsa nie spotkałem nigdy jeszcze.

Obraza użytkownika - Ostrzeżenie.

Dam konto do tego badziewia, pierwsza osoba która poda mi jakikolwiek mail, z edytuje własne konto i zrobie na podany mail. Także chętni proszę pisać na priv, dam konto...

Ja rezygnuję bo to jest tak azjatyckie, że aż się odechciewa grać. A questowanie to w większości tylko wciskanie "F" i "spacji" XD i następny poziom, potem znowu lecimy w drugie miejsce, i gadamy znowu, i kolejny lvl. Paranoja.

Jedyne co jest fajne w gierce, to to że się fajnie "lata", różne skoki w powietrzu są naprawdę świetnie zrobione, ale to za mało aby zatrzymać mnie w tej grze :P

Także teraz z czystym sumieniem, mogę powiedzieć że jak chcecie do dawać maila, a wam dam konto, na priv.

// Nieaktualne, to jest jednak stresstest -.- trwający do jutra. Także wyjebka.

Jeśli gra jest słaba to już będzie odczuwalne od pierwszych leveli. Z maksymalnym poziomem to się nie zmieni.

RO jest przeciętną grą i widzę, że to nie tylko moje zdanie, ale jak chcesz graj. Tylko później nie narzekaj.

Czytam od jakiegos czasu te wypociny ludzi, ktorym ta gra nie podeszla... Prawie żodyn nie wbil wyzszego lvla.Tutaj content jest naprawde w cholere, ALE dopiero po wbiciu chociazby tego 49lvla. Nie bede przekonywal "znawcow", wiec powiem tylko tak: Nie spodobalo sie? Spoko, tylko nie piszcie takich dyrdymałów tutaj zniechecajac innych do sprobowania gry. Kto nie probowal, to polecam znalezc gildie (koniecznie; jest zbyt wiele informacji, ktorych newbiesowi brakuje grajac samemu. Na moim przykladzie moge powiedziec, ze gdybym nie wbil do gildii z pewnoscia nie gralbym dluzej, bo po prostu nie ogarnąłbym wiekszosci mechanik) i przemóc sie do wbicia wyzszego lvla, a pozniej w nagrode macie Battlegroundy, Arenki, PK, wojny terytorialne, wymagajace dungi itd. ;)

@topic A co do samego graphic update'u czekam z niecierpliwoscia, aczkolwiek jestem ciekawy ile z tego co na trailerze faktycznie zobaczymy w grze i jak zmienia sie wymagania sprzetowe gierki :D

Nie spodobalo sie? Spoko, tylko nie piszcie takich dyrdymałów tutaj zniechecajac innych do sprobowania gry.

No chyba cię pogięło, aby mówić innym co mają pisać a co nie.
Słyszałeś o takim czymś jak pierwsze wrażenie? Jeżeli kogoś odrzuca na początku, nie spodziewaj się że będzie dążyć do 49 lvl "na content".

No tak, racja , kazdy ma prawo do wlasnego zdania. Ja tylko chce uswiadomic tym, ktorzy wchodza do tematu po raz pierwszy i czytaja takie opinie, ze to nie do konca tak ;)

To miał być temat o graphic update a wyszło jak zawsze :D

Szczerze mówiąc wątpię, żeby te filmiki były związane z updatem silnika, raczej chodzi o film/animacje. Gdyby jednak był ten upgrade to strzelą sobie w stopę. Aktualnie grafika w grze wygląda przyzwoicie i gra nie dławi się przy paru postaciach na ekranie. Oczekujcie sobie dalej 'next-gen' grafiki tylko potem nie płaczcie, że 5 fps na mass pvp :D

Nie przetłumaczysz...dzisiaj dla tych Casuali liczy się tylko grafika...jak najszybsze wbicie lvl itd. A nie odkrywanie i przeżywanie przygód ze znajomymi jak kiedyś. Najlepszy przykład, dzisiejszy news o zamknięciu Asheron's Call i komentarze w stylu "od samego patrzenia sie nie dobrze robi" Później się dziwią, że rynek mmo schodzi na psy. Sami się o to proszą. Aż rzygać się chcę...

ma ktos kluczyk bo bym chetnie sprawdzil tytul

Wspólne przeżywanie przygód na questach o gadaniu z npcami przez pół gry, fascynujące. Co do grafiki to pójdźcie do pracy, tam dają więcej pieniędzy niż mamusia, i kupcie sobie komputery a nie gracie na zabytkach i płaczecie, że 5fps.

ma ktos kluczyk bo bym chetnie sprawdzil tytul

Jest do tego osobny temat.

Wspólne przeżywanie przygód na questach o gadaniu z npcami przez pół gry, fascynujące. Co do grafiki to pójdźcie do pracy, tam dają więcej pieniędzy niż mamusia, i kupcie sobie komputery a nie gracie na zabytkach i płaczecie, że 5fps. 

Nikt tu nie mówi o wspólnym przeżywaniu questów, raczej chodzi o typowo grupowy content, czyli dungeony, raidy, pvp, gildia... Questy w tej grze to tylko fabuła, nie ma tutaj miliona takich samych zadań typu 'zabij 10 wilków' itd.

Tę wstawkę o pracy mogłeś sobie darować, bo każda myśląca osoba, która przeczyta twój post pomyśli, że jesteś jakimś idiotą który uważa, że wszyscy poza nim są na utrzymaniu mamusi. Mam lepszy komputer od Twojego, a i tak przy niektórych mmo (zwłaszcza tych na UE3 czyli TERA, BNS, Bless) mam straszne spadki fpsów w bardziej zaludnionych obszarach, nie mówiąc już o mass PvP gdzie do tego dochodzą efekty skilli itp. W Revelation nie musiałem ani razu wyłączać postaci albo obniżać detali żeby gra działała płynnie dlatego mam nadzieję, że jednak nie będą wprowadzać tego upgradu silnika. Jak będę chciał sobie pograć w 'piękne' gry to włączę sobie jakiegoś singla.

Za to jest milion takich samych zadań "idź pogadaj a później idź pogadaj". Jakiś gość przytoczył coś o grze, która miała więcej lat niż on, nie wiem czy pamiętasz ale wtedy grało się z ekipą od stworzenia postaci a nie od end game'u.

Co do kompa to nie obchodzi mnie w sumie co za blaszaki macie ale wkurza mnie bezsensowny płacz przy każdej grze o optymalizację bo nie mogę odpalić gry w 4k na moim laptopie za tysiąc zł z biedronki. Jeżeli silnik jest słaby (jak w przypadku gier, które wymieniłeś) to jest słaby dla wszystkich. Ktoś cię zabił bo masz 5fps? Kup sobie komputer ale to nie znaczy że ten gość też nie miał 5fps'ów i po prostu ssiesz.

A tak w ogóle to nie wiem czy zauważyliście ale jesteście trollowani odkąd powstał pierwszy temat o RO w nadchodzących ale ciągle się spinacie i dajecie powody do beki. Nikt nie wybaczy tej grze tych questów i drewnianych animacji i można to ciągnąć do usranej śmierci.

Po pierwszym filmiku pokazanym w grudniu

Teraz pojawił się kolejny

Wiadomo że na trailerach wszystko wygląda lepiej ale nawet jak po poprawie dostaniemy tylko 50% tego co widać na filmach to i tak robi się z tego naprawdę niezły poziom. Trzeba się bardziej przyłożyć do tworzenia postaci, chyba że dadzą możliwość edycji przy wprowadzeniu tego patcha pewnie pod koniec tego roku.