Witam. Więc, postanowiłem spróbować zagrać w Reva na ruskim serwerze. Tak jak w artykule na głównej, zarejestrowałem się i ściągnąłem grę od nich, razem z angielską łatką z google drive. Wszystko ładnie pieknie, zrobiłem co trzeba, odpalam grę i przy ładowaniu gry, cóż... błąd, nie da się rozczytać, same krzaki. Po kliknięciu 'OK' pojawia się drugie okno, wszystko po rusku. Nic nie mogę z tym zrobić, nic nie pomaga. Załączam dwa screeny tego co się tam dzieje. Niestety, przeczesałem fora ruskie i angielskie i nic na ten temat znaleźć nie mogę, głowie się już od pół dnia z której strony to ugryźć i co z tym zrobić. Mam nadzieję, że ktoś zna odpowiedź.
Revelation Online RU - Problem!
Zainstaluj, ściągnij patche z launchera i wtedy wrzuć łatkę. Jak dalej się sypie to napraw klienta. Nie wiem która to opcja w laucherze
Sorki że nie pomogę ale..
Mogę wiedzieć jak zdobyłeś kluczyk?
u rusków jest OB nie trzeba kluczy
mi to wygląda na błąd grafiki sprawdź czy masz aktualne drivey grafiki i czy spełniasz wymagania jeśli tak, to będzie pierwsze co ludzie piszą.
Dołączam się do problemu...
Wszystko pięknie grałem nagle zerwało mi połączenie z internetem,wróciło odpalam na nowo grę i taki sam błąd
Jak ktoś planuje zagrać to zachęcam do stukania w mojego ref linka dostane fajerwerki i inne śmieci
Jak ktoś ma problem z grą to zapraszam na fejsika albo tłicza.
Z tego co wychodzi na tłumaczu zalecają naprawe plików gry Aktualnie sprawdzam czy sprawdzenie podziała
Opcja zaznaczona na ss to sprawdzenie plików
EDIT
Po sprawdzeniu plików pobiera się około 300mb więc pewnie jest to problem związany z angielskim patchem i plikami entities i gui Po sprawdzeniu znowu podmieniamy pliki i gotowe powinno działać /Aktualnie ściągam 300mb
// Forci (bo zablokowali mi konto na 15minut )
zrobiłem tak jak napisal Yamu sprawdzilo pliki pobralo co potrzebowalo nastepnie podmienilem i dalej wyskakuje ten sam problem ktory jest w 1 poscie :/
Raz przy podmianie plików na angielskie wywaliło powyższego errora, po odpaleniu gry z ruskim GUI i kolejnej podmianie na angielskie, uruchomiło się bez problemów, może zależy to od tego czy w momencie podmieniania ruski launcher jest odpalony.
Przy podmianie plikow launcher powinien być całkowicie OFF(nawet w ukrytych ikonkach a samo zamkniecie okna nic nie da)
Mi wszystko juz pieknie smiga, pobrało co trzeba,odpaliłem po rosyjsku zeby sprawdzić czy zadziala,uruchomiło się,wyłaczylem gre i launcher,podmienilem pliki i uruchomilem gre
Witam. Więc, postanowiłem spróbować zagrać w Reva na ruskim serwerze. Tak jak w artykule na głównej, zarejestrowałem się i ściągnąłem grę od nich, razem z angielską łatką z google drive. Wszystko ładnie pieknie, zrobiłem co trzeba, odpalam grę i przy ładowaniu gry, cóż... błąd, nie da się rozczytać, same krzaki. Po kliknięciu 'OK' pojawia się drugie okno, wszystko po rusku. Nic nie mogę z tym zrobić, nic nie pomaga. Załączam dwa screeny tego co się tam dzieje. Niestety, przeczesałem fora ruskie i angielskie i nic na ten temat znaleźć nie mogę, głowie się już od pół dnia z której strony to ugryźć i co z tym zrobić. Mam nadzieję, że ktoś zna odpowiedź.