No to clienta można już pobierać https://ro.my.com/en/download
Revelation Online
CBT1 przesunięta na 3-go listopada ;(
Płaczemy wszyscy :'(
CBT1 przesunięta na 3-go listopada ;(
[sarcazm]CO?! Jak można tak z graczami pogrywać?! Co za banda nieudaczników! Nie bedę grał w to gówno!/[sarcazm]
Ciekawe jaka będzie kompensacja? Tydzień dłuzej CBT?
Ja nie rozpaczam.. bo nadal nie mam klucza.. fml D:
[sarcazm]CO?! Jak można tak z graczami pogrywać?! Co za banda nieudaczników! Nie bedę grał w to gówno!/[sarcazm] Ciekawe jaka będzie kompensacja? Tydzień dłuzej CBT?
Tydzień krócej, żeby OBT pojawiła się wcześniej
Mnie tam i tak się odechciało po zobaczeniu tych founder packów.
Co Ci nie pasuje w founder's packach? ;d
Odpuść Unlucky nie ma sensu na siłę gierki wciskać.
kolejna gra P2W
Ale ja nikomu nic nie wciskam, kulturalnie się pytam z czystej ciekawości, bo sama mam znajomych co RO nazywają drugim BDO także.. ^^
kolejna gra P2W
Odezwał się gościu grający w Deviliana
A tak na serio to tak gra ma elementy w których niektórzy znajdą elementy P2W.
jak zobaczyłem te founder packi odechciało mi się w to grać za duze P2W w tych founder packach
Anu tak teraz jest w tych produkcjach, dużo graczy na starcie i ich ilość systematycznie spada do jakiegoś tam stałego poziomu, więc modą stało się dojenie graczy ostro już na samym początku, bo wtedy da się najwięcej zarobić i oczywiście systematyczne wzbogacanie rzeczy w IS gdy te słabsze nie p2-winowe przestają się sprzedawać
Widać lekki p2w w tych founder packach, niby da się to przeżyć ale gdy na starcie dają takie rzeczy, to co będzie w item shopie?
Miałem nie reagować na takie osoby ale, @Szuli165 wchodzisz do działu konkretnej gry i wypisujesz bzdury że to głowa mała.
Dobrze, mówisz że founder packi są P2W, czyli tutaj pierwszy przykład że nie grałeś w wiele tytułów, bo inaczej wiedziałbyś że Founde Packi zawsze sa P2W, ludzie płacą na miesiące przed startem gry po to aby mieć przewage nad osobami Free-To-Play. (wyjątkiem był Black Desert, ale to temat rzeka) dodam że o wiele gorsze Founder Packi były w np. Blade & Soul, Black Desert, ArcheAge i wielu, wielu innych tytułach. Tylko tam fakt czy gra jest P2W pokazały działania już po starcie samej gry. Więc gdybyś miał doświadczenie i odrobine rozumu, wiedziałbyś że trzeba poczekać do Open Bety aby stwierdzić czy gra jest P2W.
Founder Packi w mojej opinii nie powinny istnieć, tak samo jak preordery. Ale istnieją i trzeba się z tym pogodzić, wydawcy chcą otrzymać zastrzyk finansowy przed startem gry, ale też się przydają - ponieważ pozwalają określić ile osób dokonało zakupu, co pozwala na przygotowanie odpowiedniej ilości serwerów/ miejsc dla graczy.
Oczywiście nie mówie że masz zagrać w Revelation, bo to twoja sprawa, ale przynajmniej nie wypowiadaj się w temacie, gdy nie masz nic do powiedzenia.
Kończąc ten temat - nie dzialaj na zasadzie "Nie zman się, to się wypowiem" tylko staraj się tworzyć wpisy mające sens, poparte jakimiś dobrymi argumentami, a nie "nie podoba mi się bo tak" lub "gra jest slaba"
Pozdrawiam.
Ten poślizg z CB troszkę mnie zasmucił, ale kupiłam sobie tego środkowego packa! Wydaje mi się najkorzystniejszy, bo ten duży, gruby, latający kocur jakoś nie podpasował mi:P
Tez wybrałem tego środkowego, chociaż muszę przyznać ze przez tego kocura długo nie mogłem się zdecydować. Kotek rozwalił mój cały światopogląd.
...mnie ten gruby, latający kocur i czarny outfit (po znalezieniu jak wygląda ingame) w końcu mnie kupił .__.
Gdyby pokazali jak ten kot będzie wyglądał w grze, ale pisali że go dopiero robią;/