Revelation Online

Naprawdę niema się co napinać i na siłe wciskac ludziom grę. Wolę żeby zaczeli grać ci co chca niż mamy miec kolejki na starcie i po 3 miesiącach 50% populacji. Walka faktycznie jest wolniejsza i mniej Drastyczna niż AA. Nie ma tu one-shotowania combem. Tu trzeba planowac i jest na to czas. Jeśli chodzi o Open World PvP tez nie ma ono za duzego sensu bo niema paczek do kradnięcia ani spotów o które trzeba walczyć. Jedynie jedna mapa gdzie jest walka o punkty do przejęciea (cos jak AA Halcy).

Więc jesli oczekujecie od OWPvP PK'owania i wielkich walk na mapach to będziecie zawiedzeni. Wielkie PvP bedzie na battlegroundach i w walkach o zamki. Dodatkowo niema tu frakcji więc też ten element odpada.

Witam szukam ludzi do grania w ro od 25. Szukam ludzi z przynajmniej minimalnym doświadczeniem z chinola lub wcześniejszej bety. Mam 17 lat oraz własny kanał ts, a moje doświadczenie z grą to chyba 40-50h tak coś koło tego przegranych na chinolu z 500pingu xddd

@ghoulas Z tego co słyszałem u nas na ts'ie, to będzie drop z mobów potrzebny np. do craftu, więc znajdą się lepsze i gorsze spoty do farmienia przedmiotów. Nie zdziwię się jak przy tej okazji będą się wywiązywać walki o najlepszy spot. Ale pożyjemy zobaczymy, może będzie dość miejsca dla wszystkich. :D

@BOZASNE jeśli planujesz grać trochę dłużej, to naprawdę polecam znaleźć gildię, a nie tylko kilku znajomych do wspólnego grania. Raz, że będzie Ci to dawało bonusy, a dwa - dzięki temu będziesz mógł zobaczyć choćby to jak wyglądają siege na mniejszym pingu. Trzy... No cóż, ludzie są zawodni. Nie zawsze znajdą czas, kiedy i Ty możesz grać. W gildii znacznie łatwiej zebrać party.

Witam szukam ludzi do grania w ro od 25. Szukam ludzi z przynajmniej minimalnym doświadczeniem z chinola lub wcześniejszej bety. Mam 17 lat oraz własny kanał ts, a moje doświadczenie z grą to chyba 40-50h tak coś koło tego przegranych na chinolu z 500pingu xddd

Nie ten temat kolego. :v

Przeciez to kolejny azjatycki shit. Ludzie rzucaja sie na takie gowna a potem sie dziwia ze rynek mmo jest przepelniony nic nie wnoszacymi kiczowatymi grami. No prosze wezcie podniescie troche poprzeczke i nie grajcie w takie gowna bo to my tworzymy rynek.

Przeciez to kolejny azjatycki shit. Ludzie rzucaja sie na takie gowna a potem sie dziwia ze rynek mmo jest przepelniony nic nie wnoszacymi kiczowatymi grami. No prosze wezcie podniescie troche poprzeczke i nie grajcie w takie gowna bo to my tworzymy rynek.

Mocne argumenty, przekonałeś mnie. Jakie gry polecasz?

Jest i Luigi

@irus0000

Ic tworzyc rynek na inne forum, albo chociaz podaj przyklad "wnoszacej cos" gry MMO.

Mam Ci podawac argumenty powaznie? spojrz na ten interface na grafike, no a te skrzydla ja pier... powaznie wiekszych nie mozna bylo? to nie symulator golebnika. Czy nie wyglada Ci to znajomo ?

A no niestety ostatnio nie pojawiaja sie gry wnoszace cos nowego (no moze GW2 ostatnio) ale nawet jesli powstala by solidnie zrobione mmorpg z ciekawa fabula i nie koniecznie innowacyjnymi rozwiazaniami no i przede wszystkim uczciwym podejsciem wydawcy to bym chetnie oplacal comiesieczny abonament.

Ale konsumenci sa malo wymagajacy i wystarczy im chinszczyzna i najlepiej jak jeszcze zakupia founders packi. I to ze nie ma nic nowego na rynku nie znaczy ze mamy sie zadowalac kazdym chlamem ktory nam serwuja.

@irus0000

Az zal odpisywac na takie posty

Nie podoba mi sie Emma Stone, czy to znaczy, ze jest brzydka?

Alez Nie! Ja po prostu, kur**, wole rude...

Skrzydelka dla mnie sa spoko, moze nie te randomowe, ale zobacz sobie na YT ile masz roznych wariantow, czy to premium, czy questowe/craft.

I przede wszystkim, co Cie boli przy jakiej grze ja marnuje czas? Graj sobie w GW2 i badz szczesliwy, a ja dobije 30lv, zeby odpalic trail room i tyle mnie widzieli w RO zapewne ;P

Uwaga cebula on > mialby ktos moze jakis free kluczyk na CB ? Bylbym wdzieczny ^^ Chcialbym cos na yt u siebie wrzucic ale niestety nie mgoe nigdzie dorwac keya

Chodzi mi o podobna stylistyke graficzna jak w innych azjatyckich mmo. A ty mi z Hermiona wyskakujesz w calkiem innym kontekscie. Poprostu uwazam ze ta powtarzalnosc azjatyckich mmo jest nudna i bardzo mnie dziwi ze ludzi to dalej przyciaga.

https://revelationpl.wordpress.com/2016/10/20/poczatkowa-torba/

Chodzi mi o podobna stylistyke graficzna jak w innych azjatyckich mmo. A ty mi  z Hermiona wyskakujesz w calkiem innym kontekscie. Poprostu uwazam ze ta powtarzalnosc azjatyckich mmo jest nudna i bardzo mnie dziwi ze ludzi to dalej przyciaga.

Jesteś strasznie ograniczoną intelektualnie osobą, co ma grafika i jej stylistyka do tego czy gra jest dobra czy zła? Bo twoja argumentacja że ta gra to crap, zło etc wynika tylko z tego że grafika tobie się nie podoba.

Otóż widzisz, ludzie którzy grają/ będą grać w Revelation nie robią tego tylko dla grafiki, ale robią to ponieważ gra jest bardzo rozbudowana, klimatyczna, genialnie zoptymalizowana, posiada doskonale rozwinięte PvE, PvP, Craft, mnóstwo questów, porządny system daily i wiele, wiele więcej.

Zanim coś skrytykujesz, najpierw w to zagraj. cytując klasyka

W d*pie byłeś gó**o widziałeś

@irus0000

Emma Stone to nie aktorka Hermiony ale okej :D Rozumiemy Twój wielki ból i rozczarowanie, ale zrozum, że jest masa ludzi która lubi takie azjatyckie produkcje jak RO, Aion, BnS, TERA i masa innych koreańskich/chińskich MMORPGów i nie mówię tutaj wyłącznie o azjatyckich fanach. Nie miałam okazji jeszcze zagrać, ale uwierz, że gra mnie zafascynowała i zapewnię Cię, że nie jestem jedyną taką osobą (chętnie zagrałabym na chinolu, ale nie mogę przejść przez rejestrację, z dziwnych powodów nie dopuszcza mnie).Szczególnie, że z tego co tu widać jest naprawdę sporo do roboty. Kto wie, może się rozczarujemy jak niektórzy z BnS, być może okaże się masakrycznym p2w, ale ludzie i tak będą tę grę uwielbiać jak i hejcić, bo nie dogodzisz nikomu. Jeden woli azjatyckie klimaty, drugi woli średniowieczne, inny zaś mroczne fantasy. Poważnie mówię Ci, Twoje narzekanie nic tu nie da i raczej nikogo kto ma zamiar tę produkcję wypróbować nie "odchęci". Tak więc daj sobie siana i przestań zaglądać do tego wątku. Szanuję Twoją opinię, ale jeśli nie podajesz konstruktywnych argumentów to jaki jest sens się wykłócać.. Chcesz sobie tylko posty nabić czy ludziom nerwy popsuć?

Mam Ci podawac argumenty powaznie? spojrz na ten interface na grafike, no a te skrzydla ja pier... powaznie wiekszych nie mozna bylo? to nie symulator golebnika. Czy nie wyglada Ci to znajomo ?

A no niestety ostatnio nie pojawiaja sie gry wnoszace cos nowego (no moze GW2 ostatnio) ale nawet jesli powstala by solidnie zrobione mmorpg z ciekawa fabula i nie koniecznie innowacyjnymi rozwiazaniami no i przede wszystkim uczciwym podejsciem wydawcy to bym chetnie oplacal comiesieczny abonament.

Ale konsumenci sa malo wymagajacy i wystarczy im chinszczyzna i najlepiej jak jeszcze zakupia founders packi. I to ze nie ma nic nowego na rynku nie znaczy ze mamy sie zadowalac kazdym chlamem ktory nam serwuja.

Argumenty, czy cokolwiek to jest, sa kiepskie i jeszcze gorzej przedstawione np. "spojrz na ten interfejs" to nie jest argument. I te pseudointeligetne pociski w stylu "to nie symulator golebnika" ...klasa.

Chodzi mi o podobna stylistyke graficzna jak w innych azjatyckich mmo. A ty mi  z Hermiona wyskakujesz w calkiem innym kontekscie. Poprostu uwazam ze ta powtarzalnosc azjatyckich mmo jest nudna i bardzo mnie dziwi ze ludzi to dalej przyciaga.

...ehh..jesli gra jest robiona w klimacie azjatyckim to sadzisz ze stylistyka powinna byc zachodnia? To dosc normalne, ze jesli wezmiemy 2 gry azjatyckie to ich stylistyka bedzie podobna.

Wiekszosc mmo wychodzacych na rynek jest z azji nic dziwnego ze wiele jest do siebie bardziej lub mniej podobnych, wiele z nich zbyt wiele nie osiaga, ale przyczyna nie jest to ze jest to "mmo z azji". Problemem jest albo wzgledny p2w, albo brak endgame'u i to nie sa rzeczy definiujace azjatyckie mmo, gdyz bywaja takze w nieazjatyckich mmo.

Wracajac do 1 cytatu...nie wiem skad u ludzi taka wielka pogon za innowacjami w grach i w swiecie. RO jest bardzo rozbudowane, posiada wiele ciekawych aspektow, czesc z nich na pewno wzorowanych na tych z innych gier, w dodatku nie zapowiada sie na to, zeby bylo pw2, wiec z tego co piszesz to jest gra dla ciebie. A jezeli jedyna rzecza, ktora cie odpycha od tej gry to azjatycki klimat...to po prostu nie graj, nie widze powodu dla ktorego mialbys wypisywac nie trzymajace sie kupy wypociny, tylko po to zeby zniechecic ludzi.

Ostatnie 2 zdania...smutek. Jeden rabin lubi zupki chinskie, drugi rabin nie. Rozumiem, ze jestes arogancki i uwazasz, ze twoj gust jest lepszy, ale przykro mi chlopcze zycie takie nie jest.

Dla mnie nadal to wyglada jak kolejne azjatyckie mmo z tej samej fabryki.No wybaczcie ale jak ogladam filmiki to nie widze roznicy. Wiadomo tak jak Pan wyzej napisal ze stylistyka tych gier musi byc podobna bo to jednak azjatycke mmo ale jak dla mnie za bardzo przypomina inne tego typu produkcje. Ehh no zycze wam zeby bylo tak jak piszecie i zeby gra byla warta waszego zainteresowania. Ostatnio jestem nastawiony bardzo sceptycznie do nowych mmo bo dzisiejsi producenci gier bardzo ladnie potrafia opakowac niektore gowienka.

Jaki grzeczny się zrobił jak dostał opierdol od użytkowników hahah.Nie no Baja, jak dla mnie ta gra to prze kot będzie.Tylko szkoda że nie ma tu frakcji i bitew pomiędzy nimi jak to było w wowie albo sub class jak na przykład w aionie,ale co tam i tak jest za***iście.Wciąż się zastanawiam nad kupnem founder pack ale,wolałbym sam klucz może wyślą na e mail.Boże pomóż!

Jaki grzeczny się zrobił jak dostał opierdol od użytkowników hahah.Nie no Baja, jak dla mnie ta gra to prze kot będzie.Tylko szkoda że nie ma tu frakcji i bitew pomiędzy nimi jak to było w wowie albo sub class jak na przykład w aionie,ale co tam i tak jest za***iście.Wciąż się zastanawiam nad kupnem founder pack ale,wolałbym sam klucz może wyślą na e mail.Boże pomóż! 

Po co frakcje, sojusze będą się naparzać ;)

Po co frakcje, sojusze będą się naparzać 

Po co sojusze? Polacy bedą się naparzac miedzy sobą :D

Revelation nie jest jakieś tam wybitne, mi też nie podoba się kilka rzeczy, ale jak to się mówi "z braku laku dobry kit", więc jeśli nie będę miał innych planów trochę w to pogram, by później i tak zapewne o nie zapomnieć XD.