Revelation Online

witam witam.

chciałem zapytać czy ktoś wgl gra w tą gre ? jeśli tak chętnie pogram razem mój nick DziubAs, dodam od siebie że na początku zero przyjemności z gry zapowiadał się jak crap, ale później robi się już ciekawiej więc zostane zobacze co jeszcze dalej bedzie sie działo,

pozdro dla wszystkich zapraszać w grze ;) DziubAs

witam witam.

chciałem zapytać czy ktoś wgl gra w tą gre ? jeśli tak chętnie pogram razem mój nick DziubAs, dodam od siebie że na początku zero przyjemności z gry zapowiadał się jak crap, ale później robi się już ciekawiej więc zostane zobacze co jeszcze dalej bedzie sie działo,

pozdro dla wszystkich zapraszać w grze  DziubAs

Ktoś tam gra. Jak siedzisz na pierwszym serwerze to jest parę polskich gildii :P

@Kosiauke

witaj, tam siedze na pierwszym serwerze, gra nie robi ogromnego wrazenia wiec musze miec kogos do pogrania zeby ja przertestowac heheh zaprosisz mnie do znajomych ? moze rowniez masz jakas gildie

@Kosiauke

witaj, tam siedze na pierwszym serwerze, gra nie robi ogromnego wrazenia wiec musze miec kogos do pogrania zeby ja przertestowac heheh zaprosisz mnie do znajomych ? moze rowniez masz jakas gildie

Moją gildię masz w sygnaturce :) Nastawiamy się na OBT ale też trochę osób gra teraz. Ja akurat nie mam za bardzo czasu i chęci (i tak będzie wipe) więc mnie online raczej nie znajdziesz ;)
Jak szukasz ekipy to zapraszamy :)

No headstart 27 lutego, a OBT już 6 marca. ;)

Nie mam pojęcia jak wy wytrzymujecie taki wielki poziom japoństwa w tej grze. Już w kreatorze postaci straszne mnie to odrzuciło, a potem było tylko gorzej. Małe wiewiórki jak NPC, masakra. Chciałem dać tej grze szanse, ale nie wiem czy kiedykolwiek odpaliłem bardziej japońską grę niż to. Ale w pierwszych odczuciach to miałem wrażenie, że gram w B&S, ale tam przynajmniej było mniej "japońsko".

1. Zagraj w grę, która już z daleka wygląda jak kwintesencja chińszczyzny.

2. Narzekaj, że gra jest kwintesencją chińszczyzny.

Nie przepadam za RO, ale ten argument serio jest tak głupi, że aż śmieszny.

@up

Oczywiście, mam świadomość, ze ta gra jest chińszczyzną i będzie wyglądać jak chińszczyzna, ale tam jest tyle tego akcentu wplecionego, że aż niemiłe dla oka..

Cappuccino, gra miała być przeznaczona tylko na rynek chiński. Dopiero w beta testach pojawiły się płacz-petycje, żeby przenieść ją na rynek zachodni; Dla pełnej precyzji: Gra została wdrożona do produkcji w 2005 roku. Do 2016 roku była dostępna tylko w Chinach. W 2015 zaczęły pojawiać się beta testy - chińskie i tylko chińskie.. i oczywiście towarzyszący im płacz napaleńców z zachodu. Wstępnie wszystkie petycje dotyczące możliwego zaprezentowania gry na rynkach innych niż chiński były od razu odrzucane. Dopiero 11 (!!!!) petycja przeszła i my.net w czerwcu 2016 zdecydowało się na rozszerzenie zasięgu gry. Więc nie dziw się, że jest modelowana w kierunku tego, co się tam sprzedaje - nas, ku chwale, nigdy w planach tego szajsu nie było. (a ich stosunek do zachodnich odbiorców wciąż można obserwować w pięknych tłumaczeniach i szeregu elementów gry, które dla nas - o dziwo - nie są dostępne.)

I trzeba sprecyzować, że jest to gra chińska, nie japońska. W japończyki, gdyby nie blok regionalny i kilka innych problemów, gralibyśmy z wypiekami na mordach. Przykładem jest FFXIV. (A z tych bardziej ichnych: PSO2, jedną z najlepszych sieciówek dostępnych! - szczerze polecam. Czy Dragon's Dogma... albo Figureheads.. Ja chcę wrócić do Japonii ;-;)

Cheers!

Witam, zapraszam do obejrzenia naszych polskich poradników, komentowania oraz pozostawienia opinii w postaci like/dislike, co pomoże nam w rozwijaniu kanału :)
https://www.youtube.com/channel/UCO3udiKuPKUoKp-Nl03Hblg

Żyje jeszcze? Sam pograłem chwilę ale jednak bardziej skupiłem się na innym mmorpgu. Bo z tego co widzę po tym forum to jest najmniej aktywny dział chyba.

Przecież to już nawet @Kosiauke największy obrońca tej gry chyba już nie gra w toto mimo że miało być tam tyle do roboty, gra jest po prostu nudna i ma klaustrofobiczne dungi bleeh

Nie gram, bo wydawca bardziej skupia się na cash shopie, niż na patchowaniu i dodawaniu contentu :)

@Ukryty dziękuję za pamięć :*

No nie zupełnie. Z początkiem Czerwca wystartowało pare eventów. Plus kolejne zapowiedzi sprzed godziny. Powiem jedno. Będzie sie dzialo :D

ZADYMKA!

Łączymy serwery więc gra ma się świetnie... Taaaa

Nie ma co ukrywac my.com po raz kolejny zaczyna cos robic z gra dopiero jak traci 80% graczy. Kolejna dobra gra zabita przez wydawcę. Powtorka z AA i Trino. Smuteg.

Mimo to całkiem sporo ludzi dalej gra i bawi się świetnie.

Szukam ekipy do gry, moj wiek 27, ogromne doswiadczenie w mmo + pvp

[ TS3 mam ] Dodać na steam http://steamcommunity.com/id/PaxOfficial/