@Kosiauke Witam mam pytanie . Pewnie już to było poruszane ale nie chce mi się wałkować 20 stron by wyszukać odpowiedz więc przepraszam za lenistwo . Wiem że ruskie lubują się w grindownikach i tu pytanie ode mnie czy jest co w tej grze grindować ? Nie mam tu na myśli podnoszenie gearu z +9 na +10 by mieć 3atacku więcej niż inni . Czy progress postaci da się ,,skończyć'' mam na myśli max lvl i top gear ++ ? Czy jest coś na zasadzie SF czy BD rozwój nieskończony . Jak ma wyglądać otoczka endgame jako rozwój postaci ? Wbijamy maksymalny poziom i farmimy do kolejnego dodatku pare instancji na krzyż by się ubrać w top gear ?
Da się progres skończyć w skrócie - zebrać najlepszy gear i zrobić +16 na wszystkim z najlepszymi rollami (czyli na max %). Do tego dochodzą inne rzeczy ale to pewnie zajmie najwięcej czasu.
Takie małe endgame'y masz już od 45 lvlu bo wtedy jest pierwszy god mode dungeon gdzie dropi najlepszy gear na ten level lub materiały do craftu sprzętu. Jeśli pominiesz jakiś etap gearowania to np na 59 czy 69 lvlu może się okazać, że masz za słabą postać na zrobienie czegokolwiek.