Revelation Online

Pieprzone zamkniete beta testy, pewnie znow sie przez nie wypale jak w przypadku B&S, gdzie po oficjalnym starcie nie diobilem nawet lvl capu, bo rzygalem tymi nudnymi, liniowymi questami, ktore powtarzalem 8 raz.

No a z drugiej strony do startu otwartej bety jeszcze z pol roku.

Ku**a mac.

To testuj grę, a nie wbijaj cap i się wypalaj... ^^

Dla mnie to jest sprawdzenie gry na zasadzie czy kupować FP czy nie ;)

Ile kosztuję FP?

16-54-70 Euro kolejno jak dobrze kojarzę

Ile kosztuję FP?

https://ro.my.com/en/founders-packs

~16/54/80

No a jak chcesz testowac gre biegajac z trzema skillami na 5-10 lvlu? Zeby cos zobaczyc trzeba wbic kilkadziesiat lvli. Czy to dungi, czy PvP, wszystko zaczyna sie dosyc pozno.

W kazdej becie gralem inna postacia itp, robilem co moglem ;D

Od poczatku bolal mnie brak trojcy i zerowy nacisk na gre w pt, takze nudny lvling byl tylko jednym z pretekstow do porzucenia B&S'a.

https://www.facebook.com/revelationpl/

Na dniach pojawi się giveaway oraz data startu CBT1.

No a jak chcesz testowac gre biegajac z trzema skillami na 5-10 lvlu? Zeby cos zobaczyc trzeba wbic kilkadziesiat lvli. Czy to dungi, czy PvP, wszystko zaczyna sie dosyc pozno.

W kazdej becie gralem inna postacia itp, robilem co moglem ;D 

Od poczatku bolal mnie brak trojcy i zerowy nacisk na gre w pt, takze nudny lvling byl tylko jednym z pretekstow do porzucenia B&S'a.

Nie mówię o 5-10 lvlu ale jednocześnie nie mam na myśli capu. Ja na betach grałam na chillu, bez większego tryhardu jak niektóre osoby ode mnie z gildii - przez co nawet nie dobiłam capu. Niemniej jednak w moim przypadku to i tak było tylko potwierdzenie tego, że w dany tytuł zagram, bo czekałam na niego parę ładnych lat zanim przywędrował do EU.
Widać to już zależy od osoby, mnie nigdy brak trójcy nie bolał, a levelingi widziałam dużo nudniejsze.

W CBT Revelation tak samo nie mam zamiaru tryhardować, tylko spokojnie poklikać sobie na chillku. (:

W CBT Revelation tak samo nie mam zamiaru tryhardować, tylko spokojnie poklikać sobie na chillku. (:

To jest IMO nazdrowsze podejście do grania. Nie powoduje zbyt szybkiego wypalenia tytułem a dodatkowo niema stresu i spiny. Jesli więcej ludzi by podchodziło do grania na luzie było by znacznie lepiej.

W sumie gry to rozrywka a nie praca i sama w sobie ma sprawiać radość a nie powodować stres.

Wypalenie się na CB/OB, to jest najgorsze co może być. :P

Znaczy wiadomo - na officialu pewnie będzie jakiś tam tryhard z mojej strony, ale dotyczący PvP ale to z własnej, nieprzymuszonej woli... Za bardzo lubię PvP i PK'owanie *-*

Wiadomo już coś więcej o dacie Closed Bety ? Jeśli tak to kiedy będzie?:)

ehh ;/ nie miałam wyboru tyle ile miałam kasy za tyle wzięłam:(  będę chyba musiała zbierać na jakiegoś laptopa bo widzę że ten tablet nie pociągnie tej gry ;/

Pewnie pojawi się jakiś config dla takich komputerów ale gra będzie brzydsza i to drastycznie jedyny plus to taki że pograsz :P

Wiadomo już coś więcej o dacie Closed Bety ? Jeśli tak to kiedy będzie?:)

W tym tygodniu będzie podane kiedy 1 CBT, ale raczej ostatni tydzień października start.. ^^

PK'owanie

Ja ci dam PK'owanie. Grzecznie trzeba najpierw porozmawiac, uzgodnic wspólny poglad, dojśc do porozumienia a dopiero potem w kulturalny sposób złojic tyłek.

Ben mi pozwolił PK'ować, dostałam błogosławieństwo :C

Ben mi pozwolił PK'ować, dostałam błogosławieństwo :C

Death by Snu-Snu :)

Kupiłem ten founder, aby sprawdzić z czym to się je, bo nadal nie wiem czy end game nie jest nudny jak falki z olejem jak w większości mmorpg, wie ktoś ile te cbt trwają? Da rade dobić do end game, aby sprawdzić czy warto inwestować w lepszy founder na start gry? Podobno pvp ma być zacne, grafika nawet fajna, jedynie te skille trochę takie jak z dragon balla ale i to idzie przeżyć jak będzie co robić na end game:)

Kupiłem ten founder, aby sprawdzić z czym to się je, bo nadal nie wiem czy end game nie jest nudny jak falki z olejem jak w większości mmorpg, wie ktoś ile te cbt trwają? Da rade dobić do end game, aby sprawdzić czy warto inwestować w lepszy founder na start gry?   Podobno pvp ma być zacne, grafika nawet fajna, jedynie te skille trochę takie jak z dragon balla ale i to idzie przeżyć jak będzie co robić na end game:)

Nie ma jeszcze info ile CBT beda trwać.

Na 1 CBT nie da sie dobic do endgame bo bedzie level cap na 49

Jak już na poczatku narzekasz na grę to nie inwestuj lepiej w wyższe founder packi. Poczekaj pograj zawsze będziesz mogł do upgradnąć.

Wbicie max lvl to 3 miesiące bardzo intensywnej gry więc nawet jakby nie było capa to raczej nie sądzę żeby cbt tak długo trwały.

Wiadomo co się robi na end game? Jakiś ranking pvp? wojny gildii? Gearowanie? Czy tylko daily questy i śmieszne duele, które nic nie wnoszą oprócz własnej satysfkacji?